Leeds United Football Club
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Leeds United Football Club
boze ti sacuvaj nisam kuci pa ulazio sam na internet preko mobitela sad kad sam vidio ove dresove oni boju fule ovo flurescentno sra*** isto onaj auto prsluk nismo borusija dortmund i kakav je ovo frljo od igraca sa kisnorbom jadnik se moze prijavit u staracki dom
- mexy_whites
- Kontakt:
Još na probi tri free igrača :S Koja futa od predsjednika nas vodi. A i Grayson isto miš, u svemu se slaže sa Batesom :S
Side before self
Hahahaha, odavno se vise nisam ismijaomineee je napisao/la:boze ti sacuvaj nisam kuci pa ulazio sam na internet preko mobitela sad kad sam vidio ove dresove oni boju fule ovo flurescentno sra*** isto onaj auto prsluk nismo borusija dortmund i kakav je ovo frljo od igraca sa kisnorbom jadnik se moze prijavit u staracki dom

sad sam se sjetio ovo neki komsija bejtsov mogu skupa u staracki dom taman su tu generacija
salu nastranu al je cigan digo karte skupe oce ekipu premijer ligasku a plate treceligaske neda nista a klub posluje u plusu sedam miliona nek se zna stadion popunjen imo je na free mogo dovest igraca kakvi je htjeo nece platu da podigne ni za funtu newcastle htjeo placat smita 45 hiljada a on da participira sa 15* to je semicna plata a imaju 51 sedmice ja mislim ili 52 u godini a nemora ga placat cjelu godinu vec dok traje sezona a on neda samo izvlaci pare prodaje dresove uzma pare od karata samo izvlaci prodaje igrace bjedni 1,2 miliona za smajhela pa oni mecevi u kupu protiv arsenala sve dodatni neplanirani prihodi i da kaze nema on u monte karlu neplaca porez ( bankarski raj oslobođeni ) a klub vodi firma prijavljena u indij pa nezna se ko je vlasnik konzorcij pa liga istrazuje pa on kupi klub sam od sebe eto gdje su pare samo me nerviraju navijaci koji to trpe i ljudiu upravi sporski direktor i ti ljudi u racunovodstvu upravni odbor ovaj matori starac je klubu napravio stete vise nego piter risdle a ja svaki dan na internet gledam jel ko doso kad ono uđem i vidim najvece ovoljetno pojacanje LEEDS UNITED-a uspjeli dovest djeda mraza ulozeno cjela jedna nula 0 zero (kean beats veliki biznismen bivsi vlasnik celzija inace pare stekao uzgajajuci krave i ovce proslavio se dajuci izjave 80 godina kad je bio problem sa huliganstvom zagovaro uvođenje elektricne ograde inace to je ono sto tjera stoku pod naponaom ti ono pipnes a ono te malo protrese protreslo mu glavu celavu samo da mi je znat imali sta da mu malo bankovni racun protrese inace strastveni ljubitelj nogometa otprati jedno tri leedsove utakmice godisnje pod tim mislimda im prisustvuje na stadionu nemogu vise nista pisat samo se iznerviram al nema veze vratice se leeds ni ova gov** nam nemogu nista a sto se tice pojacanja nadam se da ce bar jedan dva igraca zalutat na eland roud Sezona

- Smudge@Yorkshire
- Kontakt:
Apsolutni potpis na ovo iznad, Bates je stvarno dno od vlasnika.
Inače, Becchio operisan tako da definitivno propušta start sezone, a ne zna se još tačno koliko ga neće biti.

Inače, Becchio operisan tako da definitivno propušta start sezone, a ne zna se još tačno koliko ga neće biti.
- gloryhunter
- Kontakt:
Ashley je isto kreten ali on je tezak 2milijarde, a zajebaje navijace sa svojim "odlukama".
Eto vam ga ako ga hocete
Eto vam ga ako ga hocete

Joj jeste crnjaci, pa imal šta pozitivno ovdje. Kad ovo čitam krenem da skočim s balkona :ugeek:
Leeds je zakon kad sve gubi i kad djeca igraju, zar je bitan rezutat
Odo u Novembru (Barnsley, 26.), da navijam na Elland Road-u. Hoće l ko
.Avionom iz Zg-a najverovatnije u Manchester
Razveselite se, Bates je nebitan lik, bitan je Leeds, bitan je fudbal, bitno je navijanje
3 pobjede u pripremama, mjera
Pozdrav, juhuhuuh
Leeds je zakon kad sve gubi i kad djeca igraju, zar je bitan rezutat

Odo u Novembru (Barnsley, 26.), da navijam na Elland Road-u. Hoće l ko

Razveselite se, Bates je nebitan lik, bitan je Leeds, bitan je fudbal, bitno je navijanje

3 pobjede u pripremama, mjera

Pozdrav, juhuhuuh
We Are Leeds
- Smudge@Yorkshire
- Kontakt:
Ma u pravu si Skeja. Nego, koliko planiraš da će te ukupno koštati taj odlazak na tekmu Leedsa, i ja planiram konačno da odem, ali zbog finansija teško prije one tamo sezone u Premier ligi.
Od 14 sati na Hillsboroughu započinjemo protiv Sheffield Wednesdaya četvrtu predsezonsku utakmicu na kojoj ćemo dobiti i četvrtog igrača na probi, Mađara Boldizsara Bodora. Lijevi bek, reprezentativac, 29 godina, igra za Rodu.
Inače, izgleda da je i definitivno propalo dovođenje na posudbu Fulhamovog Davida Stockdalea, pa ćemo negdje drugo morati tražiti golmana.

Od 14 sati na Hillsboroughu započinjemo protiv Sheffield Wednesdaya četvrtu predsezonsku utakmicu na kojoj ćemo dobiti i četvrtog igrača na probi, Mađara Boldizsara Bodora. Lijevi bek, reprezentativac, 29 godina, igra za Rodu.
Inače, izgleda da je i definitivno propalo dovođenje na posudbu Fulhamovog Davida Stockdalea, pa ćemo negdje drugo morati tražiti golmana.

- Smudge@Yorkshire
- Kontakt:
Gubimo 1:0 na poluvremenu, zabio nam ga 'već u osmoj minuti 'naš' David Prutton. Prema onome što sam slušao na radiju, ne baš sjajnih 45 minuta, prije primljenog gola nas je spasila prečka, a još gore se nastavilo u 12. minuti kada se povrijedio Ben Parker kojeg je zamijenio lijevi bek na probi, Boldiszar Bodor.
Od probnih igrača je još od prve minute u igri Francuz Alex Mendy, čini se da je i danas solidan mada mi se takođe čini da je prelako pretrčan kod gola. Na klupi je i Isaiah Osbourne koji će vjerovatno ući u nastavku, dok u timu nema četvrtog probnog igrača JLloyd Samuela od čijeg potpisa očigledno neće biti ništa.
Od probnih igrača je još od prve minute u igri Francuz Alex Mendy, čini se da je i danas solidan mada mi se takođe čini da je prelako pretrčan kod gola. Na klupi je i Isaiah Osbourne koji će vjerovatno ući u nastavku, dok u timu nema četvrtog probnog igrača JLloyd Samuela od čijeg potpisa očigledno neće biti ništa.
- Smudge@Yorkshire
- Kontakt:
Završeno 1:1, izjednačio Gradel sa penala u 84. nakon što je upravo on sasvim nepotrebno fauliran. Nešto smo bolje odigrali drugo poluvrijeme, ali moraće još puno pomaka da bude ako želimo da nešto napravimo u narednoj sezoni.
Alex Mendy je dobro odigrao 74. minute i mislim da bi jedino njemu od igrača na probi mogao biti ponuđen ugovor, dok se Mađar Boldiszar Bodor i nije baš pokazao, dok je Osbourne odigrao poslednjih dvadesetak minuta.
Na poluvremenu je McCormack zamijenio Payntera, a Sam Nuneza no ni to nas nije napravilo kvalitetnijim u napadu. Ipak, nadam se da će do utorka i puta u Norvešku na meč protiv Sandefjorda doći koje pojačanje, pa da počnemo malo da gradimo tih startnih 11.
Posjeta: 9028
Strijelci: 1:0 (8') David Prutton, 1:1 (83') Max Gradel.
Leeds United: Rachubka, Connolly, Kisnorbo, Clayton, Bromby (85' Bruce), Parker (12' Bodor), Gradel, Brown (67' Osbourne), Paynter (46' McCormack), Nunez (46' Sam), Mendy (74' White).
Alex Mendy je dobro odigrao 74. minute i mislim da bi jedino njemu od igrača na probi mogao biti ponuđen ugovor, dok se Mađar Boldiszar Bodor i nije baš pokazao, dok je Osbourne odigrao poslednjih dvadesetak minuta.
Na poluvremenu je McCormack zamijenio Payntera, a Sam Nuneza no ni to nas nije napravilo kvalitetnijim u napadu. Ipak, nadam se da će do utorka i puta u Norvešku na meč protiv Sandefjorda doći koje pojačanje, pa da počnemo malo da gradimo tih startnih 11.

Posjeta: 9028
Strijelci: 1:0 (8') David Prutton, 1:1 (83') Max Gradel.
Leeds United: Rachubka, Connolly, Kisnorbo, Clayton, Bromby (85' Bruce), Parker (12' Bodor), Gradel, Brown (67' Osbourne), Paynter (46' McCormack), Nunez (46' Sam), Mendy (74' White).
- Smudge@Yorkshire
- Kontakt:
Danas bi dolaskom Andya Lonergana iz Prestona konačno trebalo biti riješeno pitanje prvog golmana.
Sutra veče igramo u Norveškoj kod Sandefjorda (trenutno šesti u drugoj ligi), a i u ovoj utakmici će probne minute odigrati Alex Mendy i Boldiszar Bodor.
Sutra veče igramo u Norveškoj kod Sandefjorda (trenutno šesti u drugoj ligi), a i u ovoj utakmici će probne minute odigrati Alex Mendy i Boldiszar Bodor.
- gloryhunter
- Kontakt:
Iduću sezonu Smith je bez ugovora a Orlando City je javno pokazao veliki interes za potpis, već su neki razgovori obavljeni.
Mislim da će oko 1200 KM bit mjera, da se ode sa solidnim nivoom gotivnostiSmudge@Yorkshire je napisao/la:Ma u pravu si Skeja. Nego, koliko planiraš da će te ukupno koštati taj odlazak na tekmu Leedsa, i ja planiram konačno da odem, ali zbog finansija teško prije one tamo sezone u Premier ligi.![]()

We Are Leeds
- Smudge@Yorkshire
- Kontakt:
Lijepo, ja sam nešto vrtio cifru oko 2000, mada sam išao na opciju avionom od Beograda/Zagreba do Londona, pa onda vozom do Lidsa. No eto super, imaću tebe da mi preneseš iskustva i najbolje opcije.Skeja888 je napisao/la:Mislim da će oko 1200 KM bit mjera, da se ode sa solidnim nivoom gotivnosti

- mexy_whites
- Kontakt:
UNITED 1 (Kisnorbo 5), NEWCASTLE 0
United: Lonergan, Connolly, Kisnorbo, O'Brien, Parker, Snodgrass, Howson, Clayton, Brown, Gradel, McCormack. Subs: Rachubka, Paynter, Bromby, Nunez, Sam, White, Lees, Mendy, Bodor.
Newcastle: Forster, Cabaye, Williamson, Barton, Simpson, Gosling, Gutierrez, Ba, Shola Ameobi, Taylor, Tavernier. Subs: Krul, Taylor, Best, Vuckic, Sammy Ameobi, Dummett.
Referee: A Haines
Utakmica je počela dobro za Leeds. Greškom Forstera dolazimo rano u vodstvo.
Evo radio link za praćenje:
" onclick="window.open(this.href);return false;
United: Lonergan, Connolly, Kisnorbo, O'Brien, Parker, Snodgrass, Howson, Clayton, Brown, Gradel, McCormack. Subs: Rachubka, Paynter, Bromby, Nunez, Sam, White, Lees, Mendy, Bodor.
Newcastle: Forster, Cabaye, Williamson, Barton, Simpson, Gosling, Gutierrez, Ba, Shola Ameobi, Taylor, Tavernier. Subs: Krul, Taylor, Best, Vuckic, Sammy Ameobi, Dummett.
Utakmica je počela dobro za Leeds. Greškom Forstera dolazimo rano u vodstvo.
Evo radio link za praćenje:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Side before self
- mexy_whites
- Kontakt:
UNITED 3 (Kisnorbo 5, Sam 67, Paynter 85), NEWCASTLE 2 (Taylor 35, Vuckic 76)
United: Lonergan, Connolly, Kisnorbo (Lees 59), O'Brien (Bromby 46), Parker (Bodor 59), Snodgrass (Sam 59), Howson, Clayton (Nunez 66), Brown, Gradel (Mendy 66), McCormack (Paynter 65). Subs: Rachubka, White.
Att: 20,457
Pobjeda protiv Newcaslea će dobro doći pred prvi meč sezone u narednu subotu. Leeds je odigrao dobru utakmicu i pred sjajnih 20 000 navijača(ipak je prijateljski meč) upisao četvrtu pobjedu u predsezoni. MOT

United: Lonergan, Connolly, Kisnorbo (Lees 59), O'Brien (Bromby 46), Parker (Bodor 59), Snodgrass (Sam 59), Howson, Clayton (Nunez 66), Brown, Gradel (Mendy 66), McCormack (Paynter 65). Subs: Rachubka, White.
Att: 20,457
Pobjeda protiv Newcaslea će dobro doći pred prvi meč sezone u narednu subotu. Leeds je odigrao dobru utakmicu i pred sjajnih 20 000 navijača(ipak je prijateljski meč) upisao četvrtu pobjedu u predsezoni. MOT

Side before self
- gloryhunter
- Kontakt:
Ne pojača li se NUFC, borba za opstanak do zadnjeg kola. Čestitka Leedsu na pobjedi.
- mexy_whites
- Kontakt:
Doveli smo O'Dea-u na posudbu iz Celtica.
http://www.sportinglife.com/football/cc ... e1&BID=360" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportinglife.com/football/cc ... e1&BID=360" onclick="window.open(this.href);return false;
Side before self
- mexy_whites
- Kontakt:
Southampton - Leeds United, 06.08.2011, St. Marry, 18:20

Leeds United otvara sezonu 2011-12 gostovanjem na jugu kod novog drugoligaša, Southamptona. Sveci su prema kladionicama jedan od kandidata za play off, te iste prognoziraju da bi mogli ponoviti ono što je napravio Norwich u svojoj prvoj sezoni u Championshipu. U timu imaju vjerovatno najtalentiranijeg mladog igrača Engleske, Alexa Chamberlaina, ali je ovaj nogometaš nesiguran za sutrašnji start, jer je zadobio povredu u predsezoni. Ljetna pojačanja Jack Cork i Steve De Ridder bi trebali debitirati, a Lambertu bi u napadu društvo trebao praviti iskusni David Connolly. Kapiten tima, Dean Hammond, je oporavljen i očekuje se u prvih jedanaest tako da menadžer Adkins ima gotovo sve igrače na raspolaganju. Mi smo u većim problemima što se tiče ozljeda, jer neće biti Becchia i Somme u napadu(prošle sezone zajedno postigli 32 gola). Taj dvojac bi trebali zamijeniti Paynter i McCormack, iako bi SG mogao zaigrati samo sa jednim od njih i dati šansu Claytonu u vezi(uz Howsona i Browna). Biće ovo težak meč, ali se nadam da ćemo uzeti barem bod na St.Marryu.
Očekivanih jedanaest:
Lonergan
Connolly - Kisnorbo - O'Brien - Parker/O'Dea
Brown
Snodgrass - Howson - Clayton - Gradel
McCormack
Prenos utakmice je direktno na Sportklub Serbia od 18:20, a biće i streamova
MOT

Leeds United otvara sezonu 2011-12 gostovanjem na jugu kod novog drugoligaša, Southamptona. Sveci su prema kladionicama jedan od kandidata za play off, te iste prognoziraju da bi mogli ponoviti ono što je napravio Norwich u svojoj prvoj sezoni u Championshipu. U timu imaju vjerovatno najtalentiranijeg mladog igrača Engleske, Alexa Chamberlaina, ali je ovaj nogometaš nesiguran za sutrašnji start, jer je zadobio povredu u predsezoni. Ljetna pojačanja Jack Cork i Steve De Ridder bi trebali debitirati, a Lambertu bi u napadu društvo trebao praviti iskusni David Connolly. Kapiten tima, Dean Hammond, je oporavljen i očekuje se u prvih jedanaest tako da menadžer Adkins ima gotovo sve igrače na raspolaganju. Mi smo u većim problemima što se tiče ozljeda, jer neće biti Becchia i Somme u napadu(prošle sezone zajedno postigli 32 gola). Taj dvojac bi trebali zamijeniti Paynter i McCormack, iako bi SG mogao zaigrati samo sa jednim od njih i dati šansu Claytonu u vezi(uz Howsona i Browna). Biće ovo težak meč, ali se nadam da ćemo uzeti barem bod na St.Marryu.
Očekivanih jedanaest:
Lonergan
Connolly - Kisnorbo - O'Brien - Parker/O'Dea
Brown
Snodgrass - Howson - Clayton - Gradel
McCormack
Prenos utakmice je direktno na Sportklub Serbia od 18:20, a biće i streamova

Side before self
sinoc je pocela nova sezona campionshipa pa evo da pozelim svu srecu igracima leeds-a da nas zaobiđu povrede sezona je duga mislim da imamo kvaliteta da se radujemo svi skupa po zavrsetku 45 kola ekipa je ostala nepromjenjena manje vise niko bitan nije napustio klub osim smajhela nas problem je mali broj igraca u rotacij deficitarni smo na pozicijama lijevog beka i zadnjeg veznog nadam se da ce ben parker napokon odigrat nesto u kontinutetu (vjecito povrjeđen) i sto brzi povratk luciano
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.