zasto? pa to je sevap postavitiDirk je napisao/la:Ziv ti bio ne postavljaj te klipove na youtubeQUARESMA 18<<< je napisao/la:LJEPOTA!BIO NA SJEVERU, SRECA PA JE BILO POLUVRIJEME I ODMOR, DA NIJE TOGA BILO, JA BI CRKO, NEGO JA SE OKRECEM OKOLO NEBI LI VIDIO KOJEG SA SS.BA FORUMA, PA NIKOG NEMABTW SNIMIO SAM NEKE VIDEOE I SLIKE, PA CU SUTRA ILI KAD DODJEM KUCI POSTAVITI OVDE I NA YOUTUBE
A SAD.... U CESKUSAMO ME EMIR OBUCA RAZOCAR´O, AL ET, OEPT JE ODLICNO BILO
![]()
AKO NEKO MISLI DA GALAMIM, NIJE, VEC OD DRAGOSTI PISEM VELIKIM SLOVIMA
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: QUARESMA 18<<<, dana/u 21 jul 2011, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
@ QUARESMA 18<<<
''Na tribinu dolazite da navijate,a ne da slikate i snimate mobitelima i aparatima.Za to su određeni ljudi,a vama nakon utakmice neće biti teško doći do slika i snimaka.Nema vam dokaz da ste bili na utakmici bude promukao glas,a ne slika na mobitelu.''
Većina ovo već zna.
''Na tribinu dolazite da navijate,a ne da slikate i snimate mobitelima i aparatima.Za to su određeni ljudi,a vama nakon utakmice neće biti teško doći do slika i snimaka.Nema vam dokaz da ste bili na utakmici bude promukao glas,a ne slika na mobitelu.''
Većina ovo već zna.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
QUARESMA @
Stav grupe je takav. Ispoštuj to i nemoj postavljati !
Hvača ti Bože na ovome. Svaka čast momci za večerašnju igru. Svi do jednoga su odigrali srcem do zadnje minute i na tome im skidam kapu. Horde fantastične, istok grmi
igrači strašni, sve za 10. Sad zamislite šta bi bilo da je MV ostao !
Sedin Torlak
Nermin Haskić
Dino Hamzić
Čestitke i hvala navijačima drugih klubova na podršci !
Volim te Sarajevo !
Stav grupe je takav. Ispoštuj to i nemoj postavljati !

Hvača ti Bože na ovome. Svaka čast momci za večerašnju igru. Svi do jednoga su odigrali srcem do zadnje minute i na tome im skidam kapu. Horde fantastične, istok grmi

Sedin Torlak
Nermin Haskić
Dino Hamzić
Čestitke i hvala navijačima drugih klubova na podršci !
Volim te Sarajevo !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Mislim , boli me taki za bilo kojeg igraca pa bio on i Hare...ako ga trener ne stavlja u ekipu. Jer, ko smo ti i ja da odlucujemo o tim stvarima.Ima strucno oko trenera koji kaze , moze ili ne moze (za hareta mislim trenutno)..jer isto tako vjerujem da ce se vrlo brzo vartiti u ekipu.
@zli..nema potrebe da pravis belaje u vezi svega..Plisek reko ne mozes igrati i tacka. Trenutno je na klupi a dokle , to zavisi samo od njega.
@zli..nema potrebe da pravis belaje u vezi svega..Plisek reko ne mozes igrati i tacka. Trenutno je na klupi a dokle , to zavisi samo od njega.
Ma pored Pliseka njega sad ni pet Mustafa ne moze ubaciti u prvi tim 

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
MOZETEL VI DA NE NASJEDATE NA NECIJE PROVOKACIJE - SLAVITE LJUDI
pozz iz Zenice

pozz iz Zenice
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 21 jul 2011, 23:48, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
BRATE ZAVISI SAMO OD IRFANA...TOLIKO OD MENE !!!FCS-FCS je napisao/la:Mislim , boli me taki za bilo kojeg igraca pa bio on i Hare...ako ga trener ne stavlja u ekipu. Jer, ko smo ti i ja da odlucujemo o tim stvarima.Ima strucno oko trenera koji kaze , moze ili ne moze (za hareta mislim trenutno)..jer isto tako vjerujem da ce se vrlo brzo vartiti u ekipu.
" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "
Da ovo vecina nas na sjeveru zna al ako je snimak sa druge tribine mislim da ne bi trebao predstvljat problem,i jeb.em ti ovaj pregleda na bht kad ne cujes onaj huk poslije gola,i jos jedna stvar ako ko zna hoce li gdje biti snimak da pogledamHigh je napisao/la:@ QUARESMA 18<<<
Većina ovo već zna.
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Nije ni tebi lakokanarinac je napisao/la:ma sta ste navalili handzic niti sam zli niti koji vrag covjek trenutno ne zasluzje prvi tim ali dobar je ako se malo pobrine za svoj privatni zivot on ce da bude opet jak niste tako govorili kad je ottisao u lech...zato pustite se toga haskic je sad bog za njega su svi sad po meni nula......ali i handzica ostavite na miru tako ste hljagali i hamzica a vidite kako cojk brani i jos nesto nikada svog igraca nemoj hljagati
Cestitke na prolazu,ja sam nakon izvalcenja parova rekao da ste dobili protivnika po meri,protivnika koji se moze vrlo lako proci i da apsolutno niste bili u podredjenom polozaju sto se ispostavilo kao tacno.
Nazalost nisam gledao utakmicu,iskrslo mi je nesta drugo,tako da nadam se nekom snimku da u miru pogledam ovu vaznu pobedu.
Sledi mec sa Spartom,mora se reci velikim favoritom ali samo muski,nista im se ne moze zameriti i ako ispadnu a pokazu se u dobrom svetlu.
Nazalost nisam gledao utakmicu,iskrslo mi je nesta drugo,tako da nadam se nekom snimku da u miru pogledam ovu vaznu pobedu.
Sledi mec sa Spartom,mora se reci velikim favoritom ali samo muski,nista im se ne moze zameriti i ako ispadnu a pokazu se u dobrom svetlu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Nakon izvlacenja rekao sam da Sarajevo prolazi jer nam te skandinavske ekipe odgovaraju . Slijedi duel sa velikanom Evropskog nogometa ,istina nije to ona Sparta od prije 8-9 god ali opet mislim da Sarajevo nema sta izgubiti tako da je sve moguce 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ma ljudi večeras je sve bilo fantastično! Od Fan shopa, led ekrana, posjete, igre, navijanja...
Haski me pozitivno iznenadio, momak ima što neko maloprije napisa sjajno kretanje, snalazi se u malom prostoru, ima fintu...
O gospodinu sa mog avatara više nije potrebno ni pisati - BRAVO KAPITENU !
Svi ostali su bili također odlični, ali moram napomenuti da u ovoj ekipi ima 5 U21 igrača i Dinu koji je za golmana još uvijek mlad.
P.S. Samo mi nije jasno koji stručnjaci sastavljaju one glupe "fair-play" liste po kojima su Šveđani uvijek u vrhu? Izbacimo loptu prilikom prekida, a stoka je ne vraća??? Onaj igrač hoće da bije ono dijete što dohvaća lopte ??
Haski me pozitivno iznenadio, momak ima što neko maloprije napisa sjajno kretanje, snalazi se u malom prostoru, ima fintu...
O gospodinu sa mog avatara više nije potrebno ni pisati - BRAVO KAPITENU !
Svi ostali su bili također odlični, ali moram napomenuti da u ovoj ekipi ima 5 U21 igrača i Dinu koji je za golmana još uvijek mlad.

P.S. Samo mi nije jasno koji stručnjaci sastavljaju one glupe "fair-play" liste po kojima su Šveđani uvijek u vrhu? Izbacimo loptu prilikom prekida, a stoka je ne vraća??? Onaj igrač hoće da bije ono dijete što dohvaća lopte ??

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Čestitke na odlično odigranoj utakmici i apsolutno zasluženom prolazu!
Zajedno do grupne faze aBd!

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bianconeri1988 je napisao/la:Čestitke na odlično odigranoj utakmici i apsolutno zasluženom prolazu!![]()

pa i zeljo i sarajevo da se spoje nebi do grupne faze

Da malo promijenimo ritam jer treba atmosfera da bude slavljenicka(aco oprosti ako fulam temu) Veceras sam na tekmi cuo dobru kletvu "DaBogda ti paravinja vozio djecu na elskurziju" hihihihi
Mi nikada odustati necemo...
Fantastično !
p.s. ne ova kletva, nego ono što se danas dešavalo na Koševu
p.s. ne ova kletva, nego ono što se danas dešavalo na Koševu

FORZA MARŠAL !!!
Prvo cestitke na prolazu i odlicnoj partiji protiv svedjana. Registrovao sam se iskljucivo radi toga, da cestitam na prolazu najvecem BH klubu.
I da, jos jedno pitanje za onog (neznam mu nick al ce on znati o kome pisem). Da li imas i sad isto misljenje da je Haskic "taraba", da nije nikakvo pojacanje i da su svi igraci iz malih sredina "tarabe"? Naci ce se on..
Haskicu cestitke na odlicnom debiju pred domacim navijacima,..
Vole te tvoji Ljumani i ne zaboravi odakle si!
Novi Dzeko!
Za HZ - VI STE DIVOVI!
I da, jos jedno pitanje za onog (neznam mu nick al ce on znati o kome pisem). Da li imas i sad isto misljenje da je Haskic "taraba", da nije nikakvo pojacanje i da su svi igraci iz malih sredina "tarabe"? Naci ce se on..
Haskicu cestitke na odlicnom debiju pred domacim navijacima,..
Vole te tvoji Ljumani i ne zaboravi odakle si!
Novi Dzeko!
Za HZ - VI STE DIVOVI!
Stvarno ko je onaj koji je pisao o Haskicu, mrsko mi traziti, a ja se dobro sjecam da sam mu govorio da je momak mlad i da ima hljeba u njemu, hajde nek se prijavi 
Sta je sa snimkom

Sta je sa snimkom

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Nije ta prava, pazi ovu: "Toliko si ružna da ti ni Paravinja ne bi stao"10.Skoro je napisao/la:Veceras sam na tekmi cuo dobru kletvu "DaBogda ti paravinja vozio djecu na elskurziju" hihihihi

Da ne bude off topic

Cestitke,potpuna dominacija,ovi jedino iz slobodnih bili opasni
Ocekujem ove sezone velike duele Osim vs Plisek,dva velika strucnjaka na celu dvije velike ekipe.
Horde su fenomenalne.

Ocekujem ove sezone velike duele Osim vs Plisek,dva velika strucnjaka na celu dvije velike ekipe.
Horde su fenomenalne.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Trenutno korisnika/ca: benko21, Lik, miguelramos, nedimmmm1337, Rodman, Sazg, ubipara i 82 gosta.