FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
U narednih 70 minuta očekujem da ss.ba padne
.
Ma bit će to dobro, uopće ne sumnjam, dobro stoje na terenu i izdržali su prvih 20.minuta što je najbnitije. Sve sto vise bude odmicala tekma,to će ih više hvatati nervoza, i više će griješiti i preuzimati rizika, a to je onda idealna prilika
Sretno !!
Ma bit će to dobro, uopće ne sumnjam, dobro stoje na terenu i izdržali su prvih 20.minuta što je najbnitije. Sve sto vise bude odmicala tekma,to će ih više hvatati nervoza, i više će griješiti i preuzimati rizika, a to je onda idealna prilika
Sretno !!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Ovaj Adilovic tipican primjer kako se nedostatak talenta nadoknadi borbom , pozitivno veoma ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Vec ga je izvadio sudac iz danske pu J*** ti ko je sve na TV!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Igramo ko da mi gubimo 1-0, a oni sasvim suprotno nasim ocekivanjima.Uopste ne srljaju i igraju smireno.
Samo da nasim ne ponestane snage a sve ostalo izgleda odlicno.
Samo da nasim ne ponestane snage a sve ostalo izgleda odlicno.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Joj ovog komentatora na BHT
"Vec ga je izvadio sudac iz Danske"

"Vec ga je izvadio sudac iz Danske"
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
pile87 je napisao/la:Vec ga je izvadio sudac iz danske pu **** ti ko je sve na TV!
shandrlike-tandrlike
bez nervoze, hrabro u kost ...jesam nervozan. a da me vidi babooo, danac ga vec izvadio 
-
BICE GUSTO
- Kontakt:
Nedaj se Zeljo ! Dobro su im umrtvili igru.
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
nasa zadnja linija jede ove igracice, vasilic i nyema pogotovo, samo naprijed momci, adile fokusiraj se. 
Samo naprijed plavi momci - svako dobro i uspjeh u ovoj tekmi. pozz iz Zenice
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 21 jul 2011, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Adilović vam je izgubljen,učinak žuti krton i par upropaštenih a dobrih lopti,ostatak ekipe veoma dobar za sada.E što ste pustili Džeku???Imam osjećaj da bi im Željo mogao zabiti samo da ne prime neki bezvezni traljavi gol.
nadam se da ce mo ga mi i utrpatclassic je napisao/la:Joj ovog komentatora na BHT
"Vec ga je izvadio sudac iz Danske"![]()
![]()
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Principatus
- Kontakt:
Sheriff pojacava pritisak, ali i postaju osjetljiviji za kontru.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
joj stojanove 
nenormalan covjek...nime_tm87 je napisao/la:joj stojanove
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.