Pa on ko da je gledao neku drugu utakmicu...
Imali jedan šut na gol i to mlohavi...
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Fino ja kažem,frajer pojma nema.AYAN je napisao/la:Veli trener Sherifa da su oni dominirali cijelu utakmicu...i da su stvorili mnogo prilika![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hahahhaha bas takoAYAN je napisao/la:Veli trener Sherifa da su oni dominirali cijelu utakmicu...i da su stvorili mnogo prilika![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1st qualifying round: €90,000afa97 je napisao/la:Dobivaju li se ikakve pare za prolaske u sljedeca pretkola?
tanzla je napisao/la:Nyema izvodi kisni ples u svlacionici.![]()
Hahah koji je gigant psovao kamp, svaka mu dala!?
Hahah nisam gledao How I met your mother sinoc.leonardo je napisao/la:tanzla je napisao/la:Nyema izvodi kisni ples u svlacionici.![]()
Hahah koji je gigant psovao kamp, svaka mu dala!?
jesi to gled'o preksinoc "how i met your mother" pa ti Tedov kisni ples u glavi ostade ?!?!![]()
![]()
Nisam siguran da sam te skonto ovdje, znaci za prolaz 90.000 + 90.000 po pobjedi ili samo mislis 90.000 po pobjedi??? Koliko je meni poznato dobija se 90.000 eura po pobjedi??Zeljovac_1921 je napisao/la:1st qualifying round: €90,000afa97 je napisao/la:Dobivaju li se ikakve pare za prolaske u sljedeca pretkola?
2nd qualifying round: €90,000
3rd qualifying round: €90,000
Playoffs: €90,000
Group stage: €1,000,000
Group match victory: €120,000
Group match draw: €60,000
1st knock out round: €180,000
2nd knock out round: €270,000
Quarter-finals: €360,000
Semi-finals: €630,000
Losing Finalist: €2,000,000
Winning the Final: €3,000,000
ovo ti je fixno. Znaci za svaki prolaz u kvalifikacijama dobijas automatski 90 hiljada eura, plus po pobjedi, plus po nerijesenom rezultatu, i naravno tv prava i ulaznice.
kad udjes u grupnu fazu, automatski dobijas 640 hiljada eura, plus 60 hiljada bonus po svakoj utakmici, plus 140 hiljada eura, u slucaju pobjede, 70 u slucaju nerijesenog rezultata.
FK Sarajevo je napisao/la:Cestitam vam,odlicno ste odigrali i drago mi je da ste prosli.Sad cu nesto reci,ali nemojte me napadati![]()
.Slab je Karic golman,a i Adilovic napadac.Mislim da bi Bukvic 6X bolje branio i sigurniji bio.Adilovic je gori od Popovica,a Zeba je jednostavno zvijer
.