Otvoren McDonald's u BiH (napokon)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- red devil88
- Kontakt:
Re: Otvoren McDonald's u BiH (napokon)
Ne znam za vas ja sam maloprije oko 15 do 11 bio i probao BicMac meni i meni se svidilo sad da li cu ici stalno to necu sigurno ali drago mi je da imamo sad i tu mogucnost. A ovi sto spominju agu i njegovu nazovi mo je picu koja je kao list papira nek ne.sere ako vec hoces picu idi kod Mahira i pojedi kako treba a ne onaj pokusaj od pice.
Glory Glory Man United !!! 

- Vjecna Robija
- Kontakt:
Ne znam sta se bunite,jeli ste Hamburger ? Jeste,laze ko nije.Jeli ste chicken ? Jeste,laze ko nije.Jeli ste pomfrit ? Jeste,laze ko nije.Isto je to ha jeli kod Mehe ili u McD samo je kvaliteta bolja i naravno skuplje je.Kao da do sad nije bilo hamburgera,chickena,pomfrita i ostalog.Kao da je tek sad doslo u Bosnu.Naravno bilo je ali kao ovi nasi kod Mehe nisu stetni a u McD.. su stetni hahahaha.Sta se bunite,vi ako ne jedete ne morate nemojte nama gadit hranu i pricati nesto.

Samo godine tuge s tobom imam ja, a ti si moja sreca najveca..
Samo godine bola i nadanja od SLAVNOG kluba ostalo je samo ime..
1:30 FAILdzenan01 je napisao/la:[youtube][/youtube]

YOU'LL NEVER WALK ALONE
Samo meni nije jasno sta ce ova tema na sportskom forumu al hajd` nema vezze.
Nije nikakav napad na tradiciju jer kreni od sebe. Ako ti se ne ide u McDonald`s nemoj ni ici, jednostavno! Recimo meni ce uvijek biti drazi nasi, Bosanski cevapi od bilo kakvog menija u doticnom restoranu ne iz nekog patriotizma nego jednostavno iz navike i ljubavi prema nasoj kuhinji. Ko voli nek` izvoli! Zeljo, Mrka, Zmaj i ostali vs McDonald`s? Mislim da to nebi trebalo biti postavljeno pitanje.

Nije nikakav napad na tradiciju jer kreni od sebe. Ako ti se ne ide u McDonald`s nemoj ni ici, jednostavno! Recimo meni ce uvijek biti drazi nasi, Bosanski cevapi od bilo kakvog menija u doticnom restoranu ne iz nekog patriotizma nego jednostavno iz navike i ljubavi prema nasoj kuhinji. Ko voli nek` izvoli! Zeljo, Mrka, Zmaj i ostali vs McDonald`s? Mislim da to nebi trebalo biti postavljeno pitanje.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- Lazar Popović
- Kontakt:
Mater im **** gladnu, dabogda pocrkali od gladi. Gledaj bolan gamadi ko da hljeba nije jelo 7 dana, sturili se dabogda tračajući. Fujjj stoko, marš na pašu.
Jaooo Bosno dabogda te cunami u Skandinaviju odnio....
Jaooo Bosno dabogda te cunami u Skandinaviju odnio....
Naprijed, naprijed Željo volim te
Ludo ja, ko nikoga ale ale ale aleoo
-------------------------------------------
Hajde Lazare, hajde Lazare, hajde Lazare, hajdeeee Laaaaaaazareeeeeeee
Ludo ja, ko nikoga ale ale ale aleoo
-------------------------------------------
Hajde Lazare, hajde Lazare, hajde Lazare, hajdeeee Laaaaaaazareeeeeeee
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Vjecna Robija je napisao/la:Ne znam sta se bunite,jeli ste Hamburger ? Jeste,laze ko nije.Jeli ste chicken ? Jeste,laze ko nije.Jeli ste pomfrit ? Jeste,laze ko nije.Isto je to ha jeli kod Mehe ili u McD samo je kvaliteta bolja i naravno skuplje je.Kao da do sad nije bilo hamburgera,chickena,pomfrita i ostalog.Kao da je tek sad doslo u Bosnu.Naravno bilo je ali kao ovi nasi kod Mehe nisu stetni a u McD.. su stetni hahahaha.Sta se bunite,vi ako ne jedete ne morate nemojte nama gadit hranu i pricati nesto.

u Turskoj kad sam bio, vecinom su prazni Mekovi, dok tamo gdje ima kupiti donera i ostalih patki puno

Vjecna Robija je napisao/la:Ne znam sta se bunite,jeli ste Hamburger ? Jeste,laze ko nije.Jeli ste chicken ? Jeste,laze ko nije.Jeli ste pomfrit ? Jeste,laze ko nije.Isto je to ha jeli kod Mehe ili u McD samo je kvaliteta bolja i naravno skuplje je.Kao da do sad nije bilo hamburgera,chickena,pomfrita i ostalog.Kao da je tek sad doslo u Bosnu.Naravno bilo je ali kao ovi nasi kod Mehe nisu stetni a u McD.. su stetni hahahaha.Sta se bunite,vi ako ne jedete ne morate nemojte nama gadit hranu i pricati nesto.

FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Kao sto bi pokojni Francek rekao: "Stoka sitnog zuba". Tako se ponasaju oko ovog McD-ja. Ovo je dokaz da smo i od Boga prokleti ...
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Veci skup malogradjana nisam vidio josdzenan01 je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Tužno svegami

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:Vjecna Robija je napisao/la:Ne znam sta se bunite,jeli ste Hamburger ? Jeste,laze ko nije.Jeli ste chicken ? Jeste,laze ko nije.Jeli ste pomfrit ? Jeste,laze ko nije.Isto je to ha jeli kod Mehe ili u McD samo je kvaliteta bolja i naravno skuplje je.Kao da do sad nije bilo hamburgera,chickena,pomfrita i ostalog.Kao da je tek sad doslo u Bosnu.Naravno bilo je ali kao ovi nasi kod Mehe nisu stetni a u McD.. su stetni hahahaha.Sta se bunite,vi ako ne jedete ne morate nemojte nama gadit hranu i pricati nesto.
Kako ona stoka seljacka potrca fuj isto ko da nikad hamburger nisu vidjeli ...
potpis Lazar.
inace moje misljenje oko meka je da je sk
upo... oticu cu koji put da vidim taj famozni mek pa cemo vdijet mozda nadjem neki repertoar koji ce se uklopiti u moj dnevni skolski budzet.
kako sam ovo diplomaski reko, pocinjem liciti na ove guzonje iz vlade, gluho bilo.
potpis Lazar.
inace moje misljenje oko meka je da je sk

Sigurno da su ovi is McD stetniji. McD ti je vise tvornica neg ista drugo, meso ili ako se to moze zvati meso je katastrofa. Same hemikalije.Vjecna Robija je napisao/la:Ne znam sta se bunite,jeli ste Hamburger ? Jeste,laze ko nije.Jeli ste chicken ? Jeste,laze ko nije.Jeli ste pomfrit ? Jeste,laze ko nije.Isto je to ha jeli kod Mehe ili u McD samo je kvaliteta bolja i naravno skuplje je.Kao da do sad nije bilo hamburgera,chickena,pomfrita i ostalog.Kao da je tek sad doslo u Bosnu.Naravno bilo je ali kao ovi nasi kod Mehe nisu stetni a u McD.. su stetni hahahaha.Sta se bunite,vi ako ne jedete ne morate nemojte nama gadit hranu i pricati nesto.
Nisam upucen dali oni uvoze meso ili koriste BiH meso. Americke krave su i onaku vecinom napucane steroidima.
Ne samo krave neg i pilici.
- Donnie Darko
- Kontakt:
"Mislim da je ovo jako vazno za nas mlade sto cemo imati priliku da svakodnevno posjecujemo jedno ovako mjesto"
Isto da se Louvr otvorio jbt

soko je napisao/la:Sigurno da su ovi is McD stetniji. McD ti je vise tvornica neg ista drugo, meso ili ako se to moze zvati meso je katastrofa. Same hemikalije.Vjecna Robija je napisao/la:Ne znam sta se bunite,jeli ste Hamburger ? Jeste,laze ko nije.Jeli ste chicken ? Jeste,laze ko nije.Jeli ste pomfrit ? Jeste,laze ko nije.Isto je to ha jeli kod Mehe ili u McD samo je kvaliteta bolja i naravno skuplje je.Kao da do sad nije bilo hamburgera,chickena,pomfrita i ostalog.Kao da je tek sad doslo u Bosnu.Naravno bilo je ali kao ovi nasi kod Mehe nisu stetni a u McD.. su stetni hahahaha.Sta se bunite,vi ako ne jedete ne morate nemojte nama gadit hranu i pricati nesto.
Nisam upucen dali oni uvoze meso ili koriste BiH meso. Americke krave su i onaku vecinom napucane steroidima.
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Cuj napokon, pa jel nam ovo trebalo, ne moze se bez mek donaldsa jel ? Boze sacuvaj, trebamo zamijenit cevape, donere i bureke sa nekim tam big macovima, neka hvala, volim svoje. Cevapi Fo' eva 

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Kako sam vidio cijene ce biti duplo jeftinije nego sto zaista jesu.Ali iskreno sto ga se najedete u McDonaldsu,ja cu lajati ko cuko..Sve je to sminka ,ali brate bolje pojesti cevape u Zmaju za 6km,nego dati za onu zajebanciju od hamburgera feninga.Ja sam jeo Big mAc u Beogradu,to je presmijesno kako je to malo.Dobijes malo pomfrita i fantu i za to te oguli 12 km.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
..hahahDonnie Darko je napisao/la:"Mislim da je ovo jako vazno za nas mlade sto cemo imati priliku da svakodnevno posjecujemo jedno ovako mjesto"

- Vjecna Robija
- Kontakt:
Jesu stetniji su zato sto nije nasa firma.Inace meso je uginulih zivotinja iz Cernobila jbtsoko je napisao/la: Sigurno da su ovi is McD stetniji. McD ti je vise tvornica neg ista drugo, meso ili ako se to moze zvati meso je katastrofa. Same hemikalije.

A vjeruj kupio sam cevape u jednom gradu (ne bitno kojem,al u BiH je) polio kolom kad gle cuda,neKAJ izlazi iz njih

Kao prvo ne firma nego meso. McD u Americi uzima meso od Tyson kompanije. Ako znas kako oni rade onda ce ti bit sve jasno. Nema veze neda mi se pisati o tim stvarima, nek ljudi jede sta hoce.Vjecna Robija je napisao/la:Jesu stetniji su zato sto nije nasa firma.Inace meso je uginulih zivotinja iz Cernobila jbtsoko je napisao/la: Sigurno da su ovi is McD stetniji. McD ti je vise tvornica neg ista drugo, meso ili ako se to moze zvati meso je katastrofa. Same hemikalije.
Ne samo krave neg i pilici.![]()
![]()
A vjeruj kupio sam cevape u jednom gradu (ne bitno kojem,al u BiH je) polio kolom kad gle cuda,neKAJ izlazi iz njihNe kazem da ne volim cevape,da pace obozavam ih
ali moramo se malo okrenuti i "kvalitetnijoj" hrani na nasim prostorima
- Vjecna Robija
- Kontakt:
Upravo 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.