FK Budućnost Banovići

Moderator/ica: GracanicaAA

miky_hz
Kontakt:

Re: F.K.Buducnost Banovici

Post Postao/la miky_hz » 22 jul 2011, 19:10

Jel on desnjak? posto ovo sto sam gledao,neke podatke, pise da je desnjak,a sinoc je oba gola zabio ljevicom :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

kuman_@mel
Kontakt:

Post Postao/la kuman_@mel » 22 jul 2011, 19:19

miky_hz je napisao/la:Jel on desnjak? posto ovo sto sam gledao,neke podatke, pise da je desnjak,a sinoc je oba gola zabio ljevicom :)
jeste desnjak je,ali zna uvaliti i ljevicom svjedoci smo,proso je taj banovicku skolu futbala ba ;) ;)
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 22 jul 2011, 20:43

Megamon je napisao/la:Morate priznati da mu bolje stoji ovaj bordo dres :P

slika
Hehe ne bih se složio sa tobom. :P
Ipak mu bolje stoji ovaj zeleno-crni dres. ;)

slika
slika

A ovaj mu najljepše stoji:
slika
:mrgreen: :mrgreen:

@miky_hz Jeste dešnjak je.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 22 jul 2011, 21:37

pozdrav sportskim prijateljima iz Banovića, od jednog Veležovca, od prošle sezone, dugo nisam pisao na vašoj temi, a poseban pozdrav neutralnom, vidim, da se kod vas stanje dobrano popravlja, i da idete naprijed, što se tiče borbe za ulazak u PL, čini mi se da nećete imati ozbiljnu konkurenciju, to ja tako rezonujem, jer po ovoj anketi, bi vam Jedinstvo i Iskra trebali biti glavni konkurenti, ali i rudar, ali smatram, da ove nabrojane ekipe, nisu kadar, da se takmiče s vama, jer vi imate neophodno iskustvo, i što je još jako bitno, a to je da će te u predstojećoj sezoni, biti najbolja gostujuća ekipa, a upravo na strani se lome koplja za PL, a također sam siguran da će te vi postati pravi promotor TK, jer vaš rival Sloboda se izgleda opasno raspada, a kod vas ima više sluha za sport, pa predviđam, da će te u skorijoj budućnosti, postati stabilan premijerligaš, jer ulažete puno i u stadion, što je jako bitno, a bez odgovarajuće infrastrukture, nema PL, zato puno sreće, i da se abd naredne sezone vidimo, na obnovljenim Vrapčićima...

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 22 jul 2011, 21:48

AlemC85 je napisao/la:pozdrav sportskim prijateljima iz Banovića, od jednog Veležovca, od prošle sezone, dugo nisam pisao na vašoj temi, a poseban pozdrav neutralnom, vidim, da se kod vas stanje dobrano popravlja, i da idete naprijed, što se tiče borbe za ulazak u PL, čini mi se da nećete imati ozbiljnu konkurenciju, to ja tako rezonujem, jer po ovoj anketi, bi vam Jedinstvo i Iskra trebali biti glavni konkurenti, ali i rudar, ali smatram, da ove nabrojane ekipe, nisu kadar, da se takmiče s vama, jer vi imate neophodno iskustvo, i što je još jako bitno, a to je da će te u predstojećoj sezoni, biti najbolja gostujuća ekipa, a upravo na strani se lome koplja za PL, a također sam siguran da će te vi postati pravi promotor TK, jer vaš rival Sloboda se izgleda opasno raspada, a kod vas ima više sluha za sport, pa predviđam, da će te u skorijoj budućnosti, postati stabilan premijerligaš, jer ulažete puno i u stadion, što je jako bitno, a bez odgovarajuće infrastrukture, nema PL, zato puno sreće, i da se abd naredne sezone vidimo, na obnovljenim Vrapčićima...
Hvala puno i tebi isto pozdrav.

Pa mogu ti reći da svakog dana sve ide na bolje.Od igračkog kadra pa do stadiona.
Ponovo imamo jedan dobar igrački kadar koji će biti pri vrhu.E sad ja to stalno govorim,dosta toga,faktički sve zavisi i od uprave kluba i njihovih ambicija,da l' žele ponovo u PL.
Nadam se da i oni žele ponovo u PL,jer mi to zaslužujemo,ali i bez toga Premier liga donosi puno toga.
Što se stadiona tiče,ponovo su rađene određene korekcije tako da ćemo sada na obje tribine imati stolice sa naslonjačima.Tako da što se stadiona tiče,već smo ispunili uslov za Premier ligu.

I ja se iskreno tome nadam,a vidim da Velež sve više napreduje.Stadion se gradi,nogometaši na pripremama u Francuskoj,fino Bgm,nadam se da će te se konačno vratiti tamo gdje pripadate.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 22 jul 2011, 21:53

neutralan__ je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:pozdrav sportskim prijateljima iz Banovića, od jednog Veležovca, od prošle sezone, dugo nisam pisao na vašoj temi, a poseban pozdrav neutralnom, vidim, da se kod vas stanje dobrano popravlja, i da idete naprijed, što se tiče borbe za ulazak u PL, čini mi se da nećete imati ozbiljnu konkurenciju, to ja tako rezonujem, jer po ovoj anketi, bi vam Jedinstvo i Iskra trebali biti glavni konkurenti, ali i rudar, ali smatram, da ove nabrojane ekipe, nisu kadar, da se takmiče s vama, jer vi imate neophodno iskustvo, i što je još jako bitno, a to je da će te u predstojećoj sezoni, biti najbolja gostujuća ekipa, a upravo na strani se lome koplja za PL, a također sam siguran da će te vi postati pravi promotor TK, jer vaš rival Sloboda se izgleda opasno raspada, a kod vas ima više sluha za sport, pa predviđam, da će te u skorijoj budućnosti, postati stabilan premijerligaš, jer ulažete puno i u stadion, što je jako bitno, a bez odgovarajuće infrastrukture, nema PL, zato puno sreće, i da se abd naredne sezone vidimo, na obnovljenim Vrapčićima...
Hvala puno i tebi isto pozdrav.

Pa mogu ti reći da svakog dana sve ide na bolje.Od igračkog kadra pa do stadiona.
Ponovo imamo jedan dobar igrački kadar koji će biti pri vrhu.E sad ja to stalno govorim,dosta toga,faktički sve zavisi i od uprave kluba i njihovih ambicija,da l' žele ponovo u PL.
Nadam se da i oni žele ponovo u PL,jer mi to zaslužujemo,ali i bez toga Premier liga donosi puno toga.
Što se stadiona tiče,ponovo su rađene određene korekcije tako da ćemo sada na obje tribine imati stolice sa naslonjačima.Tako da što se stadiona tiče,već smo ispunili uslov za Premier ligu.

I ja se iskreno tome nadam,a vidim da Velež sve više napreduje.Stadion se gradi,nogometaši na pripremama u Francuskoj,fino Bgm,nadam se da će te se konačno vratiti tamo gdje pripadate.
vjeruj mi rode, nakon onakvog cirkusa i nepravde, prema vama, to se mora vratiti, a ja mislim, da će se to desiti upravo ove sezone, oni, što su vam učinili ono, nemojte misliti, da će ostati nekažnjeni, znaš na koga mislim, a što se tiče rođenih, pa i vrijeme je konačno da idemo naprijed, evo nakon 20 godina igrao u Evropi, pa makar, to bila i turneja....

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 22 jul 2011, 21:56

Ma znam i nadam se da će biti kažnjeni.Jer su zaslužili da osjete kako je to.

A evo ovo su nove stolice koje će biti postavljene na jedan dio zapadne tribine:

slika

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 22 jul 2011, 22:07

super stadion, majke mi, nego koliki vam je kapacitet stadiona, bez ovih novih stolica, koje se moraju postaviti?

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 22 jul 2011, 22:10

AlemC85 je napisao/la:super stadion, majke mi, nego koliki vam je kapacitet stadiona, bez ovih novih stolica, koje se moraju postaviti?
Ma nema ovdje puno stolica da se postavi.Ali eto sa njima 5000 je kapacitet i to su sve sa naslonjačima.
Ma stadion je extra za naše uslove i naš grad. :)

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 22 jul 2011, 23:02

imate bolji stadion, od polovine premijerligaša, nek priča ko šta hoće, to je istina....

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 22 jul 2011, 23:07

AlemC85 je napisao/la:imate bolji stadion, od polovine premijerligaša, nek priča ko šta hoće, to je istina....
Naravno da imamo.Evo ovdje imaš najnovije slike stadiona : fkbuducnostbanovici.****

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 23 jul 2011, 22:37

Turnir u Tojšićima:

Budućnost - Drina 3:1
1947!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 23 jul 2011, 22:40

Ljumani_Banovici je napisao/la:Turnir u Tojšićima:

Budućnost - Drina 3:1
Sastav,strijelci ?

Buducnost
Kontakt:

Post Postao/la Buducnost » 23 jul 2011, 22:44

Jest vala mogao si nam malo opsirnije :)

P.S. Da li je Mladen Bojic pred potpisom za Buducnost il je samo mahalska?

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 23 jul 2011, 22:44

Buducnost je napisao/la:Jest vala mogao si nam malo opsirnije :)

Nije mahalaška. ;)

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 23 jul 2011, 22:45

Buducnost je napisao/la:Jest vala mogao si nam malo opsirnije :)

momak sta tebe muči :P
1947!

Buducnost
Kontakt:

Post Postao/la Buducnost » 23 jul 2011, 22:52

Sta ce me muciti :D

Nego zna li ko strijelce protiv Drine :D

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 24 jul 2011, 01:03

Gledao sam utakmicu u Tojsicima, Drina pobijedila samu sebe. Mlada i neiskusna ekipa, koja je dopustila da Buducnost u drugom poluvremenu u potpunosti preuzme terensku inicijativu i preokrene rezultat (bilo je na pocetku 1-0 za Drinu, gol iz penala).

Posto organizator turnira nije pravio nikakve zapisnike, ne znam ni strijelce ni igrace (Drina igrala u crvenim majicama, nisu u dresovima).

U drugom susretu Radnicki iz Lukavca savladao domacu ekipu Sloge sa 2-0. Potpuna dominacija Radnickog ciji su igraci mogli postici jos nekoliko pogodaka a nije dosudjen i jedan ocigledan penal.

U nedjelju igraju:

Sloga (Tojsici) - Drina (Zvornik) za 3. mjesto
i u finalu
Budućnost (Banovići) - Radnički (Lukavac)
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 24 jul 2011, 01:06

Zoom088 je napisao/la:Gledao sam utakmicu u Tojsicima, Drina pobijedila samu sebe. Mlada i neiskusna ekipa, koja je dopustila da Buducnost u drugom poluvremenu u potpunosti preuzme terensku inicijativu i preokrene rezultat (bilo je na pocetku 1-0 za Drinu, gol iz penala).

Posto organizator turnira nije pravio nikakve zapisnike, ne znam ni strijelce ni igrace (Drina igrala u crvenim majicama, nisu u dresovima).

U drugom susretu Radnicki iz Lukavca savladao domacu ekipu Sloge sa 2-0. Potpuna dominacija Radnickog ciji su igraci mogli postici jos nekoliko pogodaka a nije dosudjen i jedan ocigledan penal.

U nedjelju igraju:

Sloga (Tojsici) - Drina (Zvornik) za 3. mjesto
i u finalu
Budućnost (Banovići) - Radnički (Lukavac)
Hvala na ovome izvještaju.Znaš li barem brojeve igrača koji su bili strijelci ?

P.s Hoće l' to Lugavić i Đerzić igrati protiv svog bivšeg kluba ?

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 24 jul 2011, 01:09

Vjeruj mi da nisam upratio cak ni to. Dosao sam sa ekipom Radnickog sredinom prvog poluvremena i dok smo se mi organizovali za pocetak utakmice sve se desavalo na terenu tako da sam uspio samo upratiti neke detalje.

I jeste, sutra Lugi i Djerza :D igraju protiv svog bivseg kluba, a isto tako i vas rezervni golman Becirovic igra protiv svog bivseg kluba :).

Inace, ovi momci su extra. Vec sam se upoznao i sprijateljio s njima. Stvarno su dobri igraci i disciplinovani momci. Svaka cast za vasu skolu fudbala.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.