Blago tebi meni prođe samo onaj logo od EA Sports i kad onaj kaže to the gamebavarian_bk je napisao/la:Ja udjem u igru i na stazu vozim ali brate grafika je 0.
Mozel se to kako promjeniti ?
DONNIEEEEEE
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Vjecna Robija
- Kontakt:
Blago vama,cim kliknem na ikonu pise ERROR 
Samo godine tuge s tobom imam ja, a ti si moja sreca najveca..
Samo godine bola i nadanja od SLAVNOG kluba ostalo je samo ime..
Šta se peglate oko toga, bezze bola...
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=1948
Uživajte
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=1948
Uživajte
- Vjecna Robija
- Kontakt:
siso jel igras ovog ? ajd na msn 
- Donnie Darko
- Kontakt:
Meni radi perfektno, nije mi izbacivalo nikakve errore.
bavarian, jesil stavio u opcijama sve na full i high?
bavarian, jesil stavio u opcijama sve na full i high?
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
ajmo otvoriti temu za ovu igricu ako cemo igrat online kad svi je napravimo
sta treba da se uradi sa onim fixom i jeli ima crack za nju posto mi nema slike na ikoni od igrice
sta treba da se uradi sa onim fixom i jeli ima crack za nju posto mi nema slike na ikoni od igrice
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
koji je ovo belaj da to nije humano..
imas gdje,imas s cim,a nemas koga...
imal k'o prijateljica,da nisu stidne...nek neko dovede sa sobom 4 kolegice..ima dzaba od nas vasnoc pice i jelo..
imas gdje,imas s cim,a nemas koga...
imal k'o prijateljica,da nisu stidne...nek neko dovede sa sobom 4 kolegice..ima dzaba od nas vasnoc pice i jelo..
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- Donnie Darko
- Kontakt:
http://www.warez-bb.org/viewtopic.php?t ... highlight=" onclick="window.open(this.href);return false;
Mislim da bi bilo najbolje da svi instaliramo originalnu, tj cistu verziju igre, pa da instaliramo f1 mania 2011 patch (najbolji patch) kad izadje, sto bi trebalo biti krajem jula, tj za par dana. Ili mozemo igrat sa patchom od prosle sezone, uostalom nebitno, bitno je da se igra.
Mislim da bi bilo najbolje da svi instaliramo originalnu, tj cistu verziju igre, pa da instaliramo f1 mania 2011 patch (najbolji patch) kad izadje, sto bi trebalo biti krajem jula, tj za par dana. Ili mozemo igrat sa patchom od prosle sezone, uostalom nebitno, bitno je da se igra.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Donnie , kako da namjestim to high i full nemogu naci ono sranje 
I da , stalno me zanosi u igri , dodam gas ono odeee
Probio sam led sada uđem u igru,ali neće da loaduje u trku doće i to na svoje 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
kakavti je to link i od koje igrice treba da napravimo cistu instalaciju posto si reko da mozemo bez instalacije da igramo ovoDonnie Darko je napisao/la:http://www.warez-bb.org/viewtopic.php?t ... highlight=
@bavarian bk kako sii ti uso u igru i jesil sta mijenju i kako si stavio onaj folder fix u igru
a kad hoces da namjestis sve full i high odes na options i imas audio i displez i tu pomjeris na full i high
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Donnie Darko
- Kontakt:
bit ce da je u opcijama. a trebas naucit da vozis dobrobavarian_bk je napisao/la:Donnie , kako da namjestim to high i full nemogu naci ono sranje
za prvi patch nije potrebna instalacija, al posto vidim daa ne moze svima, bilo bi najbolje da instaliramo obicnu igru, bez patchaSenaid L.F.C je napisao/la: kakavti je to link i od koje igrice treba da napravimo cistu instalaciju posto si reko da mozemo bez instalacije da igramo ovo
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
koju obicnu igru reci naziv te igre da je skinem i da probam da prebacim patch u nju
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Donnie Darko
- Kontakt:
evo ti link gore, F1 Challenge 99-02 
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
pa sto nisi reko davno da je to ta igrica patch se ubaciva u nju da bi mogao igratiDonnie Darko je napisao/la:evo ti link gore, F1 Challenge 99-02
link ti ne radi
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Ima li zainteresovanih,meni se kroz glavu provlacila ideja o ovome
Legija stranaca je za mnoge dobrovoljce početak novog života. U principu pristup legiji imaju muškarci između 18-40 godina, srednje građe tijela, ne previsoki ili premali, ne preteški ili prelaki. Najveća pažnja se obraća na zdravstveno stanje dobrovoljca. Dobrovoljci sa lošim vidom, problemima sa hemoroidima, ravnim stopalima, problemima u kičmi ili kosturu te zglobovima, se izuzimaju od rekrutacije i nije im dozvoljen pristup legiji.
U početcima legije, dobrovoljci nisu kontrolisani po sigurnosnim pitanjima, tako da je mnogo težih kriminalaca uspjelo ući u sastav legije. Danas se vrše temeljna ispitivanja sigurnosnog statusa dobrovoljca, koja djelimično sprovodi i francuska obavještajna služba. U principu je dozvoljen pristup svima koji nisu počinili krivična djela ubistva, otmice ili silovanja, ili koji pri krivičnim djelima nisu ugrozili živote nedužnih. Samim time se eliminiše mit o legiji stranaca kao ustanove za skrivanje najgorih kriminalaca.
Poslije iscrpnih zdravstvenih testova, dobrovoljci pristupaju vojnoj obuci, koja zavisno o sposobnostima dobrovoljca, može biti individualna (poslije osnovne obuke) ili specificirana po potrebama legije.
Poslije obuke, dobrovoljci potpisuju ugovor na 5 godina službe. U prve dvije godine im je dozvoljen odmor od 14 dana za vrijeme kojeg ne smiju napustiti Francusku. Od treće godine, legioner ima pravo na odmor od 45 dana.
U prve dvije godine je zabranjen kotakt sa rodbinom i prijateljima iz prethodnog života. Plaća (900-1300 Eura, sa dodatkom ishrane, smještaja i garderobe) se isplaćuje u kešu. Legioneri nemaju pravo na žiro račun. Jedina mogućnost je otvaranje računa preko regimenta. Visina plaće zavisi od čina, ali se ne razlikuje kod pojedinaca. U posebnim zadacima, plaća može dostići i duplu vrijednost.
Legija svoje pripadnike štiti od pristupa s vana. Tako svaki legionar ili dobrovoljac za vrijeme obuke dobija novi identitet, nove osobne papire i Carte d´identité militaire (tzv. vojnu ličnu kartu). U sklopu novog identiteta je novi datum rođenja, novo ime i prezime, imena roditelja i mjesto rođenja. Pravi identitet je poznat samo institucijama legije. [5]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Čim napunim 18. prijavljujem se 
- Vjecna Robija
- Kontakt:
Pisi me tamo

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Losa grafika auta ovdje jbt i ne znam kako da nastimam kontrole 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Donnie Darko
- Kontakt:
budimo realni eto i mene 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.