Prekinuo je karijeru, sada ide da trenira mlade.Goalgetter je napisao/la:Zlatan je i oficijelno raskinuo ugovor sa Frankfurtom, te se jos ne zna gdje ce nastaviti karijeru.

Prekinuo je karijeru, sada ide da trenira mlade.Goalgetter je napisao/la:Zlatan je i oficijelno raskinuo ugovor sa Frankfurtom, te se jos ne zna gdje ce nastaviti karijeru.
Otkud ti toBIHfan je napisao/la:Prekinuo je karijeru, sada ide da trenira mlade.Goalgetter je napisao/la:Zlatan je i oficijelno raskinuo ugovor sa Frankfurtom, te se jos ne zna gdje ce nastaviti karijeru.
Citao u Avazovom Sportu.kelner je napisao/la:Otkud ti toBIHfan je napisao/la:Prekinuo je karijeru, sada ide da trenira mlade.Goalgetter je napisao/la:Zlatan je i oficijelno raskinuo ugovor sa Frankfurtom, te se jos ne zna gdje ce nastaviti karijeru.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo je neopisivo... kako je samo Vedo pored Marjana vrisno !Goalgetter je napisao/la:Zlatane, zlatane, zlatni sine Bosanski, hvala ti za sve sto si dao za ovu reprezentaciju !
[youtube][/youtube]
Gol nakon kojeg su mi suze krenule, neznam, ali ovaj bih gol izdvojio kao moj najdrazi, ne samo od Zlatana, nego opcenito.
H-avaz sportOmerbavarac je napisao/la:Ja uopste nisam ni znao za ovu informaciju do ovog trenutka.
Njemacki mediji nisu nista prenosili, barem ono sto sam ja zapazio. Vjerovatno su ga i oni zaboravili usljed ovih silnih povreda.![]()
Zlatane, hvala ti za sve ucinjeno, kako u reprezentaciji, tako i u dresu St Paulija, Freiburga, Schalkea i Eintrachta a siguran sam da ti je cijela drzava zahvalna za ona dva gola Belgijancima, narocito onog pod Cirinim vodstvom.
Naravno, ne treba zaboraviti ni onaj vrlo vazni gol Norvezanima.
Kako bolan nema?Harrison je napisao/la:E Zlatane Zlatane, koliko bi nam sad valjao da si zdrav i da si onaj stari... Rahimic nam polako gazi u penziju i tesko da ima adekvatnu zamjenu.
a gdje je stvarno Bajramovic? U kojem je klubu i jel uopste igraOmerbavarac je napisao/la:Kako bolan nema?Harrison je napisao/la:E Zlatane Zlatane, koliko bi nam sad valjao da si zdrav i da si onaj stari... Rahimic nam polako gazi u penziju i tesko da ima adekvatnu zamjenu.
Pa dva mjeseca pricamo o Zahirovicu i njegovoj odvaznosti kao i odlicnim partijama i povrh svega svi ga smatramo nasljednikom Rahimica.
Momak je pokazao da ima ono sto nam treba.
Na Zlatana nazalost mozemo zaboraviti, njemu se izgubio svaki trag.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.