MaGiCa je napisao/la:FRANK RIBERY je napisao/la:Al fakat ako se iz tvog posta može izvući ijedan jadni argument ja bih ga prihvatio.
Mozda nije problem u mojim argumentima, koliko u tvom nacinu razmisljanja.
BAyern za razliku od šugave četvorke u italiji dobije tek nešto oko 30 mil eura od Tv prava.Malo se raspitaj kad nešto tvrdiš.
Sugava cetvorka. Ma bravo, cenim da je to becka skola? A verovatno, samo kurs mlevenja mesa u Dresedenu.
Po Deloitte-u je dosta vise.
Ciklus od 60 godina.Pa sad vidim skim pričam.Bayern nikad nije ostao bez Evrope zadnjih godina što je Juventusu često polazilo za rukom.
Bayern je u svojih prvih 60 godina bio klubic, a ne klub. Dok ga bavarske firme i vlasti nisu pogurale sredinom 60ih.
Zapasti u krizu je jedno ( ne osvojiti titulu 5-6 godina), ali ostajati bez Evrope, ispasti od Lecha nije kriza već realno stanje u propalom klubu.
Pa tebi je nezamislivo da BM ne uzme titulu 5-6 godina, jer svake godine ulupa najvise para i svake godine je kvota na njih ispod 2. ali, probaj da shvatis ligu sa 5-6, a nekada i 7-8 ravnopravnih kandidata.
Da, podcijenjuje se Bundesliga kad je vrijednost igrača u pitanju.Za neko smeće od Hendersona se da 20 mil eura, a jedan Gundoghan koji čita lekciju tom istom smeću dođe u BVb za 4 mil eura, da ne govorim o cijenama Sahina, Khedire,Ozila.
Kakve veze ima Henderson sa BL/Serie A

U Engleskoj su svima inflatorne cene.
I šta se to desilo u seriji A.PAr klubova je na sumnjiv način razmjenilo igrače, Milan i Juventus otplatili igrače sa posudbe i to je to.Došli penzići Klose i Cisse u LAzio i to je sve zanimljivog iz Serije A.No dotični šošon nije obratio pažnju na dugove klubova iz Serije A, na zdravu politiku i zrdavo poslovanje Bundeslige, an prosjek gledalaca koji je skoro tri puta veći nego u smeću zvanom Serija A.NA omladinske pogone u Njemačkoj i na činjenicu da u Italiji praktički nema mlaaidh italijanskih igrača koji igraju u prvim postavama.
Ja
soson, a Serie A
smece. Moze ovako: ti
gnoj, a BL
go.vno upakovano u tetrapak
Cisto da kad se vec vredjamo, da budemo na nivou. A sve to da blagoslovi @gero moderator.
Dosli su mnogi drugi, koje ti nisi video od vaseg novog golmana, otpadaka iz Cityja i Genoe, te nekog neproverenog Japanca.
Ja sam prije mjesec dana objavio listu od 40 mladih igrača koji su se samo prošle godine izborili za status prvotimaca.Od kojih Italijana?Pa u zadnjih par godina samo je Inter uspio parirati Bayernu.Svi ostali klubovi Fiorentina,Roma,Juventus bili su isprašeni.
Nisam video da ste isprasili Romu, a ni Fiorentinu. Bez Ovrebo-a nista.
Juventus ste dobili jednom posle Cpolija i jednom pre toga, a u svim ostalim mecevima su vas tresli ko medved krusku. A sta vam je Milan radio kroz istoriju, se podvodi pod istu kategoriju kao i
Jenna loves Rocco
Inače pozdarvi mi Nottingham , Steau-u i ostale superklubove koji su to godinama bili i više nisu.KAd je koeficijent u pitanju očigledno da su pojedinci zaostali u razvoju kad do njih nisu doprli koeficjenti i brutalno silovanje Italijana u Evropi u zadnjih tri godine gdje je Serija A od plusa od 20 poena došla do minusa od preko 8 poena.
Nott i Steaua nikada nisu bili superklubovi. A glede koeficijenata i zaostalosti - ajde da ti verujem.
Argumentum ad hominem u najklasicnijem obliku.
Sinak ti kad se uozbiljiš i kad završi jedno dva fakulteta moći ćeš diskutovati sa mnom o ovim temama.U međuvremenu nauči šta je argumentovana diskusija i šta znači argument jer ovo što ti nudiš je laprdanje i pucanje u prazno.Na kraju ću ti poručitu:Pokori se robe!
Nit sam ti sinak, nit sam neozbiljan. Dva fakulteta vec imam, 4 strana jezika govorim, doktorat pisem. A ti nauci sta je argument, nauci kako da napises nesto takvo a bez da koristis klosarsko-kocijaske fraze, a ne bi ti stetilo da malo procitas klasike logike: Aristotela, Tomu Akvinskog i Schopenhauera. Fali ti malo toga. Ipak si ti samo 1 kobasicar.