FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

AYAN
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AYAN » 21 jul 2011, 22:44

kalimero je napisao/la:Svaka cast momcima stvarno kapa do poda..
Uz Borac smo dobili najtezeg protivnika i skoro niko nam nije davao sanse,a mi smo pokazali snagu i kvalitet,te zasluzeno idemo dalje.

Makabi je bolji od Serifa,ali nije nepobjediv.Gledao sam prvo poluvrijeme Hazar-Makabi i domacin je bio puno bolji uz tri cista zicera.U prvom mecu su postigli vise sretne nego spretne golove tako da su se poprilicno namucili sa Hazarom.Utakmice Borca prikazuju da nisu bauk.Prosle sezone su zaostajali i 20 bodova za Haifom i neugodnim Hapoelom :mrgreen: tu sezonu su zavrsili s juniorima,al' tek nakon sto su sve sanse izgubili za prva dva mjesta.Kvalitete Hapoela sigurno nisu ;)

Medunjanin i Kolauti su prve zvijezda posebno Haris koji igra u zivotnoj formi.Odbrana im nije nesto puno su grijesili po onome sto sam ja vidio protiv Hazara.

Jesu nas opet kuglice pogledale to je cudo.Gledam sad Alesund prosao uvijek pozeljni skandinavci,Gomel isto tako tanak,al' eto i da nismo bili nosioci ne bi mogli ici na gore :o

SAMO HRABRO I PONOSNO pa sta bude mi smo svoje vec uradili.

Naprijed PLAVI!
Čim kod njih igra Medunjanin, to znači da ne igraju onako ekplozivno i brzo kao Hapoel... To mi prvo pada u oči.
Što se tiče Šerifa, oni igraju Žalosno...

Realno mi se dooobro trebamo pripremiti za Maccabi, moramo dooobro da poradimo na samopouzdanju, a Karića trebaju podržati navijači, jer je očito da čovjek ima želju za dokazivanjem i plaši se greške...(teško je stati među stative poslije Šehića).

Volio bih kad bi neko zamijenio u prvoj postavi onog Vasilića, jer je danas Konjevićima dodo lopti hejbet, samo sreća što oni nisu znali da iskoriste... Maccabi takve greške kažnjava, očit primjer nam je sinoć prezentirala istoimena ekipa iz Haife, koja je iz dvije kardinalne greške odbrane zabila dva Glupa gola Borcu.

Ali najbitnije od svega je s moodima izać na teren i nedat da se otegnu... :mrgreen:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

posmatrac sa juga 87
Kontakt:

Post Postao/la posmatrac sa juga 87 » 21 jul 2011, 22:44

tm8782 je napisao/la:Momci su premasili moja ocekivanja, jos uvijek sam pod utiskom uhhhhh. Kako je lijepa vecer. Momci hvala vam jos jednom, a Maccabi...ma ko ih...nek bude sta bude, samo srce na teren.
DOBIJAMO MAKABIJA I ONDA NEKO IZ LIGE PETICE :D
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 21 jul 2011, 22:44

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

sa ovakvim pristupom makabi pada 8-) 8-) 8-) 8-)
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 21 jul 2011, 22:51

4 minute sudijske su me infarkta mogla koštati.Izbacili smo prejak tim.Bravo momciiiiii.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 jul 2011, 22:53

Cestitke Zelji na plasmanu u slijedece kolo! Svaka cast za odlicno odigranu utakmicu!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Sirenje
Kontakt:

Post Postao/la Sirenje » 21 jul 2011, 22:54

Kad je trece pretkolo?

afa97
Kontakt:

Post Postao/la afa97 » 21 jul 2011, 22:55

Sirenje je napisao/la:Kad je trece pretkolo?
28.7 i 11.8
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray

EDO MAN
Kontakt:

Post Postao/la EDO MAN » 21 jul 2011, 22:56

sve cestitke zelji i sarajevu a ynalio ko koliki nam je sad koeficijent i imal se gdje pogleda a trayim na na uefinoj stranici al nema nista

Sirenje
Kontakt:

Post Postao/la Sirenje » 21 jul 2011, 22:57

afa97 je napisao/la:
Sirenje je napisao/la:Kad je trece pretkolo?
28.7 i 11.8
Hvala, govorio je danas kristic al nije mi on od nekog povjerenja :D

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 21 jul 2011, 22:58

cuj borac pokazo da se moze a izgubio 7:3 i ispao, niđe veze :lol: :lol: zeljo je pokazo da se moze jer je uzeo 1:0 i proso dalje

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 21 jul 2011, 22:58

EDO MAN je napisao/la:sve cestitke zelji i sarajevu a ynalio ko koliki nam je sad koeficijent i imal se gdje pogleda a trayim na na uefinoj stranici al nema nista
http://www.uefa.com/teamsandplayers/tea ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false; - ZELJO (295)

http://www.uefa.com/teamsandplayers/tea ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false; - SHERIF (164)

Jebote HITLER, pa koga smo ovo mi pobijedili!!!! :D :D :D :D :D :D JE LI OVO MOGUCE??? :D :D :D
Zadnja izmjena: Capt_Billy, dana/u 21 jul 2011, 23:08, ukupno mijenjano 2 puta.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 21 jul 2011, 23:00

Admiral_TM87 je napisao/la:cuj borac pokazo da se moze a izgubio 7:3 i ispao, niđe veze :lol: :lol: zeljo je pokazo da se moze jer je uzeo 1:0 i proso dalje
7:4.Uzivaj u uspjehu svog kluba,ne moras blatiti druge.Ali vidi se da si klinjo,pa ti oprastam.Cestitke jos jednom.

EDO MAN
Kontakt:

Post Postao/la EDO MAN » 21 jul 2011, 23:06

Capt_Billy je napisao/la:
EDO MAN je napisao/la:sve cestitke zelji i sarajevu a ynalio ko koliki nam je sad koeficijent i imal se gdje pogleda a trayim na na uefinoj stranici al nema nista
http://www.uefa.com/teamsandplayers/tea ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo ti buraz koeficijent!!! 295
hvala buraz

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 21 jul 2011, 23:08

pile,sejo ili neko drugi ko vec zna, da li ce moci za nas nastupati kvesic u utakmicama protiv hapoela
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 21 jul 2011, 23:09

Evo ovako da vas pitam , mozda je glupo pitanje po vama , nisam nikad znao sta znaci taj koeficijent za bh klubove i ostale ?
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 21 jul 2011, 23:10

old school je napisao/la:pile,sejo ili neko drugi ko vec zna, da li ce moci za nas nastupati kvesic u utakmicama protiv hapoela
ebem ti navijaca,kad ne zna ni s kim mu klub igra.Makabi drugar. :mrgreen:

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 21 jul 2011, 23:11

Cestitke komsije,veceras je lijepo biti sarajlija bilo bordo ili plava strana :P 8-)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 21 jul 2011, 23:11

jubitubi je napisao/la:
old school je napisao/la:pile,sejo ili neko drugi ko vec zna, da li ce moci za nas nastupati kvesic u utakmicama protiv hapoela
ebem ti navijaca,kad ne zna ni s kim mu klub igra.Makabi drugar. :mrgreen:
jos uvijek imamo traume :mrgreen:
AMAR OSIM!

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 21 jul 2011, 23:12

ragazzidelsud1987 je napisao/la:Evo ovako da vas pitam , mozda je glupo pitanje po vama , nisam nikad znao sta znaci taj koeficijent za bh klubove i ostale ?
Vidi buraz, ja koliko svatam dode ti kao rang lista. Kako pobijedujes to raste, kako gubis to se smanjuje. A sada me ubi, ako znam kako ovo ovi racunaju. jbg, mi u historiji igrali 2 pula pulu finale liga evrope a ovoliki nam koeficijent!! :D :D :D !
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

edo3majka
Kontakt:

Post Postao/la edo3majka » 21 jul 2011, 23:13

ragazzidelsud1987 je napisao/la:Evo ovako da vas pitam , mozda je glupo pitanje po vama , nisam nikad znao sta znaci taj koeficijent za bh klubove i ostale ?
Za svaku pobjedu se dobija poena sto se posle pretvara u koeficient, i sto veci koef. to znaci da u slijedecim sezonama Zeljo odn. klubovi iz nase lige imaju vece sanse da dobiju lakseg protivnika u kvalifikacijama.
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []