PL BiH 2011/12
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Re: PL BiH 2011/12
Sarajevo,Zeljeznicar,Borac mislim da ce voditi mrtvu utrku za prvaka u ovoj godini.
Pozitivno iznenadjenje bi mogla biti ekipa Zvijezde,mada su oni i u prethodnim sezonama sezone zavrsavali u gornjem dijelu tabele,ali mislim da bi ove godien mogli cak da se bore i za izlazak u Evropu.
Negativno iznenadjenje po meni,nazalost bi mogla biti ekipa Slobode,koja mi je uzgred najdraqza od svih premijerligaskih timova,ali bojim se cak i grcevite borbe za opstanak.Mislim da bi to cak u neku ruku i bilo dobro,da se jednom krene od nule i da se stvari u i oko kluba pocnu rjesavati na pozitivniji nacin.
1.2.3.4. Sarajevo,Zeljo,Borac,Zvijezda
13.14.15.16. Rudar,Travnik,Sloboda,GOSK
Pozitivno iznenadjenje bi mogla biti ekipa Zvijezde,mada su oni i u prethodnim sezonama sezone zavrsavali u gornjem dijelu tabele,ali mislim da bi ove godien mogli cak da se bore i za izlazak u Evropu.
Negativno iznenadjenje po meni,nazalost bi mogla biti ekipa Slobode,koja mi je uzgred najdraqza od svih premijerligaskih timova,ali bojim se cak i grcevite borbe za opstanak.Mislim da bi to cak u neku ruku i bilo dobro,da se jednom krene od nule i da se stvari u i oko kluba pocnu rjesavati na pozitivniji nacin.
1.2.3.4. Sarajevo,Zeljo,Borac,Zvijezda
13.14.15.16. Rudar,Travnik,Sloboda,GOSK
BosnaE
- mačak u čizmama
- Kontakt:
Zvijezda ima dobru ekipu, gotovo pa svi igrači su od prošle sezone ali teško da može više od sedmog mjesta pogotova kad se pogleda raspored. Od petog kola pravi je horor:
5 kolo zrinski-zvijezda
6 kolo zvijezda-olimpic
7 kolo željo-zvijezda
8 kolo čelik-zvijezda
9 kolo zvijezda-borac
10 kolo sloboda-zvijezda
tako da se može desiti da zvijezda u ovih 6 kola ne uzme niti boda ili eventualno 1 ili dva boda (nedo bog)
5 kolo zrinski-zvijezda
6 kolo zvijezda-olimpic
7 kolo željo-zvijezda
8 kolo čelik-zvijezda
9 kolo zvijezda-borac
10 kolo sloboda-zvijezda
tako da se može desiti da zvijezda u ovih 6 kola ne uzme niti boda ili eventualno 1 ili dva boda (nedo bog)
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
A lahko je moguce da uzme i 14 bodova u ovih 6 mecevamačak u čizmama je napisao/la:Zvijezda ima dobru ekipu, gotovo pa svi igrači su od prošle sezone ali teško da može više od sedmog mjesta pogotova kad se pogleda raspored. Od petog kola pravi je horor:
5 kolo zrinski-zvijezda
6 kolo zvijezda-olimpic
7 kolo željo-zvijezda
8 kolo čelik-zvijezda
9 kolo zvijezda-borac
10 kolo sloboda-zvijezda
BosnaE
Ne radim,nisam zaposlen.[/quote]
pa bi sad posao je li[/quote]
[/quote]
Ne znam šta je ovdje smješno,glupi komentari jednog kompleksaša?
pa bi sad posao je li[/quote]

Ne znam šta je ovdje smješno,glupi komentari jednog kompleksaša?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
newton_heath_lyr je napisao/la:A lahko je moguce da uzme i 14 bodova u ovih 6 mecevamačak u čizmama je napisao/la:Zvijezda ima dobru ekipu, gotovo pa svi igrači su od prošle sezone ali teško da može više od sedmog mjesta pogotova kad se pogleda raspored. Od petog kola pravi je horor:
5 kolo zrinski-zvijezda
6 kolo zvijezda-olimpic
7 kolo željo-zvijezda
8 kolo čelik-zvijezda
9 kolo zvijezda-borac
10 kolo sloboda-zvijezda
sve je moguce,ali tesko 14 bodova da ce uzet
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
prvo necemo se vredjati drugo otkud ti znas ko sam ja trece po cemu kompleksas cetvrto ti branis komplekse jednog poluprivrednika peto **** mi se i za tebe i za olimpik ili kako se vec zove pozdravMancini je napisao/la: Ne znam šta je ovdje smješno,glupi komentari jednog kompleksaša?
Ako iko vrijedja Olimpic i ljude iz Olimpica to si ti i jos jedan-dva člana ovog foruma.Dali ti poznaješ Gracića pa znaš kakav je on privrednik,znaš li koliko je on ljudi zaposlio,ali zato ga vrijedjaš stalno kao i mene na kraju svoje rečenice.Izvinjavam se zbog off topic.hordas'87 je napisao/la:prvo necemo se vredjati drugo otkud ti znas ko sam ja trece po cemu kompleksas cetvrto ti branis komplekse jednog poluprivrednika peto **** mi se i za tebe i za olimpik ili kako se vec zove pozdravMancini je napisao/la: Ne znam šta je ovdje smješno,glupi komentari jednog kompleksaša?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
ja samo ukazujem na lazi koje se plasiraju iz tog kluba o medu i mlijeku i milionima od transfera http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... 1#p1202191" onclick="window.open(this.href);return false;
Imaš svoj klub,nek je tamo med i mlijeko.hordas'87 je napisao/la:ja samo ukazujem na lazi koje se plasiraju iz tog kluba o medu i mlijeku i milionima od transfera http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... 1#p1202191" onclick="window.open(this.href);return false;
Buraz, sve da i jesu lazi, zasto se ti time bavis?? Pusti covjeka na miru. A nije laz da je Kojasevic 'Balkanski Messi'??? Pa nemoj zezati jarane, tako se to buba u svijetu nogometa ne bi li se igracima digla cijena, to svi rade.hordas'87 je napisao/la:ja samo ukazujem na lazi koje se plasiraju iz tog kluba o medu i mlijeku i milionima od transfera http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... 1#p1202191" onclick="window.open(this.href);return false;
Kandidati za titulu:Zeljo i Borac.Tu jos mozemo dodati Siroki i Sarajevo ako dodje Skoro i jos dva solidna igraca.Zrinjski i Olimpic moguce da ulete na jedno od mjesta za evropu.
Velez i Zvijezda bi mogli pomrsiti racune mnogim ekipama.Svi ostali timovi su kandidati za ispadanje s tim sto Celik i Sloboda ne vjerujem da ce u nizi rang.Slavija bi mogla ispasti ili neko od novajlija,ali vidjecemo..
Nekoliko recenica o klubovima koji ce se boriti za titulu:
Zeljeznicar-prvi kandidat za titulu.U prethodne dvije sezone su osvojena dva trofeja vrijeme je za jos dva.Ovo ne pisem bez argumenata jer Zeljo sa Sirokim i Olimpikom je medju stabilnijim klubovima u PL.Od vaznijih igraca otisao je samo Sehic za kojeg se uzela odlicna cifra za nase uslove.Doslo je pet ciljani pojacanja i na raspolaganju ce Osim svaku utakmicu imati 25 odlicnih igraca za nase uslove.Od dolaska Amara u Zelju stvari su puno drugacije.Svaki igrac zeli igrati u Zelji i sam se nudi sto prije nije bio slucaj.Oko 4 milona maraka je doslo u klub u prethodne dvije godine sto je zaista veliko za nase uslove.Zbog svega ovoga i sjajnih navijaca Zeljo je prvi kandidat za titulu.
Borac-zadrzao je dosta kvalitetnih igraca,ali su neki otisli.Kajkut i Markovic su solidna pojacanja.Ako dodju Dzafic i Bucan Borac ce biti jos jaci jer su na tim pozicijama tanki.Od bolji po meni su:Krunic i Grahovac najveca nada Borca.Situacija u klubu ne mislim da je stabilna jer prije pocetka LP Borac biva oslabljen odlaskom celnih ljudi kluba i neki vazni igraca kao sto su:Maletic,Nikolic,Benovic i Coric(svi otisli djaba).U rubriku odlazaka treba dodati i Vladu Jagodica,Ocigledno da nije sve u najboljem redu.U bici za pojacanja Borac je gubio igrace jednog po jednog od Pavicevica do Stavanovica.Bice dobro ako dodje barem jedan Bucan ili Dzafic.I pored svih zgoda i nezgoda Borac ima simpatican tim za nase uslove.
Siroki-klub koji je razocarao protiv Olmpije,ali tim koji igra evropu 10 godina uzastopno i igrace je i ove godine gotovo sigurno.Nije bilo neki bitniji promjena u sastavu.I dalje su tu:Silic,Vagner,Varea,Zakaric...
Sarajevo-dosta toga ce zavisiti od dolaska Skore i jos barem dva igraca.Moze se probrat' finih 11 igraca,ali ima i pozicija gdje su u deficitu.Po kvalitei nisu uz:Zelju i Borca,ali ni Sirokog.Ipak vidjecemo kako ce se odvijati situacija jer svi se sjecamo Bljakica i fix ideja,te virsla afere.U koliko tih stvari ne bude Sarajevo se moze boriti za titulu.
Velez i Zvijezda bi mogli pomrsiti racune mnogim ekipama.Svi ostali timovi su kandidati za ispadanje s tim sto Celik i Sloboda ne vjerujem da ce u nizi rang.Slavija bi mogla ispasti ili neko od novajlija,ali vidjecemo..
Nekoliko recenica o klubovima koji ce se boriti za titulu:
Zeljeznicar-prvi kandidat za titulu.U prethodne dvije sezone su osvojena dva trofeja vrijeme je za jos dva.Ovo ne pisem bez argumenata jer Zeljo sa Sirokim i Olimpikom je medju stabilnijim klubovima u PL.Od vaznijih igraca otisao je samo Sehic za kojeg se uzela odlicna cifra za nase uslove.Doslo je pet ciljani pojacanja i na raspolaganju ce Osim svaku utakmicu imati 25 odlicnih igraca za nase uslove.Od dolaska Amara u Zelju stvari su puno drugacije.Svaki igrac zeli igrati u Zelji i sam se nudi sto prije nije bio slucaj.Oko 4 milona maraka je doslo u klub u prethodne dvije godine sto je zaista veliko za nase uslove.Zbog svega ovoga i sjajnih navijaca Zeljo je prvi kandidat za titulu.
Borac-zadrzao je dosta kvalitetnih igraca,ali su neki otisli.Kajkut i Markovic su solidna pojacanja.Ako dodju Dzafic i Bucan Borac ce biti jos jaci jer su na tim pozicijama tanki.Od bolji po meni su:Krunic i Grahovac najveca nada Borca.Situacija u klubu ne mislim da je stabilna jer prije pocetka LP Borac biva oslabljen odlaskom celnih ljudi kluba i neki vazni igraca kao sto su:Maletic,Nikolic,Benovic i Coric(svi otisli djaba).U rubriku odlazaka treba dodati i Vladu Jagodica,Ocigledno da nije sve u najboljem redu.U bici za pojacanja Borac je gubio igrace jednog po jednog od Pavicevica do Stavanovica.Bice dobro ako dodje barem jedan Bucan ili Dzafic.I pored svih zgoda i nezgoda Borac ima simpatican tim za nase uslove.
Siroki-klub koji je razocarao protiv Olmpije,ali tim koji igra evropu 10 godina uzastopno i igrace je i ove godine gotovo sigurno.Nije bilo neki bitniji promjena u sastavu.I dalje su tu:Silic,Vagner,Varea,Zakaric...
Sarajevo-dosta toga ce zavisiti od dolaska Skore i jos barem dva igraca.Moze se probrat' finih 11 igraca,ali ima i pozicija gdje su u deficitu.Po kvalitei nisu uz:Zelju i Borca,ali ni Sirokog.Ipak vidjecemo kako ce se odvijati situacija jer svi se sjecamo Bljakica i fix ideja,te virsla afere.U koliko tih stvari ne bude Sarajevo se moze boriti za titulu.
Zadnja izmjena: kalimero, dana/u 23 jul 2011, 01:57, ukupno mijenjano 1 put.
AMAR OSIM!
Ako nebi bilo politike u nasom fudbalu ova tri kluba bih dominirali premier ligu. FK Sarajevo, Zeljeznicar, Olimpik.
Jedno stavno su ekonomski tolikvo ispred svih drugi da ovi drugi klubovi u pravom sviejtu nebi trebali imati sanse protiv njih. Sarajevo Kanton je Bosanski Luxemburg i imaju naj vece trziste/populaciju/Franchise u Bosni.
Jedno stavno su ekonomski tolikvo ispred svih drugi da ovi drugi klubovi u pravom sviejtu nebi trebali imati sanse protiv njih. Sarajevo Kanton je Bosanski Luxemburg i imaju naj vece trziste/populaciju/Franchise u Bosni.
Finansijski, Široki je ispred svih, svidjalo se to nekome ili ne. U Borac se takodjer ulaze i cini mi se kao stabilan klub , a stvari unutar istog su se puno promijenile nakon povratka u PL BiH. Ova prva 3 sto si nabrojao...Željo, zna se i vidi se, Olimpik ima pare, Sarajevo tek izlazi iz krize vidjecemo na sta ce to sve licit.
U FCS su potpuno novi ljudi i pusu pravo pozitivni vjetrovi.Uglavnom nema vise "familije" koja je svojom lopovsko-retrogradnom politikom pokušala ali nije uspjela .Za dusebriznike ..nema vise afera koje su producirali ljudi koji imaju ugovor na 150 000 na 5 god.
BP i UNKFS rade krajnje odano i pošteno svoj posao na dobrobit kluba.
Pehlic se vraća u tim već u 3 ili 4 kolu a skoro je gotovo sa Skorinim papiruma iz Mexica. Sa tom dvojicom, Obucom, Torlakom, Haskicem, Smigalovicem, D.Hadzicem ubjedjen sam da će mo se boriti za titulu. Naravno imamo i kvalitetnog trenera koji zna šta i kako treba raditi
BP i UNKFS rade krajnje odano i pošteno svoj posao na dobrobit kluba.
Pehlic se vraća u tim već u 3 ili 4 kolu a skoro je gotovo sa Skorinim papiruma iz Mexica. Sa tom dvojicom, Obucom, Torlakom, Haskicem, Smigalovicem, D.Hadzicem ubjedjen sam da će mo se boriti za titulu. Naravno imamo i kvalitetnog trenera koji zna šta i kako treba raditi
-
- Kontakt:
definitivno fali ti daska u glavi cuj kozara 10 hahha de razmisljaj malo bgt prije negg sho gluposti napises ne govorim da su sad losi ulazak u PL govori da mogu ali razmisljaj malo dobiti nas zelju sarajevo zrinjski borac siroki travnik celik itd u gostima je nemoguce a plus sto ce izgubiti kod kucegavran je napisao/la:tabela poslije 30 kola:
1.ŽELJO
2.Olimpic
3.Slavija
4.sarajevo
5.Široki
6.Borac
7.Zrinjski
8.Velež
9.Gošk
10.Kozara
11.Leotar
12.Rudar
13.Zvijezda
14.Sloboda
15.Travnik
16. Čelik

odavno nisam vidio IDIOTSKIJU tabelu...ovo neko iz bolnice pobjego pa satavio...cuj slavija 3 ...hahahahahahaFKR_ajla_TZ je napisao/la:definitivno fali ti daska u glavi cuj kozara 10 hahha de razmisljaj malo bgt prije negg sho gluposti napises ne govorim da su sad losi ulazak u PL govori da mogu ali razmisljaj malo dobiti nas zelju sarajevo zrinjski borac siroki travnik celik itd u gostima je nemoguce a plus sto ce izgubiti kod kucegavran je napisao/la:tabela poslije 30 kola:
1.ŽELJO
2.Olimpic
3.Slavija
4.sarajevo
5.Široki
6.Borac
7.Zrinjski
8.Velež
9.Gošk
10.Kozara
11.Leotar
12.Rudar
13.Zvijezda
14.Sloboda
15.Travnik
16. Čelik

- Vjecna Robija
- Kontakt:
al samo Sarajevo malim slovom,dok je Zeljo naravno velikim
ja bolesti majko moja

ja bolesti majko moja
Samo godine tuge s tobom imam ja, a ti si moja sreca najveca..
Samo godine bola i nadanja od SLAVNOG kluba ostalo je samo ime..
Samo godine bola i nadanja od SLAVNOG kluba ostalo je samo ime..
Predviđam da će u ovom prvenstvu više da se osjeti razlika između prvih par ekipa i onih koje će se boriti za opstanak. I da će konačno postati normalna liga u kojoj ekipe od 7,8 mjesta nadole teško da mogu izvući bodove protiv vodećih.
Čisto sumnjam da će Olimpik primirisati borbi za Evropu. Ti vještački klubovi kako se pompezno pojave tako ubrzo nestanu bez traga, a finansijeri završe iza rešetaka.
Razočarenje, Čelik ili Sloboda, prije ovi drugi da bi mogli u 2. ligu
Čisto sumnjam da će Olimpik primirisati borbi za Evropu. Ti vještački klubovi kako se pompezno pojave tako ubrzo nestanu bez traga, a finansijeri završe iza rešetaka.
Razočarenje, Čelik ili Sloboda, prije ovi drugi da bi mogli u 2. ligu
Re: Olimpic Sarajevo
Olimpic nije vještački klub,neka su u Borcu svi pošteni.
Re: Olimpic Sarajevo
OlimpiC jeste vještački klub, u Borcu nisu svi pošteni.Mancini je napisao/la:Olimpic nije vještački klub,neka su u Borcu svi pošteni.

Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.