Slike vasega grada
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Slike vasega grada
Da oživim ovu temu.
Imam i povod.
Uskoro ću doći u Bosnu,a iskren da budem ,poželio sam i to nemate pojma koliko.
Hvata me nostalgija, kad gledam ove slike i slučajno sam uš'o na ovu temu.
Bio sam u par gradova u BiH.
U Sarajevu (itekako) ,Gradačcu,Tešnju,Travniku,Tuzli (inače iz tog kantona i jesam:mrgreen:),Živinicama,Mostaru(dakako),Brčkom i Bosanskom Šamcu (na kratko).
Al' grada kakav je Sarajavo nema na daleko.Opet ću sad doći. Doću ako bog da i na tekmu Sarajeva i Bosne protiv Grčke ,al' i onako malo prošetat i na ćevape (
) u Želju, mada sam navijač Sarajeva, al' nikad mi nisu zamjerili.
Inače i Mostar je prelijep. Malo su ga uništili (bio sam davno, ne znam koliko je renovirano?), al' i dalje ima svoj miris-a to je nešto što me posebno oduševljava.
Nije da se hvalim ,al' bio sam u par gradova van BiH al' teško da se koji od njih može mjeriti sa Sarajevom i Mostarom.
Oba su nekako grad raje, domaće se osjećaš. Mada kažu da nije k'o prije, al' eto, nisam nikad upozn'o to prije, pa zato moram uživat u ovom što je Sarajevo i Mostar sad.
Travnik je isto tako jedan od ljepših gradova.
Nisam sve slike gled'o, nego samo prve 3-4 stranice i ovu zadnju, pa me povuče želja da štagod napišem, pa onda vam ja neću stavljat slike gradova koje sam vidio i u kojima sam bio, već one u koje bih volio da odem (njih par):
Višegrad:

Jajce:

Bijeljina:

Trebinje:

I za kraj, mom najdražem gradu moram poklonit jednu sliku.

Razmislimo o ljepoti prikazanoj na ovoj slici.
Eto, toliko od mene.
Imam i povod.

Uskoro ću doći u Bosnu,a iskren da budem ,poželio sam i to nemate pojma koliko.

Hvata me nostalgija, kad gledam ove slike i slučajno sam uš'o na ovu temu.
Bio sam u par gradova u BiH.
U Sarajevu (itekako) ,Gradačcu,Tešnju,Travniku,Tuzli (inače iz tog kantona i jesam:mrgreen:),Živinicama,Mostaru(dakako),Brčkom i Bosanskom Šamcu (na kratko).
Al' grada kakav je Sarajavo nema na daleko.Opet ću sad doći. Doću ako bog da i na tekmu Sarajeva i Bosne protiv Grčke ,al' i onako malo prošetat i na ćevape (

Inače i Mostar je prelijep. Malo su ga uništili (bio sam davno, ne znam koliko je renovirano?), al' i dalje ima svoj miris-a to je nešto što me posebno oduševljava.
Nije da se hvalim ,al' bio sam u par gradova van BiH al' teško da se koji od njih može mjeriti sa Sarajevom i Mostarom.
Oba su nekako grad raje, domaće se osjećaš. Mada kažu da nije k'o prije, al' eto, nisam nikad upozn'o to prije, pa zato moram uživat u ovom što je Sarajevo i Mostar sad.
Travnik je isto tako jedan od ljepših gradova.
Nisam sve slike gled'o, nego samo prve 3-4 stranice i ovu zadnju, pa me povuče želja da štagod napišem, pa onda vam ja neću stavljat slike gradova koje sam vidio i u kojima sam bio, već one u koje bih volio da odem (njih par):
Višegrad:

Jajce:

Bijeljina:

Trebinje:

I za kraj, mom najdražem gradu moram poklonit jednu sliku.

Razmislimo o ljepoti prikazanoj na ovoj slici.

Eto, toliko od mene.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- neutralan__
- Kontakt:
@Arnelinho A nisi bio u Banovićima ? Ako nisi dođi,nećeš se pokajati. 

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Ko je bio u Banja Luci zna zasto za Banja Luku kazu najcistiji grad u bivsoj jugi i grad sa najvise zelenila 

Imamo najljepsu dzamiju, najljepsu pravoslavnu crkvu i najljepsu katedralu, i sve to u 3 minute hoda.Arnelinho je napisao/la:
Razmislimo o ljepoti prikazanoj na ovoj slici.![]()
Eto, toliko od mene.

'ta ce Jerusalem!

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Malo koji grad se moze pohvaliti dobrima koje je Carobni grad imao !!!

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Stranger in the night. SIDA in the morning!
@Arnele, gdje trenutno živiš? Ja sam kont'o da živiš u Bosni... 

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
BANJA LUKA

- Boateng_27
- Kontakt:
Zenica

Ulica u kojoj ja zivim u Zenici

Ulica u kojoj ja zivim u Zenici

Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
:Burgija je napisao/la:Ko je bio u Banja Luci zna zasto za Banja Luku kazu najcistiji grad u bivsoj jugi i grad sa najvise zelenila
Zadnja izmjena: Profesor, dana/u 24 feb 2021, 18:28, ukupno mijenjano 1 put.
Profesor je napisao/la:A kako cujem i grad dobrih trebiBurgija je napisao/la:Ko je bio u Banja Luci zna zasto za Banja Luku kazu najcistiji grad u bivsoj jugi i grad sa najvise zelenilasad jel to istina neznam, treba ici provjeriti

ĆeMa je napisao/la:
JABLANICA

YNWA!
@HOPLIT meni "Preko vode do slobode" 

noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Gradačac je za mene jedan od najljepših gradova u BiH! Normala gradić.
Čelik Zenica 1945
Ne znam jel neko postavio...

Ne postoji draže mjesto od ovog Kembridža!

Čelik Zenica 1945
sunce ti zarko pa ovoj slici ima 10 godina nema shoopinga nema tribine na stadionu nema onog stadiona sa umjetnom travom pored tensikih terena ali sta sam vremena u zivotu proveo na ovom kamberovicuNimla_RZ je napisao/la:Ne znam jel neko postavio...

ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 6 gostiju.