FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

TZ_BoY
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TZ_BoY » 22 jul 2011, 11:53

Trebali bi se malo i navijaci dignuti i organizovati " mirne " proteste ispred opstine i stadiona :?:
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 22 jul 2011, 12:17

slika

<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 22 jul 2011, 12:31

ovo treba isprintat u A4 format (mozda i veci i polijepit po gradu), za pocetak ovu sliku pa onda dalje...ali je najveci problem sto nema ko. Sadasnju garnituru "vodja" Fukara bolje da ne spominjem, gradjane boli neka stvar za Slobodom( uspjeli su da postignu ono najgore, ljudima je svejedno). Da se ovo desilo 1998. ili tamo nekad, neko bi do sad na Gradini lezao zbog ovog, ali prvo se razbila navijacka grupa( i ono sto nas je bilo prije 3-4 godine u vrijeme dok smo igrali finale kupa bi bilo dovoljno da se nesto uradi po ovom pitanju) i sad ljudi rade sta hoce a nema ko da digne glas protiv toga. A onda jos koliko je momaka u Afganistanu sa tribine, to je isto prica za sebe....

mada generalno politika nas podera, kao sto rekoh ljudima je svejedno. Pa ja znam 2-3 momka koji su bili na tribini zagrizeni navijaci dok je SDP bio u Slobodi, sad kad su im politicki protivnici tu imam osjecaj kao da im je i drago sto se desava ovo sto se desava. U Tuzli se sve svelo na politicke poene, nije bitno koliko kosta i koga treba zgazit na putu ostanka SDP-a na vlasti..

osvajanje kupa i izlazak u Evropu bi tada Sići donijeli bruku glasova, eto slucajno u isto vrijeme kad je Sloboda pocela da jaca opstina zavrce slavinu, neda pare, zaje.aje ih za stadion...prepali se da ce raja zbog Slobode glasat za SDA pa bolje na vrijeme pokopat Slobodu.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 22 jul 2011, 12:34

Sloboda: Igrači i treneri štrajkuju!

Na vratima Tušnja danas je osvanuo natpis “štrajk”!
Igrači i treneri nisu trenirali, nezadovoljni što im se stalno obećava, a ništa ne isplaćuje. Poručili su da do daljnjeg neće trenirati i pripremati se za start prvenstva.
- Već mjesecima nismo dobili ni marke. Mnogi žive od ovog posla. U klubu se ne zna ni ko pije, ni ko plaća. Vrijeme je da neko u ovom gradu pokrene aktivnosti da se imenuje nova uprava i počne raditi kako treba – poručuju nogometaši Slobode.

slika

Posebno su ogorčeni na opštinske vlasti koje svakog mjeseca maloj skupini zaposlenih u JU “Gradski stadion Tušanj” osiguravaju oko 30.000 maraka, a tuzlanskom klubu se ne isplaćuju ni osjetno smanjena, obećana sredstva.
- Uz sve, još nam ljudi koje Općina dobro plaća, zabranjuju da treniramo na glavnom igralištu, nego se moramo snalaziti kako znamo i umijemo – komentiraju igrači.

Nekolicina igrača ponovno je zatražila papire za odlazak. Među njima i Muamer Zoletić.
- Pristao sam obnoviti ugovor, jer su obećali da će isplatiti dugove. Imam porodicu, a nemam od čega živjeti. Odlučio sam otići iz Slobode – izjavio je Zoletić.
Šef struke, Ibrahim Crnkić, ogorčen je, jer kaže kako je ekipa desetkovana u odnosu na prošlo prvenstvo, ali će se rasuti i ovo malo igrača što je ostalo.
- Najgore je što ćemo sada upropastiti sve ono što smo uradili tokom priprema. Ovako dalje ne može i vrijeme je da neko u ovom gradu poduzme ozbiljnije korake da se stanje u Slobodi dovede do normalnog – kaže Crnkić.

Uprave Slobode nema, klub neovlašćeno vodi skupina zbrda-zdola skupljenih. Svi očekuju Skupštinu kluba koju predsjednik Bahrudin Bajramović ne zakazuje iz samo njemu znanih razloga. Šta rade potpredsjednici Skupštine Edib Kravić i Nazif Šehić? – pita se javnost.
Očito je da u Slobodi treba metlom počistiti nesposobne kadrove u krnjoj upravi, menadžmentu i klupskoj skupštini. Samo, niko ništa ne poduzima da se prljavština pomete. Začudo, šute i Fukare koje su odavno objavile bojkot svih utakmica dok iz kluba ne odu nesposobni, ali ništa ne poduzimaju da tim “nesposobnjakovićima” pomognu da – odu!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 22 jul 2011, 12:37

Pa zar je dotle došlo ? :roll: Iskreno se nadam da će te se izvući iz te situacije,a vjerujem da hoćete,jer je gotovo svake sezone tako,pa se uvijek nađe riješenje.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 22 jul 2011, 12:38

Tuzlanski premijerligaš Sloboda proživljava teške trenutke. Svi igrači odlučili su stupiti u štrajk zbog neisplaćenih obaveza.
Naime, kompletna ekipa po završetku današnjeg treninga u Bukinju stupila je u štrajk, iako je trener Ibrahim Crnkić zahtijevao da isti odlože za bar pet ili šest dana, vjerujući da bi se situacija mogla popraviti.

"Moj prijedlog je bio da štrajk odlože za pet ili šest dana, ali oni su svi do jednog bili odlučni u svojoj namjeri. Nažalost, samo se čekao dan kada će se ovako nešto dogoditi. Isplaćene su im samo dvije i to nepune plate od Nove godine", rekao je trener Slobode Ibrahim Crnkić za SportSport.ba, dodavši:

"U nedjelju igramo utakmicu u Gradačcu, ali čini se da od toga nema ništa. Općina bi se trebala više uključiti i pomoći klubu. Propali su košarka i rukomet, a izgleda da gospodin Jasmin Imamović načelnik Tuzle, o.pa.) nema namjeru da spasi fudbal. Igračima stvarno nemam šta da zamjerim, oni su radili koliko su mogli i svaki od njih za mene zaslužuje zlatnog ljiljana".

Inače, za sutra u 11 sati zakazana je konferencija za novinare na kojoj će se javnost upoznati o svim problemima.

<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 jul 2011, 12:39

Ode sve u mp3 !

U gradu nema ko da se digne,boli njih taki za Slobodom,Imamovic i kompanija vide da narod zaboli briga,oni rade po svome. Ma neka tako nam i treba,kad samo sutimo ;)

Pricali svi protiv navijaca Sarajeva kad su se digli,a vidi sta su momci postigli,ekipa igra euro tekme,novi ljudi u upravi,doveli dobrog trenera itd.

Na portalu koji sve saznaje iz prve ruke,ima info da su igraci promjenili odluku i da nastavljaju sa radom.Tehnicki direktor Jasmin Joguncic kazao je da igrace razumije i sve ce uciniti da im isplate dugovanja.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 22 jul 2011, 12:47

harry_90 je napisao/la:Ode sve u mp3 !

U gradu nema ko da se digne,boli njih taki za Slobodom,Imamovic i kompanija vide da narod zaboli briga,oni rade po svome. Ma neka tako nam i treba,kad samo sutimo ;)

Pricali svi protiv navijaca Sarajeva kad su se digli,a vidi sta su momci postigli,ekipa igra euro tekme,novi ljudi u upravi,doveli dobrog trenera itd.

Na portalu koji sve saznaje iz prve ruke,ima info da su igraci promjenili odluku i da nastavljaju sa radom.Tehnicki direktor Jasmin Joguncic kazao je da igrace razumije i sve ce uciniti da im isplate dugovanja.
Imamo mi.. navijaci .. mi treba da se dignemo .. svaki pravi navijac koji voli Slobodu nece dozvolit da nam klub propadne..
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 22 jul 2011, 12:53

FK Sloboda: Igrači promijenili odluku, nema štrajka nastavlja se sa radom!

Ko ovdje koga j.ebe ne zna se :lol: :lol: :lol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 22 jul 2011, 12:56

Iako se u medijima pojavila informacija da su fudbaleri tuzlanske Slobode stupili u štrajk i do daljnjeg obustave rad, prema saznanjima vidiportala nakon sastanka sa klupskim rukovodstvom oni su promijenili svoju prvobitnu odluku i odlučili nastaviti sa radom.

- Nakon treninga u Bukinju fudbaleri su stupili u štrajk, ali nakon razgovora sa klupskim rukovodstvom i Stručnim štabom promijenili su svoju odluku i odlučili nastaviti sa trenažnim procesom. Mi ih u potpunosti razumijemo, oni potražuju svoja novčana sredstva menadžment kluba će učinit sve napore da im isplati dugovanja-rekao je za vidiportal tehnički direktor Slobode, Jasmin Jogunčić.

:?

<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 22 jul 2011, 14:10

Sta je sa Okanovica dje je on sad ?

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 22 jul 2011, 14:27

MakeTZ je napisao/la:Sta je sa Okanovica dje je on sad ?
Fura po Mosniku :D
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 jul 2011, 16:10

Igrači dobili lizalo, nastavili s treninzima!

Nevjerovatno kako su ih opet uspjeli zeznuti :roll:

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 22 jul 2011, 16:55

harry_90 je napisao/la:Igrači dobili lizalo, nastavili s treninzima!

Kopiro si naslov sa portala kojeg niko je j.ebe ni 2 posto ;)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 jul 2011, 16:59

classic je napisao/la:

Taj portal nije dosad nijednom pogrijesio,tako ni sad. Ni ja ga ne gotivim,ali u nekim stvarima su upravu. Sta su sve pisali u vezi Slobode i dogadjanja u klubu,pa se Sarajka oglasio preko facebooka kako ti nije istina itd. Na kraju ispade da su ljudi upravu,i za ovo danas,opet im obecali pare,pa nastavise trenirat kao da nije nista bilo.Mnogi su vristali kako nece vise u Slobodi igrati zbog ove situacije,pa kad su vidjeli da nemaju gdje,onda moze Sloboda ponovo.Valjda znaju drzat do svoje rijeci ?

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 22 jul 2011, 18:11

harry_90 je napisao/la:
classic je napisao/la:

Taj portal nije dosad nijednom pogrijesio,tako ni sad. Ni ja ga ne gotivim,ali u nekim stvarima su upravu. Sta su sve pisali u vezi Slobode i dogadjanja u klubu,pa se Sarajka oglasio preko facebooka kako ti nije istina itd. Na kraju ispade da su ljudi upravu,i za ovo danas,opet im obecali pare,pa nastavise trenirat kao da nije nista bilo.Mnogi su vristali kako nece vise u Slobodi igrati zbog ove situacije,pa kad su vidjeli da nemaju gdje,onda moze Sloboda ponovo.Valjda znaju drzat do svoje rijeci ?
Ma sta su ba upravu, samo iznose "prljav ves" i to svaki put sloze pricu jedno 5 puta gore nego sto ustvari jest, Miro Petrovic il tako nesto sto je njegov portal je covjek kojeg niko u Slobodi ne voli jer se sa svima zakacio, a isto tako je covjek kojeg svako ziv moze kupit za 20-30 KM i de mi ti bgt nadji clanak sa tog portala o bilo cemu dobrom sto se desilo u Slobodi zadnjih godinu dana

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 22 jul 2011, 18:14

Ljudi su sve u pravu.

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 22 jul 2011, 18:18

pa naravno da neces naci ni jedan jedini clanak i to zbog toga sto se u zadnju godinu dana i nije desilo nista dobro :evil: :evil: ..i ne samo u zadnju godinu...i duze....inace ja gotovim taj portal jer za razliku od dzasminarija i slicnih dupeuvlakackih portala makar pise o Slobodi...stanje u klubu je dramaticno.....na dzasminarijama se ne sjecam kad sam sta procitao o Slobodi...ni FK,ni KK....al ima bruka tekstova o fontanama,petljama,sajmovima knjiga,k.u.r.c.e.v.i.m.a-palcevima :twisted:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 22 jul 2011, 18:27

Da mozemo dati kako Jasminu Imamovicu pistolj, da upuca sport u Tuzli, pa da mu olaksamo ovaj mukotrpni, visegodisnji trud, unistavanja svega sto veze sa datim ima. Prvo je RK Sloboda Solana, potonula kao sidro, evo sada krupnim koracima KK Sloboda gazi ka tom, dok je u stopu prati FK Sloboda, sve velika imena grada u svojim sportovima, koja su nekada nesto i bila, a sada muku muce da prezive.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 jul 2011, 19:55

classic je napisao/la: Ma sta su ba upravu, samo iznose "prljav ves" i to svaki put sloze pricu jedno 5 puta gore nego sto ustvari jest, Miro Petrovic il tako nesto sto je njegov portal je covjek kojeg niko u Slobodi ne voli jer se sa svima zakacio, a isto tako je covjek kojeg svako ziv moze kupit za 20-30 KM i de mi ti bgt nadji clanak sa tog portala o bilo cemu dobrom sto se desilo u Slobodi zadnjih godinu dana
Jel taj prljav ves treba sakrivati i samo pisat kako je bajno i sjajno u klubu ?

Taj Petrovic napise kako jeste,covjek nece da pise da je sve uredu,kad nije.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.