Han!$;Lfc je napisao/la:1:30 FAILdzenan01 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Han!$;Lfc je napisao/la:1:30 FAILdzenan01 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Imas razlicite vrste menija npr. McNuggets meni (Chicken McNuggtes, sok, pomfrit), zatim BigMac Meni (Big Mac, Sok i Pomfrit), i ostalih, uglavnom McMeni ti je opceniti naziv, sad mozes birati sta ces u njemu.Chelsea_CBH je napisao/la:Zanima me koja je razlika između McMenija i BigMac menija?
E ovo bas i nije tacno,za 10ak eura moze ti biti ok jedno 2,3 sata u to mislim 4 hamburgera po 1,5e colu i jedan mali pomfrit.Uglavnom Mc nije nista posebno vise je navikano,dobro jest al' moras pojesti bruku da bi se najeo.Arnelinho je napisao/la:Ovi Mekovi su gluposti savremenog doba i hrpa nezdrave hrane.
Evo šta ću reći o njima,a vi procijenite sami:
Jedan običan dvojni čisburger košta 1,2 eura, do 1,5 kako gdje (od države do države) ,a u suštini oni za sve sastojke plaćaju oko 20 centi na jedan takav.
Pojedi 3 takva i već ti muka. Dva su dovoljna da se najedeš, al' znaš da si nakon pola sata gladan.
Ja sam prest'o ići u ovo nakon što sam sazn'o za te stvari (od jednog nj zaposlenika,mog dobrog prijatelja). I,sad, ako odem, odem većinom sa prijateljima i naručim seb' kahvu, ništa drugo.
Da ne pričam o čistoći (radnika i kuhinje). Al' eto, neka, nek' svi malo pročeprkaju po njima, al' vidjet će da nema ništa bolje do naših ćevapa.
Uglavnom, živjeli nama naši ćevapi. Kad god bih bir'o izmedju ovog dvoga, uvijek ću radije ćevap naručiti.
Sad, zavisi od osobe do osobe. Ja i ne jedem puno, tako da su mi dva sasvim dovoljna, nakon trećeg mi muka. Al' poenta je da si kroz sat-dva opet gladan i da svako iole normalan ne osjeća isto u stomaku nakon što je prejeo od cheeseburgera ili nakon ćevapa.LudLo 4 je napisao/la:E ovo bas i nije tacno,za 10ak eura moze ti biti ok jedno 2,3 sata u to mislim 4 hamburgera po 1,5e colu i jedan mali pomfrit.Uglavnom Mc nije nista posebno vise je navikano,dobro jest al' moras pojesti bruku da bi se najeo.Arnelinho je napisao/la:Ovi Mekovi su gluposti savremenog doba i hrpa nezdrave hrane.
Evo šta ću reći o njima,a vi procijenite sami:
Jedan običan dvojni čisburger košta 1,2 eura, do 1,5 kako gdje (od države do države) ,a u suštini oni za sve sastojke plaćaju oko 20 centi na jedan takav.
Pojedi 3 takva i već ti muka. Dva su dovoljna da se najedeš, al' znaš da si nakon pola sata gladan.
Ja sam prest'o ići u ovo nakon što sam sazn'o za te stvari (od jednog nj zaposlenika,mog dobrog prijatelja). I,sad, ako odem, odem većinom sa prijateljima i naručim seb' kahvu, ništa drugo.
Da ne pričam o čistoći (radnika i kuhinje). Al' eto, neka, nek' svi malo pročeprkaju po njima, al' vidjet će da nema ništa bolje do naših ćevapa.
Uglavnom, živjeli nama naši ćevapi. Kad god bih bir'o izmedju ovog dvoga, uvijek ću radije ćevap naručiti.
Kolko si potrosio ?neko treći je napisao/la:Danas svratih do McDonald'sa.. Šta da kažem da je ukusno,ukusno je..
Gledam meni,Big mac (valjda se tako piše) "fol" najveći hamburger..
Poslije 20 minuta čekanja uredu,dobijem,vala imam šta i vidjeti
Big mac k'o pola našeg hamburgera (dobro sa 2 pljeskavice) ali zaključak je
UKUSNO
MALO
SKUPO
A onda je pitanje kako se vratiti kuci bez prebijene pare, a da ti revizor ne napise kaznudzenan01 je napisao/la:U ovom Mc-u, bez cvaje ne treba pomišljat na jelo
sad ce GRAS najvise osjetit dolazak MCD ... kakva Mrkva i bakraci ... propade gras ...nime_tm87 je napisao/la:A onda je pitanje kako se vratiti kuci bez prebijene pare, a da ti revizor ne napise kaznudzenan01 je napisao/la:U ovom Mc-u, bez cvaje ne treba pomišljat na jelo
Ponos Torina je napisao/la:Zalosni su onakvi redovi![]()
![]()
![]()
Sad ce umjesto dobre promocije grada opet u svijetu da nas predstavljaju kao sirotinju i cigane.....
Uglavnom drago mi je da se otvorio sto zbog raje koja voli MD i koja je cekala godinama da pojede taj Hamburger,isto tako mi je drago da je u Sarajevu najbolje opremljeni MD na Balkanu ako ne i sire........
Poz i nemojte puno da jedete tamo