Precjenjeni teniseri
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- raul-zakon
- Kontakt:
Precjenjeni teniseri
Posto vec ima tema o precjenjenim igracima odlucio sam da pokusam isto to al sad sa teniserima.Kao u svakom sportu i u tenisu ima precjenjenih;pa navalite... 

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Re: Precjenjeni teniseri
Jarane niko u tenisu nemoze biti precjenejn , oni zaradjuju onoliko koliko ima uspjeha negledavsi marketinski trik i zaradu , tu nema precjene , on zaradi svoj hljeb , nebiton bio ti maneken ili ne ! Nije to fudbal to je gospodski sport ! Sa strane ostavi reklame i to , to svaki sportas gleda i iam zaradu , a njihova zarada od turnira je nesto drugo sto se nemoze precjenit , tako je kako je !
- el-fighter
- Kontakt:
Nema u tenisu precjenjenih igrača. Oni ako su povrijeđeni nema love, a ne kao što je u nogometu, igrač povrijeđen a prima platu. Oni osvajaju turnire i zarađuju pare.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Glupa tema. Svaki igrač koji dođe u top 100, tamo je stigao prolivši litre i litre znoja. Tenis je sport u kojem se uspjeh postiže radom, sreća ne postoji, samo rad, rad i rad. Tako da teniser ne može biti precijenjen.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ajd ti po onom suncu 5 sati pred milionima ljudi igraj, pa se javi onda...

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
hahaha, svaka cast raul, zado si zadacu brate moj, mozda nesvjesno, ali svejedno bravo majstore.
p.s. nije provokacija.
p.s. nije provokacija.
- raul-zakon
- Kontakt:
hvala
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Ovo je zadaca za moderatore da se zatvori tema.
Jer je totalno promasena.
Teniser svojim rezultatima dize i spusta cijenu i to je citava teorija.
Kako rekoh tema je promasena skroz naskroz.
Jer je totalno promasena.
Teniser svojim rezultatima dize i spusta cijenu i to je citava teorija.
Kako rekoh tema je promasena skroz naskroz.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
evo sad gledam marat safin se oprostio i zavrsio svoje...ee jest i bio poseban igrac,evo i zadnji mec on se isto ponasao razbijao reket,psovao sadm sebi i sve...dosli mnogi teniseri da ga pozdrave,stvarno svecani oprostaj mu pripremili ovi u parizu,gdje je i osvojio najvise titula..steta za tenis,treba i ovakvih igraca,nikada ga nije bilo dosadno gledati..

Ja bi da se ova tema zaključa, stvarno je glupa tema
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Normalno da postoje precjenjeni igraci.
Evo npr. Karlovic koji je obicni balvan i veze nema sa tenisom, ili Cilic ili federer kojeg
neki smatraju najboljim svih vremena, a to je daleko od istine.
Evo npr. Karlovic koji je obicni balvan i veze nema sa tenisom, ili Cilic ili federer kojeg
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
Huhuhu...
Sa Karlovićem se slažem, ali Čilić je igračina i to je pokazao. Roger je najbolji na svijetu, i jedan od najboljih u historiji. Ipak meni je poseban Sampras, ali eto po titulama je daleko najbolji, pa tako da sam suzdržan.
Od tenisačica, Ana Kournikova je bila
Sa Karlovićem se slažem, ali Čilić je igračina i to je pokazao. Roger je najbolji na svijetu, i jedan od najboljih u historiji. Ipak meni je poseban Sampras, ali eto po titulama je daleko najbolji, pa tako da sam suzdržan.

Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.
ljubav je napisao/la:Normalno da postoje precjenjeni igraci.

nema potpisa
Ana Kournikova nikad nije bila precjenjena jer je slavu više stekla izgledom i raznoraznim reklamama kao model, a ne igrama, slično kao Šarapova sad.Pastuh je napisao/la:Huhuhu...
A takođe mislim da nijedan teniser ne može biti precjenjen jer ipak svi uspjesi ili neuspjesi zavise upravo od njegovog rada i truda.Tenis nije timski sport pa da kazes da je neki igrac precjenjen
Kad bi se proveo anex 7 dejtonskog mirovnog sporazuma svi na svoje mali seljo bi ostao bez navijača u gradu Sarajevu
-
- Kontakt:
ljubav je napisao/la:Normalno da postoje precjenjeni igraci.
eto murray je najbolji svih vremena
Ivo Karlovic:"Ako sam citav svoj zivot jedino imao servis,a dosao do cetvrtfinala Wimbledona,onda sam ja genijalac." 

Zola in, Zola passes, Zola scores !
Svašta, ti stvarno trebaš na promjenu dioptrije...ljubav je napisao/la:Normalno da postoje precjenjeni igraci.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Ti stvarno nemaš pojma o tenisu ako je Čilić glup tenisač, on je legenda, ući će u top 5Cescinho4 je napisao/la:Ova dvojica jesu ali Federer nije, covjek je najbolji svih vremenaljubav je napisao/la:Normalno da postoje precjenjeni igraci.
neki smatraju najboljim svih vremena, a to je daleko od istine.Nije sto je iz Svice
![]()
p.s. Samo da dodam da je Cilic izuzetno glup teniser i sigurno ce brzo ispasti iz prvih deset, ima puno boljih tenisera od njega
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Bravo, ja to ne smijem napisati jer bi bio javno lincovan.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
Kaže se po standardnom jeziku TENISAČ.Cescinho4 je napisao/la:Osoba koja se bavi tenisom se zove teniserTed Mosby je napisao/la:Ti stvarno nemaš pojma o tenisu ako je Čilić glup tenisač, on je legenda, ući će u top 5![]()
To je moje misljenje a ti veze nemas ako mislis da je Cilic legenda. Po cemu to?
A po čemu već sada nije legenda, zašto je precijenjen? Po meni je Đoković precijenjen, 3,igrač svijeta a tek 1 Grand Slam. čilić se već sada razvio u sjajnog tenisača, po meni budući član topa 3 najmanje, ako ne i prvi tenisač svijeta. Pa svi stručnjaci govore to a jedan bosanac koji nema pojma o tenisu se našao reći da je Čilić precijenjen.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.