PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
Hoće li neko?????
-
jasko_juve
- Kontakt:
ispadas prijatelju ko mliječni zubever je napisao/la:Zatvorite prijave,ispascu k'o iz tramvaja! Nema vise prijava![]()
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
joj ja bas aktivan al me nema nidje ajde nema veze dajte me makare u drugu ligu a ja cu se pobrinut da dodjem do prve
Samo Sarajevo
Ti bi u prvu ligu odma ?kanarinac je napisao/la:joj ja bas aktivan al me nema nidje ajde nema veze dajte me makare u drugu ligu a ja cu se pobrinut da dodjem do prve
Pa i ja sam odigro 2 sezone nisam ni jednu tekmu propustio,pa sad moram u 2 ligu zato sto sam nick promjenio.
Visca el Barça ! Mes que un club !
ma jok ba nebi ja meni je sveejdno volim ja u drugu ligu ako ces ti tu vec bit da sa tobom razbacimDesimaL je napisao/la:Ti bi u prvu ligu odma ?kanarinac je napisao/la:joj ja bas aktivan al me nema nidje ajde nema veze dajte me makare u drugu ligu a ja cu se pobrinut da dodjem do prve
Pa i ja sam odigro 2 sezone nisam ni jednu tekmu propustio,pa sad moram u 2 ligu zato sto sam nick promjenio.
Samo Sarajevo
Nemogu nesta skidam.kanarinac je napisao/la:ma jok ba nebi ja meni je sveejdno volim ja u drugu ligu ako ces ti tu vec bit da sa tobom razbacimDesimaL je napisao/la:Ti bi u prvu ligu odma ?kanarinac je napisao/la:joj ja bas aktivan al me nema nidje ajde nema veze dajte me makare u drugu ligu a ja cu se pobrinut da dodjem do prve
Visca el Barça ! Mes que un club !
- Vjecna Robija
- Kontakt:
Druze kazem ti,vidi koliko se raje prijavilo,pokazi se igraj prijateljske.Stavljaj slike rezultata sa utakmice (minimalno 30) i eto te u Drugoj Ligi,ja ti licno garantujemkanarinac je napisao/la:joj ja bas aktivan al me nema nidje ajde nema veze dajte me makare u drugu ligu a ja cu se pobrinut da dodjem do prve
Samo godine tuge s tobom imam ja, a ti si moja sreca najveca..
Samo godine bola i nadanja od SLAVNOG kluba ostalo je samo ime..
Samo godine bola i nadanja od SLAVNOG kluba ostalo je samo ime..
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Hoce li netko igrati da pocnem stavljat ss
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Ja mogu uci sad i meni se dogodi da ne mogu uci.domineysn je napisao/la:Zna li neko zašto ne mogu ući na Europske lobby-e !?
Mozda je do njihovog servera
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Hocel ko?
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
ja cuReTry je napisao/la:Hocel ko?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
eu2 soba irnes pw:1234Senaid L.F.C je napisao/la:ja cuReTry je napisao/la:Hocel ko?
hocel ko? 
ja praviPlivadon je napisao/la:hocel ko?
eu2
pasw: hame
hocel to ?Plivadon je napisao/la:eu2
hocel ko ovog ragbija ? 
druze ja igram prijateljske al nez ja stavit te slikeVjecna Robija je napisao/la:Druze kazem ti,vidi koliko se raje prijavilo,pokazi se igraj prijateljske.Stavljaj slike rezultata sa utakmice (minimalno 30) i eto te u Drugoj Ligi,ja ti licno garantujemkanarinac je napisao/la:joj ja bas aktivan al me nema nidje ajde nema veze dajte me makare u drugu ligu a ja cu se pobrinut da dodjem do prve
Samo Sarajevo
..puno je 30Vjecna Robija je napisao/la:Druze kazem ti,vidi koliko se raje prijavilo,pokazi se igraj prijateljske.Stavljaj slike rezultata sa utakmice (minimalno 30) i eto te u Drugoj Ligi,ja ti licno garantujemkanarinac je napisao/la:joj ja bas aktivan al me nema nidje ajde nema veze dajte me makare u drugu ligu a ja cu se pobrinut da dodjem do prve
Zadnja izmjena: muhovic, dana/u 21 jul 2011, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.