SportSport.ba liga

Neka bolji pobijedi!

Moderatori/ce: __Liedson__,deyo

muhovic
Kontakt:

Re: SportSport.ba liga

Post Postao/la muhovic » 21 jul 2011, 10:40

..u jbt,1.Kolo odmah tesko gostovanje kod Green Dragonsa 8-)

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 21 jul 2011, 10:42

muhovic je napisao/la:..u jbt,1.Kolo odmah tesko gostovanje kod Green Dragonsa 8-)
odma 3 boda :)
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 jul 2011, 16:43

Jao kakav raspored ,znači odma na početku ,protiv konkurenata ,sa 4 boda ja zadovoljan .
Prvo kolo pobjeda najvjerovatnije ,i onda u drugom kolu derbi ove lige protiv naših najljućih rivala i neprijatelja onih Bolida ,volio bi da je sa njima utakmica nekad na sredini sezone dok se uđe malo u formu ,ali nema veze . :D

Bolidi spremajte se dolazimo :D
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 jul 2011, 16:48

Nekako mi ovaj raspored nije najbolji ,2 i 3 kolo isti parovi sve ,i mi svaku utakmicu domaćini jbt.i ponovo zadnju gostujemo ,ne valja :(
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 21 jul 2011, 17:18

legenda reala je napisao/la:Nekako mi ovaj raspored nije najbolji ,2 i 3 kolo isti parovi sve ,i mi svaku utakmicu domaćini jbt.i ponovo zadnju gostujemo ,ne valja :(

Ispravljeno ;)

Moja greska jer sam dva puta kopirao drugo kolo.Radio sam po ovome linku gore od BIHfan-a ali mi ima nelogicnosti.Naprimjer neki tim u prvome djelu sezone je domacin 6 puta od 9 utakmica a u drugom djelu je obrnuto 6 puta je gost.Ali niko nije ostecen (bar mislim provjerite jos i vi) jer svako ima po 9 utakmica kuci i na strani.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

muhovic
Kontakt:

Post Postao/la muhovic » 21 jul 2011, 18:30

legenda reala je napisao/la:Jao kakav raspored ,znači odma na početku ,protiv konkurenata ,sa 4 boda ja zadovoljan .
Prvo kolo pobjeda najvjerovatnije ,i onda u drugom kolu derbi ove lige protiv naših najljućih rivala i neprijatelja onih Bolida ,volio bi da je sa njima utakmica nekad na sredini sezone dok se uđe malo u formu ,ali nema veze . :D

..sto volim kad nas ovako neko otpisuje i preuzima ulogu favorita :mrgreen: ..e u tim mecevima nemamo sta izgubiti i igramo rastereceno,te to nudi sjajne rezultate :mrgreen: :D

..idemo spustiti ove Zmajeve na zemlju ! :mrgreen: :D

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 21 jul 2011, 20:29

Titulu slavimo kod Klošara.Potrudićemo se da u predzadnjem kolu osiguramo titulu da pred našim navijačima proslavimo i sve što ide uz to,a onda zadnje kolo da bude samo formalnost
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 jul 2011, 21:15

muhovic je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Jao kakav raspored ,znači odma na početku ,protiv konkurenata ,sa 4 boda ja zadovoljan .

..sto volim kad nas ovako neko otpisuje i preuzima ulogu favorita :mrgreen: ..e u tim mecevima nemamo sta izgubiti i igramo rastereceno,te to nudi sjajne rezultate :mrgreen: :D

..idemo spustiti ove Zmajeve na zemlju ! :mrgreen: :D
Ovo nije podcjenjivanje ,to je realnost ,prvo kolo u većini liga ,rezultati dolaze iznenađujući i da ti ,Faraon i Hairlija date gol,ja sam uvjeren da izgubiti ne možemo ,jer ni jedan od vas neće zabiti ,doduše ni ja ne očekujem od onih svojih antitalenata da zabiju ,ali bi ja trebo bar jedan pospremiti u mrežu :mrgreen:

muhovic
Kontakt:

Post Postao/la muhovic » 21 jul 2011, 22:11

..hahahah :lol: :D ..znaci niko osim tebe ne zabija u 1.mecu :mrgreen: :D ..skromno,nema sta :D :)

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 21 jul 2011, 22:13

ja i feco pogodišmo Sarajevo 2-0 :D
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 jul 2011, 22:15

muhovic je napisao/la:..hahahah :lol: :D ..znaci niko osim tebe ne zabija u 1.mecu :mrgreen: :D ..skromno,nema sta :D :)
Pa bar bi ti trebo znati ko je najbolji igrač ove ss.ba lige i ko uvijek pogađa :mrgreen:

muhovic
Kontakt:

Post Postao/la muhovic » 21 jul 2011, 22:18

legenda reala je napisao/la:
muhovic je napisao/la:..hahahah :lol: :D ..znaci niko osim tebe ne zabija u 1.mecu :mrgreen: :D ..skromno,nema sta :D :)
Pa bar bi ti trebo znati ko je najbolji igrač ove ss.ba lige i ko uvijek pogađa :mrgreen:
..dobro,svaka cast,prosjek ti nije los,ali nikad ne potcijenjuj protivnika ! :lol: :mrgreen:

__Liedson__
Kontakt:

Post Postao/la __Liedson__ » 22 jul 2011, 00:08

Mislioci razmontirali Formulu u prijateljskom meču 5-1 (Liedson 2x,Feco 2x,Zagor) 8-)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 jul 2011, 00:35

Međedi pobijedili u pripremnoj utakmici očekivano i to ebz pomoći prvog asistenta.CG je opet odradio svoj posao u napadu LBJ nazad :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 22 jul 2011, 00:35

Rezultati prijateljskih utakmica:

Pivopije - FC Grizzlies 2:3 FT (Megamon x2 - LBJ MVP, CollegeGunner x2)
Mislish United - FK Formula 5:1 FT (Zagor, __Liedson__ x2, Feco x2 - Edin TM87)
FC Ljuta Krajina - Vukovi Zla 3:0 FT (juventus 0244 x2, apocalyps)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 jul 2011, 01:04

Ja roki sto nas napunise.Gde nam je ovaj kapetan potonulog broda,misli li dolaziti postao je gori od Lee Adya. :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 22 jul 2011, 01:06

Joj igram k'o Haskic :mrgreen: .Dam dva gola,moze se reci pirova jer nismo osvojili ni bod.Al' stavari ce doci na svoje kad krene liga 8-)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 22 jul 2011, 01:17

E hajde hoćemo i mi Gren Dragonsi ,jednu prijateljsku da vidimo u kakvoj smo formi ,za sljedeće kolo ovih evropskih kvalifikacija .
kapiten se vraća nakon oporavka od teške povrede ,policajca ću već nekako saletiti ;)
Ko želi biti ponižen ,nek se javi ,neću vas dugo čekati ,hajde :!: :!:

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 22 jul 2011, 09:18

Pivopije su zeljne novih izazova.Legend oderat cemo vam guzove :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

muhovic
Kontakt:

Post Postao/la muhovic » 22 jul 2011, 10:21

..taman,pripremna jedna za 1.Kolo Lige :)

Green Dragons-Pivopije 8-)

Odgovori

Natrag na “SportSport.ba liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.