I onda pobjedi ekipu koja je došla na izlet u Banja Luku!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Borac mjerilo primio 4 gola za 9 minuta..hmm ?
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Najjaca karika im je napad, a najslabija golman...Mi smo, ako odigramo na nivou kao protiv šerifa, jači u vezi, gdje lezi nasa šansa. Igraci su im niski , mislim da nema visocijeg od 188 cm u prvih 11. Tako imamo priliku iz prekida im zabiti, sto bi bio novitet u nasoj igri.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Sto se tice igraca Maccabia imaju 5 stranaca: Nivaldo Batista Santana (Brazil), Savo Pavićević (Crna Gora), Haris Medunjanin (BiH), Musa Kunate (Senegal), Roberto Colautti (Argentina).
Ostali igraci su Izraelci i vecina ih igra za Izraelsku reprezentaciju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
To si vec rek'o!Elegant je napisao/la:Sto se tice igraca Maccabia imaju 5 stranaca: Nivaldo Batista Santana (Brazil), Savo Pavićević (Crna Gora), Haris Medunjanin (BiH), Musa Kunate (Senegal), Roberto Colautti (Argentina).
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Zna li neko, posto sam odmah u ponedjeljak planirao uzeti godisnju kartu, hoce li biti u prodaji i karte za Maccabi!?
Još nešto, nije se ni slegla sinočnja pobjeda tj. prolaz kako treba vi odmah pričate o Maccabiju i prepadamo se bezveze kao da su neka sila...
Daj ba da uživamo ova 2-3 dana i pričamo o izvanrednoj taktici sinoć i rutinski odrađenoj utakmici (na kraju izgleda rutinski)...
Još nešto, nije se ni slegla sinočnja pobjeda tj. prolaz kako treba vi odmah pričate o Maccabiju i prepadamo se bezveze kao da su neka sila...
Daj ba da uživamo ova 2-3 dana i pričamo o izvanrednoj taktici sinoć i rutinski odrađenoj utakmici (na kraju izgleda rutinski)...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- pintol_TM87
- Kontakt:
mislis sto nije novitet u nasoj igriFk_zeljo_1921 je napisao/la:Najjaca karika im je napad, a najslabija golman...Mi smo, ako odigramo na nivou kao protiv šerifa, jači u vezi, gdje lezi nasa šansa. Igraci su im niski , mislim da nema visocijeg od 188 cm u prvih 11. Tako imamo priliku iz prekida im zabiti, sto bi bio novitet u nasoj igri.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
dapintol_TM87 je napisao/la:mislis sto nije novitet u nasoj igriFk_zeljo_1921 je napisao/la:Najjaca karika im je napad, a najslabija golman...Mi smo, ako odigramo na nivou kao protiv šerifa, jači u vezi, gdje lezi nasa šansa. Igraci su im niski , mislim da nema visocijeg od 188 cm u prvih 11. Tako imamo priliku iz prekida im zabiti, sto bi bio novitet u nasoj igri.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
moras napraviti razlikuEdin TM87 je napisao/la:Kad je Borac mog'o dobit onog Makabija koji je ostavio 20 bodova onog Makabija, imamo itekakve sanse.
Opet ih Devil nahvali, po njegovom najslabiji su stoperi i golman, ostali svi strahobalni...
borac je pobjedio samo zato sto su ovi imali rezultat 5-1
tako smo i mi protiv hapoela kuci nesretno popusili jer nisu igrali maksimalno
mislis da bi borac imao ikakve sanse za pobjedom da je recimo rezultat bio 1-0 za cif.ute u prvoj tekmi?
tako ce i kod nas biti sa maccabijem... ako nas poderu u prvoj tekmi, u drugoj ce igrati znatno slabije, da se igraci bezveze ne umaraju ili nedaj boze povrijede
ako nas ne poderu bice onda to 2 teske utakmice
treba nam jos igraca iz BiH
Imam pitanje za Manijake i one malo upucenije moze i na pp odgovor.
Sutra i prekosutra Zeljo igra turnir u Tesnju(dolaze ekipe Borac,Sloga i domacin Tosk),e hoce li neko doci iz Sarajeva od TM ili iz ostalih gradova,posto TM Doboj planira ici i aBd zasto ne i bodriti Zelju
Sutra i prekosutra Zeljo igra turnir u Tesnju(dolaze ekipe Borac,Sloga i domacin Tosk),e hoce li neko doci iz Sarajeva od TM ili iz ostalih gradova,posto TM Doboj planira ici i aBd zasto ne i bodriti Zelju
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Kad bi Zeljo pokazao igru i zalaganje kao sto je Borac odigrao prva poluvremena u obe utakmice,bio bi to lagan prolaz,ali mene vise od igre brine fizicka pripremljenost,toga se i najvise bojim u ovome dvomecu. 
p.s Zar taj turnir u Tesnju nije za mladje kategorije,tako sam nesta nacuo kao da Borac vodi mladje igrace tamo.
p.s Zar taj turnir u Tesnju nije za mladje kategorije,tako sam nesta nacuo kao da Borac vodi mladje igrace tamo.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
I ovaj Maccabi je prije par godina igrao l.prvaka zar ne
Zapamtio sam ih po sjajnim navijacima i nekom celavom napadacu,mislim da je bio Izrealac,bio je bas opasan
Zapamtio sam ih po sjajnim navijacima i nekom celavom napadacu,mislim da je bio Izrealac,bio je bas opasan
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
ma bitno mi je bilo da je ovu prvu pogodio druga znam da je za 7 danaHawking je napisao/la:
Nije ti ni ovaj od povjerenja, igra se 28.07. i 04.08.
samo da ne pukne bruka, a neće i ne smije, jer nije to više isti tim ko ranije, jači smo mi dosta!
Šehić, Stanić, Bogičević, Mešić, Radovanović, Savić, Ćulum /od 46. Svraka/, M. Bešlija, Zeba /od 46. Gančev/, Višća, Popović /od 88. Rovčanin/.
Pomenutih igrača nema, a ja bih od njih vratio samo Šehića, iako me i Karić pozitivno iznenadio nastupom u Tiraspolu.. Vidi se da čovjek hoće da brani i da ima kvalitet!
Mešić nije bio loš, al je meni Bogi jači i bolji, msm bolji su mi i Nyema i Vasilić od Mešića, Kvesić bi trebao bit bolji od Radovanovića, Ćulum je igrao dobro prvih pet utakmica, kasnije bio obični prosjek, usporavao igru, o Gančevu da ne pričam, a Ljazar je opšte poznata činjenica svima nama.. Rovčanin bi uspio da se posvetio fudbalu! Inače bio je veoma dobar, pravi onaj mangup.
JAČI SMO, BOLJI SMO, IDEMO PREKO MAKABIJA! (treba malo i optimizma)
Šehić, Stanić, Bogičević, Mešić, Radovanović, Savić, Ćulum /od 46. Svraka/, M. Bešlija, Zeba /od 46. Gančev/, Višća, Popović /od 88. Rovčanin/.
Pomenutih igrača nema, a ja bih od njih vratio samo Šehića, iako me i Karić pozitivno iznenadio nastupom u Tiraspolu.. Vidi se da čovjek hoće da brani i da ima kvalitet!
Mešić nije bio loš, al je meni Bogi jači i bolji, msm bolji su mi i Nyema i Vasilić od Mešića, Kvesić bi trebao bit bolji od Radovanovića, Ćulum je igrao dobro prvih pet utakmica, kasnije bio obični prosjek, usporavao igru, o Gančevu da ne pričam, a Ljazar je opšte poznata činjenica svima nama.. Rovčanin bi uspio da se posvetio fudbalu! Inače bio je veoma dobar, pravi onaj mangup.
JAČI SMO, BOLJI SMO, IDEMO PREKO MAKABIJA! (treba malo i optimizma)
Nil Satis Nisi Optimum
- Blagoje Bratić
Danas je na aerodromu bio veliki doček igrača i stručnog štaba od strane navijača,pri tom
se okupila brojka od 5 navijača,a među tih 5 navijača sam bio i ja,nadjačali su nas i novinari
sa svojom masovnošću.
se okupila brojka od 5 navijača,a među tih 5 navijača sam bio i ja,nadjačali su nas i novinari
sa svojom masovnošću.
ja opet nekako mislim da je ta fizicka sprema navjeci adut Zeljeznicara u stanju smo odigrati u istom tempu komplet utakmicu a imamo i kvalitetnu klupu koja je u stanju odgovriti zadacima.Dosta ljudi olako shvata makabi ovi su najbogati i najtrofejni izraelski klub i razlika izmedju njih i hapoela ili ovog drugog makabija je mala ili je nema nikako.Preferiraju isti stil igre sve njihove ekipe, individualno su sigurno mnogo jaci nego mi sto bi znacilo da mi moramo odigrati jako kao ekipa i ginuti jedan za drugoga.Naravno straha ne bi trebalo biti uspjeh smo vec napravili sve preko ovoga je vise nego dobro, znaci pritiska ne bi trebalo biti, hrabro, borbeno pa sta bog dragi da.Devil je napisao/la:Kad bi Zeljo pokazao igru i zalaganje kao sto je Borac odigrao prva poluvremena u obe utakmice,bio bi to lagan prolaz,ali mene vise od igre brine fizicka pripremljenost,toga se i najvise bojim u ovome dvomecu.
Sto se tice ekipe, Karic ce nadoci vec s vremenom i bice OK, mozda ne bi bilo lose imati protiv makabija nekog pokretljivijeg od Savica, Stanceskog ili Drakula.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Prva tekma 28. jula, dok je revanš 11. augusta!Sirenje je napisao/la:ma bitno mi je bilo da je ovu prvu pogodio druga znam da je za 7 danaHawking je napisao/la:
Ž '21!
Third qualifying round, Second leg - 04/08/2011 - 19:30CET (20:30 local time) - Bloomfield Stadium - Tel AvivBianconeri1988 je napisao/la:Prva tekma 28. jula, dok je revanš 11. augusta!Sirenje je napisao/la:ma bitno mi je bilo da je ovu prvu pogodio druga znam da je za 7 danaHawking je napisao/la:
M. Tel-Aviv Željezničar
LudLo 4 je napisao/la:Imam pitanje za Manijake i one malo upucenije moze i na pp odgovor.
Koliko je meni poznato nije za maldje kategorije ali ne ocekuje niko da Zeljo i Borac dovedu prve timove,sto ne sumnjam u Tosk i Slogu.Nego ima li neko da mi odg na pitanje?Devil je napisao/la:
||| FKZeljeznicar |||
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
čisto sumnjam prosto ne vjerujemLudLo 4 je napisao/la:LudLo 4 je napisao/la:Imam pitanje za Manijake i one malo upucenije moze i na pp odgovor.
Za zivot cijeli!