Idemo po pobjedu !!!TM87visnjik je napisao/la:cuva Bog Zelju svogimam filing da prolazimo dalje
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Treba biti optimista makar onaj umjereni,zbog rezultata koji sada imamo...samo ocekujem da budemo hrabri i jaki kao u prvoj utakmici pa sta bude...necu biti nimalo razocaran ako ne prodjemo,mene su nasi podigli u prvoj tekmi i igrali su maksimalno koliko su mogli...neka ponove to,pa ako su ljudi jaci,jaci su i treba cestitati...ali sto ne biti pozitivan jer imamo sanse,trebaju nam zabiti dva da bi prosli,ne vjerujem da ce im to biti tako lako...neka bude hrabro i posteno...neka bude srcem za Zelju i za navijace...i da uzivamo maksimalno
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
-
TM87visnjik
- Kontakt:
Samo hrabro Zeba-Smajic-Beslija idemo kontranapad 
Ovo mi sve lici ko pred anortozis
- spielführer_21
- Kontakt:
Pošto smo večeras još sporiji u odbrani nego u prvoj, za očekivati je da ćemo igrati duboko, tj. da će zadnja linija biti na 30m uvrh glave.. Najvažniju ulogu će odigrati veznjaci, a prvenstveno Svraka i Savić, a i krila im moraju pomagati.. Vjerujem da će Smajić igrati jer je bolji defanzivno od Višće, a Beša može odigrati dobro sat vremena.. Zeba i Adilović trebaju držati njihovu odbranu podalje od centra, i svaku šansu za kontru moramo koristiti kao da nam je zadnja..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
jel moze neko postaviti link za stream, posto sam na odmoru na moru a ove dasine vamo nemaju nasih kanala, pa mi treba stream da bi pratio..
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
-
Red or Dead
- Kontakt:
Nema sigurnijeg keca na kladionici danas
forza seriff 
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
nasi Strumfovi, sta bi mi bez vas
Hrabro i sretno veceras za prolaz aBd
Hrabro i sretno veceras za prolaz aBd
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
- AzuR SlasH
- Kontakt:
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sportsnedaTM je napisao/la:jel moze neko postaviti link za stream, posto sam na odmoru na moru a ove dasine vamo nemaju nasih kanala, pa mi treba stream da bi pratio..
ovdje bi trebalo bit
Volimo Bete a njih ko Beje!!!
idi navijaj za boracRed or Dead je napisao/la:Nema sigurnijeg keca na kladionici danasforza seriff
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Uvijek uz tebe i ti to dobro znaj
tebe pratim ja za tebe navijam
zbog tebe dane, noći ne spavam
citav život svoj tebi ću da dam !!!!
tebe pratim ja za tebe navijam
zbog tebe dane, noći ne spavam
citav život svoj tebi ću da dam !!!!
Za zivot cijeli!
Kakav cir...to davno pukloAvanes je napisao/la:Uopste nisam nervozan, samo me čir od jutros boli![]()
![]()
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Zašto sam toliki pesimista? Zašto imam osjećaj da nas Bog neće pogledati? Tako dobar rezultat iz prve utakmice, ali...
FORZA LJOŽE!
FORZA LJOŽE!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
joj vako me nije drmalno ni kad sam se s aminom prvi put poljubio
FORZA ŽELJO 
reče mi sinoć Smajićeva mlada na fb da će zaigrat u prvoj postavi
reče mi sinoć Smajićeva mlada na fb da će zaigrat u prvoj postavi
damirfile je napisao/la:I ja se ovoga plasim... Ne samo da nama nece svirati cist penal vec ce njima svirati ne postojeci.U ovakvim utakmicama ce nijanse odlucivati al moramo odigrati hrabro kao na kosevu i ne dozvoliti im da se nadju u takvoj prilici.Boze pomozi nam danas.pile87 je napisao/la:Nama nije sviran cist penal na kosevu, sarajevu nije sviran cist penal u svedskoj, borcu nije sinoc sviran cist penal!

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Zato sto se bojis.MinistaR je napisao/la:Zašto sam toliki pesimista? Zašto imam osjećaj da nas Bog neće pogledati? Tako dobar rezultat iz prve utakmice, ali...
FORZA LJOŽE!
[youtube][/youtube]
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Sta bude bice
Na Kosevu je Sheriff slabo odigrao, u Moladviji ce sigurno igrati bolje, ali isto ocekujem i od Zelje jer se u prvoj utakmici vidjelo da su nasim igracima noge jos uvijek teske od priprema. Imali su 6 dana da se osvjeze, ako sve bude islo svojim tokom, trebali bi bolje izgledati veceras ako Bog da. Samo hrabro 
Koji Serif,koja Moldavija ,koje cavijapi iz Moldavije samo Zeljo ostalo je rinaka.Zegacemo prvo Serif a onda Moldavkinje.Veceras je plava noc.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.