Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Goalgetter
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Goalgetter » 21 jul 2011, 14:13

Dzeko da propane ? :lol:
Zadesice ga ista sudbina kao kod Robinha (Milan) ili Adebayora (Real Madrid) ako ne uspije u City-u. Jos ce mu se cijena spustiti na nekih 15-20 Miliona, tako da nece biti problema Juventusu, Milanu, Bayernu ili nekome drugom za njega dati tu sumu para. Ali jos je rano za to pricati, ja sam jos uvjeren da on moze uspjeti u Cityu.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 21 jul 2011, 14:18

sanji je napisao/la:Ovako, toliko mi je smijesno kada procitam sta pisu ovi strucnjaci na forumu, kao neko poredjenje Edina sa Skorom ili Zecem, tu je stvarno mrznja u pitanju nista drugo. Taj isti Skoro ili Zec da zivi jos 500 godina nece doci do Edinovog nivou, to je pod jedan. Pod dva sta su oni uradili za Bosnu????? I pod tri, sta vi znate sta je masio Skoro sve ili Zec,halo to je fudbal C.Ronaldo, Messi , Rooney pa i Tevez ( prazan gol promasio,nikoga nije bilo ima klip negjde) promase ciste zicere, nije smeo ono promasiti to svi znamo, bolje da se sada nafula 100x ovakvih prilika pa da ga krene u Ep,nego kontra da je. Ja stojim iza toga da ga treba kritikovati kada stvarno prelose odigra,ali sada ga spustati na nivou nose lige u Bosni je van svake pameti. I ko malo bolje pogleda, Edin onu loptu nije ni zahvatio kako treba,vec preko noge mu presla,to se stvarno moze svakom desiti i to svako zna, koje igrao nekad nogomet. Samo da hoce Edin eksplodirati, da ne citam ovakve glupe postove vise u buduce.
potpis

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 21 jul 2011, 14:26

Cartman je napisao/la:
Madridista18 je napisao/la:Ako se ne dokaze ove sezone il ce na posudbu u Stoke ili neki drugi prosjecni enegleski klub.
A dolazi u obzir i povratak u bundesligu s tim da ce mu cijena pasti na nekih 10 miliona
Pretjerujete fakat. Za njega ce uvijek bit veliki interes i u Italiji i Njemackoj. Ako ne uspije u Cityu (a mislim da ce ga vec prodat sljedece ljeto ako bude imao losu sezonu), sigurno ce klubovi poput Bayerna, Milana, Juventusa i Intera bit zainteresovani za njega. I sto Haris kaze, svi vidimo gdje su Adebayor i Robinho zavrsili nakon loseg vremena u Cityu. Kakav Stoke.
dati preko 20 golova u dvije sezone u bundesligi zaredom,to ne moze biti slucajno...a to ce isto uciniti i u enleskoj sled.sezone...
ako malo bolje pogledas,dzeko je samo jednu utakmicu kod kuce u premiershipu poceo od prve minute,i to onu prvu vs. wolverhamptona..sve ostale od prve minute ga je uvodio na teskim gostovanjima kao sto su chelsea,liverpool,aston villa,birmingham,i sl..gdje je pretesko dati gol...zasto ga mancini nije ubacio od prve minute kod kuce protiv wba ili westhama...sigurno bi zabio... sigurno ja mancini najveci krivac za manjak dzekinog samopouzdanja...i slazem se,treba uputiti kritike,al nacin na koji to vecina radi je krajnje DEBILSKI...jadno...nazalost...na svijetu postoje dvije grupe ljudi opcenito,oni koji znaju,i oni koji misle da sve znaju :D

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 21 jul 2011, 14:32

Zeljovac je napisao/la:
KONGO je napisao/la:Njegova karijera je u usponu od 2006/07 godine. Ovo je jedno veliko iskusenje za njega, ako ne uspije sigurno ce mu karijera ici silaznom putanjom. Ovo je ta stepenica vise, ako ne mozes ostati na njoj znaci ides nazad, taman da to bude povratak u neki ''top'' njemacki klub.

Za primjer navodim kako je Sevcenko bio jedan od najboljih napadaca Evrope u Milanu, kad je presao u Celzi nista nije pokazao. Zatim je posudjen nazad u Milan gdje nikad nije vratio onu svoju golgetersku formu. U nekih 20 utakmica zabio je 0 golova. Zatim se skrasio u Dinamu iz Kijeva!

A Dzeko je daleko od Sevcenka koji je brzi,jaci i sposobniji bio!
Dennis Bergkamp rasturao u Holandiji, sa 24 godine otisao u Inter kao jedan o najskupljih transfera ikada u to vrijeme i u dvije sezone u Italiji bio predmet ismijavanja italijanskih novinara. :roll: U 26 godini presao u Arsenal u pola cijene, etablirao se u jednog od najboljih igraca tog kluba, medju najboljim je stranim igracima, nekima je najbolji ikad, koji su igrali u EPL. Eto kao sto vidis, ne znas i ne mozes znati kako se necija karijera moze odvijati.

Kad vizualizirate neciju propast niste objektivni kako za sebe volite reci :roll: vec ste gubitnici. Isto radite i sebi, zato imate vremena razmisljati i nadati se tudjoj propasti, to je sve sto imate od zivota, hrabrosti za nesto vise od toga nemate.

slika

Travnjak u Vancouveru :lol:
ima bolji prijem lopte nego Ibišević :mrgreen: :mrgreen:
Nil Satis Nisi Optimum

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 21 jul 2011, 18:32

Zeljovac je napisao/la:
KONGO je napisao/la:Njegova karijera je u usponu od 2006/07 godine. Ovo je jedno veliko iskusenje za njega, ako ne uspije sigurno ce mu karijera ici silaznom putanjom. Ovo je ta stepenica vise, ako ne mozes ostati na njoj znaci ides nazad, taman da to bude povratak u neki ''top'' njemacki klub.

Za primjer navodim kako je Sevcenko bio jedan od najboljih napadaca Evrope u Milanu, kad je presao u Celzi nista nije pokazao. Zatim je posudjen nazad u Milan gdje nikad nije vratio onu svoju golgetersku formu. U nekih 20 utakmica zabio je 0 golova. Zatim se skrasio u Dinamu iz Kijeva!

A Dzeko je daleko od Sevcenka koji je brzi,jaci i sposobniji bio!
Dennis Bergkamp rasturao u Holandiji, sa 24 godine otisao u Inter kao jedan o najskupljih transfera ikada u to vrijeme i u dvije sezone u Italiji bio predmet ismijavanja italijanskih novinara. :roll: U 26 godini presao u Arsenal u pola cijene, etablirao se u jednog od najboljih igraca tog kluba, medju najboljim je stranim igracima, nekima je najbolji ikad, koji su igrali u EPL. Eto kao sto vidis, ne znas i ne mozes znati kako se necija karijera moze odvijati.

Kad vizualizirate neciju propast niste objektivni kako za sebe volite reci :roll: vec ste gubitnici. Isto radite i sebi, zato imate vremena razmisljati i nadati se tudjoj propasti, to je sve sto imate od zivota, hrabrosti za nesto vise od toga nemate.

slika

Travnjak u Vancouveru :lol:
Gluposti ja sam za dvije godine ovdje kucao oko 1.000 postova, dok to neki rade za par mjeseci ako ne i manje od toga. Veoma dobro znam sta radim, i sta cu sa svojim zivotom. U ostalom da li ti imas preko sest cifri na svom bankovnom racunu ?

Dzeku volim jer je nas, a na kraju krajeva boli me ona stvar ili uspio ili ne jer ni njega toliko ne zanima sta ja radim. A imam pravo da izkazem svoje misljenje, kad kod to pozelim. Ugodan dan :D
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

maston
Kontakt:

Post Postao/la maston » 22 jul 2011, 12:13

http://www.mcfc.co.uk/" onclick="window.open(this.href);return false; citytv, training day 13. Dzekson i Balo se poigravaju sa saigracima :D :D :D

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 22 jul 2011, 12:17

maston je napisao/la:http://www.mcfc.co.uk/ citytv, training day 13. Dzekson i Balo se poigravaju sa saigracima :D :D :D
hahah legendi !!! :D
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 22 jul 2011, 12:22

http://www.mcfc.co.uk/Video/Interviews/ ... Dzeko-fans" onclick="window.open(this.href);return false; bosanci o edinu
Rođen s tobom da budem

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 22 jul 2011, 18:07

Dzeko sada treba pokazati sta zna, u sljedece 3 pripremne utakmice, inace bi mogao zapoceti sa klupe protiv Man. Utd, 07. Augusta.
U nedjelju igraju protiv LA Galaxy-a, u 21:15 h, a onda ce u okrviru Dublin Super Cup.a, odigrati protiv Irish XI (30. juli) i Intera (31. Juli).

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 jul 2011, 18:35

Goalgetter je napisao/la:Dzeko sada treba pokazati sta zna, u sljedece 3 pripremne utakmice, inace bi mogao zapoceti sa klupe protiv Man. Utd, 07. Augusta.
U nedjelju igraju protiv LA Galaxy-a, u 21:15 h, a onda ce u okrviru Dublin Super Cup.a, odigrati protiv Irish XI (30. juli) i Intera (31. Juli).
Salu na stranu,tako je.U ove tri tekme ce sebi napraviti sablon ili klupe ili standardne pozicije.
Pa bujrum Dzeko 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

fnaticstyle
Kontakt:

Post Postao/la fnaticstyle » 23 jul 2011, 01:12

calcio je napisao/la:Izgleda da je Milan pravo zagrijan da ga dovedu.
Dzeko i Ronaldinho u istoj ekipi... A Zeljo ga prodao za 50.000 Eura :lol:
al zato vidi ga sad : D

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 23 jul 2011, 05:35

Kada ce opet ovaj Edin da igra nedostaje nam malo crnjaka poslije ovih uspjeha Zelje i Sarajeva.
Dajte tekmu da analiziramo ,trcanje,primanje lopte i tako to :lol: .. :mrgreen:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 23 jul 2011, 16:06

kimbo je napisao/la:Kada ce opet ovaj Edin da igra nedostaje nam malo crnjaka poslije ovih uspjeha Zelje i Sarajeva.
Kompleksas, mora da ti je zivot ovih dana jos jadniji pa trazis razloga da zaboravis?
Pljuvati po nekom je valjda recept za zaborav svog vlastitog zivota?!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 23 jul 2011, 19:04

SamoZeljo je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Kada ce opet ovaj Edin da igra nedostaje nam malo crnjaka poslije ovih uspjeha Zelje i Sarajeva.
Kompleksas, mora da ti je zivot ovih dana jos jadniji pa trazis razloga da zaboravis?
Pljuvati po nekom je valjda recept za zaborav svog vlastitog zivota?!
Hajde Edine priznaj da si to ti :D
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 jul 2011, 23:02

SamoZeljo je napisao/la:Ti si bas idiot.
Okani se njega, taj dođe na temu samo kad ima nešto loše o Edinu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 jul 2011, 23:40

@kimbo samo voli da pali hepo kockicu.Jer ima previse suhog i lako zapaljivog materijala na forumu.
inace i on bi sam bio najsretniji da Dzeko ima ucinak ove sezone ''makar''ko' Tevez prosle. 8-)
Mada ima njih par koji su sami od sebe ljubomorni sto je Dzeki licni dohodak onako tanak.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 24 jul 2011, 00:44

Svo zezanje i sva loza na stranu, ja bi bio najsretniji da se u slucaju Edin Dzeko na kraju ove sezone pokaze da ja pojma o fudbalu nemam.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 24 jul 2011, 00:52

Dzeko ce ga zabiti LA Galaxyu 8-) :D

Ocekujem da Mancini sutra, odnosno danas, krene sa malo ofanzivnijom formacijom, tj. 4-4-2, da vidimo kako Dzeko i Balo suradjuju u napadu.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 24 jul 2011, 02:29

harishp je napisao/la:@kimbo samo voli da pali hepo kockicu.Jer ima previse suhog i lako zapaljivog materijala na forumu.
inace i on bi sam bio najsretniji da Dzeko ima ucinak ove sezone ''makar''ko' Tevez prosle. 8-)
Mada ima njih par koji su sami od sebe ljubomorni sto je Dzeki licni dohodak onako tanak.
Mi treba da budemo detektivi pa razmatramo da li se neko zeza, lozi raju ili je stvarno bolesnik??
Ja cu se VRLO RADO upaliti i isprovocirati (sto ti kazes lako zapaljiv materijal) jer mi je stvarno puna neka stvar ljudi koji glume neke face. Ono u stilu mi smo zaludjeni Dzekom a on ce nas loziti nekom glupom pricom jer mi ne vidimo dalje od Edina?? Nisam nikakav debil koji ne vidi dalje od Edina ali zelim NORMALNO DISKUTOVATI bez ovih pacenika koji nigdje drugo ne mogu biti face pa dolaze i na nasem trudu to pokusavaju biti.
Nek on glumi facu negdje drugo a ova tema treba da bude NORMALNA tema i da se sankcionisu debili koji misle ispasti neka faca provocirajuci druge clanove foruma. Nemoj molim te na mom trudu da on glumi facu. Mi treba da se trudimo i diskutujemo a ovaj pacenik ce doci i fol biti neka faca??

NA MOM TRUDU NECE BITI FACA PA MAKAR MENE BANOVALI! Ako je ta loziona i zezanje dozvoljeno, onda isto tako treba biti dozvoljeno da isprovocirani reaguju. Svaki put cu se vrlo rado isprovocirati kad ovi majmuni misle glumiti face i fol nekog loziti. Ako nece diskutovati kako trebea, nek idu sa teme. Sta ce nam?
Zadnja izmjena: SamoZeljo, dana/u 24 jul 2011, 02:50, ukupno mijenjano 1 put.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 24 jul 2011, 02:34

Virtu4l je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:Ti si bas idiot.
Okani se njega, taj dođe na temu samo kad ima nešto loše o Edinu.
Ma necu, kako se on nama navalio na kosti i ja cu njemu. Sto bi ga pustio da na nasem trudu glumi neku facu?? Mi cemo se truditi i normalno diskutovati i dozvoliti da nam par pacenika sve to pokvare svojim provokacijama?? NECU, nekom ce dosaditi, ili nama ili njima ili Moderatorima i Administratorima.
HOCU NORMALNO DA DISKUTUJEM BEZ PROVOKACIJA I PODJ*BAVANJA!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”