Club Atletico de Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Club Atletico de Madrid
Dominguez: "Odlaskom u Real, Kun ce samo dokazati svoju lojalnost prema Atleticu"
Atleticov protivnik u kvalifikacijama Europa lige je Stromsgodset.
Koke lidera a un Atlético alegre ante la Segoviana
Ima da eksplodira u sezoni koja predstoji.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Atleticov protivnik u kvalifikacijama Europa lige je Stromsgodset.
Koke lidera a un Atlético alegre ante la Segoviana
Ima da eksplodira u sezoni koja predstoji.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Aguero: "Ostajem u Španiji, ili idem u Englesku"
Juve otpada , evo šanse Cityu.
Juve otpada , evo šanse Cityu.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Istina da je on jedan od najzasluznijih za plasmane u LP i osvajanje EL,opet Atleti ga je doveo kao totalnog anonimusa i od njega napravio zvijezdu ,tako da mislim da je on vise duzan Atleticu.Portillo je napisao/la:Ja bi prije rekao da vi njemu dugujete, sumnjam da bi ikad zaigrali Lige prvaka i osvojili EL da nije njega.![]()
EcoDiario pise da Gil Marin nije odrzao obecanje (naravno) te je se sastao sa Perezom da rijesi pitanje Kuna.
Joj juznjce kad vas podje bombardovat sljedece sezone, ko bi to reko prije samo dvije godine, Kun u Madridu...
Bombardirat ce klinac kada mu Silvio napravi prelom noge na 3 mjesta
Samo neka se zavrsi vise ta saga o Kunu ,inace na Atleticovom forumu voljeli bi da shity ponudi Dzeka +30 milki.
KUN BASTARDO MUERETE !!!!!!!
Sto se tice Kokea odigrao je par utakmica prosle sezone kao starter i dokazao klasu, mislim da ce ove sezone biti jedan od glavnih igraca , kao sto ti napisa ima da explodira. U ovim pripremnim utakmicama bio je vise nego odlican a i Manzano ga izgleda gotivi.Mene dosta podsjeca na Thiaga .
Sa ovim sastavom ocekujem da konacno srusimo Real
_________Joel___________
Silvio_Dominguez_Godin_Filipe
__Koke___Gabi_____Elias
Reyes___Forlan______Juanfran/Salvio
Inace postoji mogucnost da pateti ponovo gostuje u NS

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ovaj Salvio ima da razvaljuje. Gledao sam ga nekoliko puta u dresu Benfikejuznjak> je napisao/la:Istina da je on jedan od najzasluznijih za plasmane u LP i osvajanje EL,opet Atleti ga je doveo kao totalnog anonimusa i od njega napravio zvijezdu ,tako da mislim da je on vise duzan Atleticu.Portillo je napisao/la:Ja bi prije rekao da vi njemu dugujete, sumnjam da bi ikad zaigrali Lige prvaka i osvojili EL da nije njega.![]()
EcoDiario pise da Gil Marin nije odrzao obecanje (naravno) te je se sastao sa Perezom da rijesi pitanje Kuna.
Joj juznjce kad vas podje bombardovat sljedece sezone, ko bi to reko prije samo dvije godine, Kun u Madridu...
Bombardirat ce klinac kada mu Silvio napravi prelom noge na 3 mjesta![]()
Samo neka se zavrsi vise ta saga o Kunu ,inace na Atleticovom forumu voljeli bi da shity ponudi Dzeka +30 milki.
KUN BASTARDO MUERETE !!!!!!!![]()
Sto se tice Kokea odigrao je par utakmica prosle sezone kao starter i dokazao klasu, mislim da ce ove sezone biti jedan od glavnih igraca , kao sto ti napisa ima da explodira. U ovim pripremnim utakmicama bio je vise nego odlican a i Manzano ga izgleda gotivi.Mene dosta podsjeca na Thiaga .
Sa ovim sastavom ocekujem da konacno srusimo Real![]()
![]()
_________Joel___________
__Koke___Gabi_____Elias
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Na toj piziciji imamo jos Juanfrana ,tako da ce Manzano biti na slatkim mukama .
Inace Mancini potvrdio da se city interesuje za argentinsko govance .
Inace Mancini potvrdio da se city interesuje za argentinsko govance .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Do kraja sedmice Kun bi trebao postati novi igrac Citya .Davno i napisah da jedino moze otici u City obzirom da Juve nema novaca ,a Atleti ga ne zeli prodati najvecem rivalu .
Rossi,Falcao i Osvaldo jedan od njih bi trebao biti zamjena za njega .
Igrac kojeg bi jako volio vidjeti u pateticu,Griezzman iz Soceiadada izjavio da bi volio igrati na Calderonu jer je Atletico velikan Spanskog nogometa
inace nije ni skup nekih 10 mil eura trazi Real za njega ,igrac buducnosti prosle sezone je bio ponajbolji uz Prieta u Sociedadu .
Danas se ocekuje dolazak Thiaga (juve) i Adriana iz Depora .
Daj Boze da se ovo sve realizuje

Rossi,Falcao i Osvaldo jedan od njih bi trebao biti zamjena za njega .
Igrac kojeg bi jako volio vidjeti u pateticu,Griezzman iz Soceiadada izjavio da bi volio igrati na Calderonu jer je Atletico velikan Spanskog nogometa
Danas se ocekuje dolazak Thiaga (juve) i Adriana iz Depora .
Daj Boze da se ovo sve realizuje
Znači ode u City dobro je jbt koliko sam se isprepadao dok je bilo aktuelno da dolazi u Real 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Juznjace@ Grizemman je Francuz, istina, Francuz iz Baskije. 
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
Cuj isprepadao,pa šesnaest puta je bolji igrac od onog kloca Higauina .LBJ MVP je napisao/la:Znači ode u City dobro je jbt koliko sam se isprepadao dok je bilo aktuelno da dolazi u Real
Portillo@ znam brate , mladi je reprezentativac francuske .
Inace danas sud presudio u korist Atletica i Adriana ,tako da je najbolji strijelac nedavnog EP u Danskoj novi igrac patetica .
Prvi i drugi sastav sto se tice ofanzive
Koke____ Gabi
Borja Valero
Reyes-Forlan-Griezman
Thiago-Koke
Merida
Juanfran-Adrian-Elias
Adrián: "Estoy contento de llegar a uno de los grandes
Obzirom da je dosao gratis odlican posao . Bio je najbolji strijelac Depora u minuloj sezoni ali i pored toga nisam bio nesto odusevljen njegovim igrama u Primeri jer je znao dosta puta promasiti 100% -tne sanse . Ovim igrama na EP u Danskoj ipak pokazao je da nije los napadac a i mlad je 23 god mozda u Atleticu izraste u jos boljeg napadaca.

Ocekujem da za koji dan postavim slike od Falcoa ili Rossia
Treba dodati da se za Diega Costu interesuju Betis,Granada i Zaragoza.
Obzirom da je dosao gratis odlican posao . Bio je najbolji strijelac Depora u minuloj sezoni ali i pored toga nisam bio nesto odusevljen njegovim igrama u Primeri jer je znao dosta puta promasiti 100% -tne sanse . Ovim igrama na EP u Danskoj ipak pokazao je da nije los napadac a i mlad je 23 god mozda u Atleticu izraste u jos boljeg napadaca.

Ocekujem da za koji dan postavim slike od Falcoa ili Rossia

Treba dodati da se za Diega Costu interesuju Betis,Granada i Zaragoza.
juznjak> je napisao/la:Istina da je on jedan od najzasluznijih za plasmane u LP i osvajanje EL,opet Atleti ga je doveo kao totalnog anonimusa i od njega napravio zvijezdu ,tako da mislim da je on vise duzan Atleticu.Portillo je napisao/la:Ja bi prije rekao da vi njemu dugujete, sumnjam da bi ikad zaigrali Lige prvaka i osvojili EL da nije njega.![]()
Bombardirat ce klinac kada mu Silvio napravi prelom noge na 3 mjesta![]()
KUN BASTARDO MUERETE !!!!!!!![]()
Sa ovim sastavom ocekujem da konacno srusimo Real![]()
![]()
_________Joel___________
__Koke___Gabi_____Elias
A jesu skromni Dzeku + 30milja LOL.. Moze Aguero + 10 milja za Dzeku a ovo drugo mislim van svake pameti..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Ja sam to isto napisao na nasem forumu ,samo sto sam spomenuo 15 mil + Dzeko
Inace kao moguca pojacanja spominju se Diego iz WLF-a i Peruanac Paolo Guerrero . Mozda nebi bilo lose dovesti Diega ,mislim karijera mu je u padu a relativno je mlad ,vjerujem da ima zelju napredovati u karijeri dok jos moze .Takav igrac i fali Atleticu svih ovih godina ,kako je samo igrao u Werderu
Inace kao moguca pojacanja spominju se Diego iz WLF-a i Peruanac Paolo Guerrero . Mozda nebi bilo lose dovesti Diega ,mislim karijera mu je u padu a relativno je mlad ,vjerujem da ima zelju napredovati u karijeri dok jos moze .Takav igrac i fali Atleticu svih ovih godina ,kako je samo igrao u Werderu
Thiago raskinuo ugovor sa Juevom i potpisao sa Atleticom na 2 sezone . Odlican vijest, dobar je igrac i bice od pomoci .
'Keko potpisao trogodisnji ugovor sa Cataniom ,odlicna vijest za njega nakon sto su ga odbacili u Atleticu
Aguero uskoro u shityu !!
Nos identificamos al Atlético y el América al Real Madrid. Presjednik Chivas Guadalajara(Jorge Vergara)kaze da se indetifikuju sa Atleticom dok se America identifikuje sa Realom ,tako da tekmu sa Realom dozivljava kao veliki derby .Inace jos je izjavio da je bio vrlo blizu da kupi Atleti .
'Keko potpisao trogodisnji ugovor sa Cataniom ,odlicna vijest za njega nakon sto su ga odbacili u Atleticu
Aguero uskoro u shityu !!
Nos identificamos al Atlético y el América al Real Madrid. Presjednik Chivas Guadalajara(Jorge Vergara)kaze da se indetifikuju sa Atleticom dok se America identifikuje sa Realom ,tako da tekmu sa Realom dozivljava kao veliki derby .Inace jos je izjavio da je bio vrlo blizu da kupi Atleti .
Jel od ove sezone igramo na novom stadionu?? Totalno sam pobrko loncice po tom pitanju.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Trebali bi preseliti na hebenu la peinetu od sezone 2014-2015 ,kazem trebalo bi jer radovi su bili poceli da bi sada stali iz kog razloga veze nemam . Nekako se nadam da ce Atletico ostati na Calderonu
Inace ocekujem da vec mozda sutra ili do kraja nedelje stakor postane igrac Shitya .
Dosta se igraca spominje koji bi trebali doci,zadnji je bio Cazorla,dakle,Falcao,Rossi,Cazorla,Borja,Thiago,Osvaldo ,Zarate itd .Koji god dodje od ovih bice odlicno ,licno volio bi Rossia najvise ako ne on onda Osvaldo .
Dodao bi jos da bi Diego Costa mogao preci u Granadu ,obzirom da je dosao Adrian za njega bi to bilo i najpametnije .
Inace ocekujem da vec mozda sutra ili do kraja nedelje stakor postane igrac Shitya .
Dosta se igraca spominje koji bi trebali doci,zadnji je bio Cazorla,dakle,Falcao,Rossi,Cazorla,Borja,Thiago,Osvaldo ,Zarate itd .Koji god dodje od ovih bice odlicno ,licno volio bi Rossia najvise ako ne on onda Osvaldo .
Dodao bi jos da bi Diego Costa mogao preci u Granadu ,obzirom da je dosao Adrian za njega bi to bilo i najpametnije .
Dolazi vam Courtis,znaci nista od sanse za domace golmane 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
On je na pozajmici u Atletiku?Dylan Dog je napisao/la:Dolazi vam Courtis,znaci nista od sanse za domace golmane
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Jos jedan nelogican potez uprave ,mislim imamo dvije mlade i perspektivne golmancine i umjesto da dovedu neko iskusno i provjereno ime od kojeg bi Joel i Asenho nesto pokupili odnosno naucili te s kojim bi imali neku sigurnost na golu ,oni dovode jos mladjeg golmana da se kali kod nas
opet s druge strane Joel je sinoc u Granadi dosta kiksao pa mu mozda ovaj transfer dobro i dodje da ima vece zelje za dokazivanjem .Siguran sam u buduceg Casillasa kakav Courtis.
Inace nakon sto nas je Real Sociedad odhebo po pitanju Griezmanna ,pokusat ce dovesti Diega iz Wolsfburga.
opet s druge strane Joel je sinoc u Granadi dosta kiksao pa mu mozda ovaj transfer dobro i dodje da ima vece zelje za dokazivanjem .Siguran sam u buduceg Casillasa kakav Courtis.Inace nakon sto nas je Real Sociedad odhebo po pitanju Griezmanna ,pokusat ce dovesti Diega iz Wolsfburga.
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 22 jul 2011, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
Izgleda,eto dobrih vijesti za Partizan.Tribalian je napisao/la:On je na pozajmici u Atletiku?Dylan Dog je napisao/la:Dolazi vam Courtis,znaci nista od sanse za domace golmane
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Sky Sports dice que el Kun Agüero ha pedido irse al City
Kao sto i najavih pacov bi u narednih 2 dana trebao postati novi igrac shitya . Navodno ce Atletico pristati na 43 mil eura koliko je shity ponudio .
Kao sto i najavih pacov bi u narednih 2 dana trebao postati novi igrac shitya . Navodno ce Atletico pristati na 43 mil eura koliko je shity ponudio .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.