tanzla je napisao/la:Pa evo pise da je 90k. Kakvih sad 50?
Ma ajde nije ni bitno, bitno da se prolaze kola.
Ne po prolazu u sljedece kolo, nego po pobjedi u utakmici.Razumijes?
Dobija se za samo ucesce u kolu,tako da ce za ovo i naredno kolo Zeljo i Sarajevo sigurno dobiti po 180 hilj. eura
kol'ko je to u njemačkim markama XD šalim se haah VOLIO BI DA Ć.I.F.U.T.I.M.A. razapnemo jednu palestinsku zastavu preko juga i da im se sjetimo familije XD pitat cu ja Sekija vidio sam ga i na slikama a i vcs bio je agilan
zeljocity je napisao/la:
Nisam siguran da sam te skonto ovdje, znaci za prolaz 90.000 + 90.000 po pobjedi ili samo mislis 90.000 po pobjedi??? Koliko je meni poznato dobija se 90.000 eura po pobjedi??
Fixno brate, znaci 90 hiljada eura dobijas automatski svaki krug koji prodjes do grupne faze, nema veze kako si prosao. Plus od svake tekme koju dobijes i koju igras nerijeseno (nisam siguran koja je cifra, ne mogu da nadjem), , plus tv prava, plus ulaznice. Mora biti tako.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
u 2 utakmice protiv sherifa ne primiti gol nije mala stvar...s obzirom na naše uslove i njihove u kojima se radi ovo je veliki podvig za željuu....sherif jeste moldavski klub, al je za razliku od drugih moldavski ekipa ipak ime neko u evropskom fudbalu...tako da smo napravili sjajnu stvar
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
effe_sa je napisao/la:u 2 utakmice protiv sherifa ne primiti gol nije mala stvar...s obzirom na naše uslove i njihove u kojima se radi ovo je veliki podvig za željuu....sherif jeste moldavski klub, al je za razliku od drugih moldavski ekipa ipak ime neko u evropskom fudbalu...tako da smo napravili sjajnu stvar
E sad mozemo o makabiju, ako ima neko link od ove njihove revans utakmice nek stavi, da vidimo odprilike sta nas ceka.... P.S. imal slavlja po gradu???
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...
Na ovom stadionu je Željezničar prošle godine doživio težak poraz od 5:0. Ove godine smo ponovo voljom žrijeba pozvani da mu budemo gosti a on naš domaćin. Isti stadion koriste Maccabi Tel-Aviv i Hapoel Tel-Aviv. To je taj gradski stadion na kojem ćemo ako Bog da osvetiti prošlogodišnji poraz.
Željo vs Bloomfield Stadium - REVANŠ !
ZELJO MOJA je napisao/la:evo pogledajte kako nasi slave u svlacionici " onclick="window.open(this.href);return false;
ko zna postaviti nek postavi ko klip
ZELJO MOJA je napisao/la:evo pogledajte kako nasi slave u svlacionici " onclick="window.open(this.href);return false;
ko zna postaviti nek postavi ko klip
Ovako ?
[youtube][/youtube]
ah da me vidi babo,a sta kazu na kraju eto im kamp je.. ih on heheee
Zadnja izmjena: ZELJO MOJA, dana/u 21 jul 2011, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.