Pa onda pola foruma nema veze sa sportom.Bilal je napisao/la:Balonja nema veze sa sportom i tacka. Ako ti se raspravlja o balonji produzi dalje. Ovo je sportski forum.neutralan__ je napisao/la: Zbog čega je dotični "balonja" ? Molim da nam to svima objasniš ovdje !
Forum
- neutralan__
- Kontakt:
Re: Forum
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Jest vala' ... e'o prvi će admin, kakve su ga saksije spopale ...neutralan__ je napisao/la:Pa onda pola foruma nema veze sa sportom.Bilal je napisao/la:Balonja nema veze sa sportom i tacka. Ako ti se raspravlja o balonji produzi dalje. Ovo je sportski forum.neutralan__ je napisao/la: Zbog čega je dotični "balonja" ? Molim da nam to svima objasniš ovdje !Hoćemo l' to i avatare koji nemaju veze sa sportom sklanjati ?
svak bi htio da se nešto pita i da nešto određuje.

- Titova-Juga
- Kontakt:
O.k, ne treba sad da se prepiremo ovdje ljudi, ja sam pitao jer sam od početka imao isti potpis, a registrovao sam se ima 4-5 mj odprilike, pa mi je bilo čudno. No frke.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- fanatic1991
- Kontakt:
i opet ne vidim nesto sto smeta u mom poptpisu.....AKO SMETA SKLONITE GA.....ali ne vidim kome bi smetao osim ovom @Bilaluadmin je napisao/la:Samo da napomenem da imam mogućnost da svakom pojedinačnom forumašu uklonim mogućnost postavljanja bilo kakvog potpisa i ne oklijevam da je koristim. nemam namjeru gubiti vrijeme da brišem a da neko stalno ponovo postavlja.
u nekoliko slučajeva gdje sam tu mogućnost primjenio, dobio sam molbe na PP da se ponovo omogući potpis, uz izvinjenja i objašnjenja "neću više, stavljaću samo potpise u skladu sa pravilima...". naravno, o tome se treba misliti na vrijeme, jer se nikakve naknadne molbe neće uvažavati.
politika, nacije, ratovi... to nije tema ovog foruma i nismo obavezni to čitati na kraju svakog posta koji neki forumaš ostavi.
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Zašto uvijek od 3 do 3:15 meni ne može otvarat ss.ba.Kaže da je neki server error 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
jel uvijek pokušavaš sa istog ISP-a ili si se probao konektovari sa raznih mjesta? da li se ovo još nekom dešava?
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Dešava se meni uvijek oko 3, samo nisam gledao tačno vrijeme. Ne može se nikako uči na ss.ba, isti problem.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- Vjecna Robija
- Kontakt:
Nikad mi se to nije desilo
To je do vas
To je do vas
Samo godine tuge s tobom imam ja, a ti si moja sreca najveca..
Samo godine bola i nadanja od SLAVNOG kluba ostalo je samo ime..
I meni se isto dešava. Samo ne znam je li oko 3 sata, ali jeste poslije ponoći.
100% sportski i krajnje opušten potpis
- fanatic1991
- Kontakt:
Svidja mi se potpisRiNo je napisao/la:I meni se isto dešava. Samo ne znam je li oko 3 sata, ali jeste poslije ponoći.
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
I ja sam sinoć primjetio da ne mogu uci na portal oko 3, primjetio sam ja to i odprije, ali nisam obraćao pažnju koliko je sati.admin je napisao/la:jel uvijek pokušavaš sa istog ISP-a ili si se probao konektovari sa raznih mjesta? da li se ovo još nekom dešava?
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- Vjecna Robija
- Kontakt:
Ipak i meni se to desilo oko 3 n(ponoc) po dani sve rega 
Kakav je ovo jbn-i led kad tek otvorim SS.ba...sve mi zablokira jbt-e.. -.-'
- neutralan__
- Kontakt:
kojem straight muskarcu smeta gola larisaneutralan__ je napisao/la:Što ste dosadni sa ovom Larisom.
osim ako nisi dio te populacije...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- neutralan__
- Kontakt:
Ma ne smeta mi.Ali stvrano je više postalo dosadno.Očekujem neku novu vijest iz sporta,kada ono oni stavljaju Larisu.KK_Bosna je napisao/la:kojem straight muskarcu smeta gola larisaneutralan__ je napisao/la:Što ste dosadni sa ovom Larisom.![]()
![]()
To možeš naći gdje hoćeš.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Upravu je covjek. Dosadili su vise s tim svaki dan, te Larissa, te ova, te ona. Ovo je sportski portal, i mislim da nema mjesta za ove gluposti!neutralan__ je napisao/la:Ma ne smeta mi.Ali stvrano je više postalo dosadno.Očekujem neku novu vijest iz sporta,kada ono oni stavljaju Larisu.KK_Bosna je napisao/la:kojem straight muskarcu smeta gola larisaneutralan__ je napisao/la:Što ste dosadni sa ovom Larisom.![]()
![]()
To možeš naći gdje hoćeš.
Izdržati, to je temelj vrline!
- Vjecna Robija
- Kontakt:
Druga strana sporta 
-
bavarian_bk
- Kontakt:
I meni je tako , od 3 do 3 i 15 , 20 ne mogu na ss.ba 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.