Hocemo ovog smajlija na forumu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mi se ne furamo,mi smo furka.afa97 je napisao/la:
Hocemo ovog smajlija na forumu![]()
Ma pusti štrumpfa reg. na svaki forum i na svakoj temi FK SA napravio copy/paste ovog svog pasjaluka. Karata ima, iako prodaja ide kako treba.Dirk je napisao/la:Zasto lazes na ovaj nacin, sve nas koji licno znamo Alena i koji nam svaki dan preko telefona ili na kafi priznaje kako jedva ceka da zaigra za nas i da je sve dogovoreno. Papire nije dobio, i ne lazi za karte jer iste nisu rasprodane istina da idu ko lude , pogotovo sjever i istok, dok jug izgleda nema funkciju kako se ocekivalo za 3 km.Silkoni je napisao/la:100% Provjerena info iz kluba za alena su papiri stigli prije 15 dana ali stvar je u tome sto se nemoze dogovoriti sa upravom...Kako kaze jedan od ljudi iz uprave alen ceka da vidi sa kojim ce f.k.sarajevo kadrom raspolagati i nezeli da bori za 6 mjesto vec za prvo...Za torlaka lovu dao irfan jer klub nije imao...i citav istok planu nema vise karata pozdrav
Ne vjerujem da je Plisek clan ovog forumamolotovljev je napisao/la:Sto se tice sastava,isti kao u Svedskoj ili ce biti nekih promjena![]()
mi se ne furamo mi smo furka
" Što se tiče našeg sastava možda bude nekih izmjena u odnosu na prvi meč, ali ništa se zvanično ne zna do sutra"molotovljev je napisao/la:Sto se tice sastava,isti kao u Svedskoj ili ce biti nekih promjena![]()
mi se ne furamo mi smo furka
nesporazum,citirao sam,ne da bih kritikovao,vec dao podrsku,gotivim zastave,a "furku" sam "uzeo" iz potpisa...Samo HZ je napisao/la:pokazujemo i razvaljujemo MI mnoge ..znas i sam !
Oko 50 artikala je vec u pripremi za fan shop,ukljucujuci i dresove (nisam siguran dal' ce biti oni skroz bordo ili ovi straftasti)BegAx je napisao/la:
Ljepota
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 50 gostiju.