De vi to zik,i gotova prica.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Cuj im imena igraca Saban,Mudonja,Naimov...... 
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 22 jul 2011, 23:02, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
ako prođemo u play off uzimamo li maccabijev koeficient il je to samo u drugom pretkolu
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
U play-offu nema uzimanja koeficijenta, a ionako im nije nešto specijalno veliki koeficijentdiego_TM je napisao/la:ako prođemo u play off uzimamo li maccabijev koeficient il je to samo u drugom pretkolu
Uglavnom, ako i dođemo do play-offa, onda će biti svega i svačega i ne znam kako neki najavljuju neke pompezne ulaske u grupnu fazu
hvala. koeficijent im je 5.000 što bi bilo dovoljno da budemo nosiociOmar500 je napisao/la:U play-offu nema uzimanja koeficijenta, a ionako im nije nešto specijalno veliki koeficijentdiego_TM je napisao/la:ako prođemo u play off uzimamo li maccabijev koeficient il je to samo u drugom pretkolu
Uglavnom, ako i dođemo do play-offa, onda će biti svega i svačega i ne znam kako neki najavljuju neke pompezne ulaske u grupnu fazu. Da, treba proći Maccabi TA pa onda tek nekog 5x jačeg protivnika, ala Tottenham, Roma, Sevilla, Braga... Ja bi se ibretio kad bi prošli u play-off
1. Željo
2. Liverpool
2. Liverpool
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
A onda bi Spahić (sevilla) slomio nogu zebiOmar500 je napisao/la:U play-offu nema uzimanja koeficijenta, a ionako im nije nešto specijalno veliki koeficijentdiego_TM je napisao/la:ako prođemo u play off uzimamo li maccabijev koeficient il je to samo u drugom pretkolu
Uglavnom, ako i dođemo do play-offa, onda će biti svega i svačega i ne znam kako neki najavljuju neke pompezne ulaske u grupnu fazu. Da, treba proći Maccabi TA pa onda tek nekog 5x jačeg protivnika, ala Tottenham, Roma, Sevilla, Braga... Ja bi se ibretio kad bi prošli u play-off
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Uf, ma Spaha je Željovac, ne bi onragazzidelsud1987 je napisao/la:A onda bi Spahić (sevilla) slomio nogu zebiOmar500 je napisao/la:U play-offu nema uzimanja koeficijenta, a ionako im nije nešto specijalno veliki koeficijentdiego_TM je napisao/la:ako prođemo u play off uzimamo li maccabijev koeficient il je to samo u drugom pretkolu
@Diego
Ne kontam, kako s tako malim koeficijentom da budemo nosioci kad oni nisu mogli ni u 3. pretkolu to da budu
Iako nije tema, moram reći da ga mi nismo kontaktirali, a info je od njega samoga .pitari su ga zvali ali nemaju sad bas para da ga plate
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
pa kako ce bit dovoljno da budes nosilac u playoff-u kad oni nisu mogli bit nosioci u trecem krugu s tim koefcijentomdiego_TM je napisao/la:hvala. koeficijent im je 5.000 što bi bilo dovoljno da budemo nosiociOmar500 je napisao/la:U play-offu nema uzimanja koeficijenta, a ionako im nije nešto specijalno veliki koeficijentdiego_TM je napisao/la:ako prođemo u play off uzimamo li maccabijev koeficient il je to samo u drugom pretkolu
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
zna li iko stanje karica ? ocel bit 100% spreman ?
Pa oni nisu bili nosioci ni u trećem pretkolu, po čemu si ti to zaključio da bi bili nosioci u daleko jačem društvu...diego_TM je napisao/la:hvala. koeficijent im je 5.000 što bi bilo dovoljno da budemo nosiociOmar500 je napisao/la:U play-offu nema uzimanja koeficijenta, a ionako im nije nešto specijalno veliki koeficijentdiego_TM je napisao/la:ako prođemo u play off uzimamo li maccabijev koeficient il je to samo u drugom pretkolu
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Hoće, u pitanju je bila veća posjekotina, ali biće spreman !jug-onostalgicar je napisao/la:zna li iko stanje karica ? ocel bit 100% spreman ?
11 savovaOmar500 je napisao/la:Hoće, u pitanju je bila veća posjekotina, ali biće spreman !jug-onostalgicar je napisao/la:zna li iko stanje karica ? ocel bit 100% spreman ?
FKŽ !
do sad dobijamo samo ekipe sa žutim dresovima
valjda ćemo boju promijenit u Playoffu
valjda ćemo boju promijenit u Playoffu
Nil Satis Nisi Optimum
Nisam znao za to, uglavnom ja sam čuo da će stati medju stative protiv Maccabi-a na KoševuTeaM87 je napisao/la:11 savovaOmar500 je napisao/la:Hoće, u pitanju je bila veća posjekotina, ali biće spreman !jug-onostalgicar je napisao/la:zna li iko stanje karica ? ocel bit 100% spreman ?
Mora statiOmar500 je napisao/la:Nisam znao za to, uglavnom ja sam čuo da će stati medju stative protiv Maccabi-a na Koševu
FKŽ !
Evo dodjoh i ja da napisem nesto 
Jos sam pod utiskom, ne mogu da vjerujem da smo prosli
Svaka cast nasim momcima, strucnom stabu, veliki rezultat ! Svi su odigrali odlicno, nadam se da ce dobru igru ponoviti i protiv Maccabija pa sta bude, i ako ispadnemo nema veze vidi se napredak u odnosu na proslu godinu. U cetvrtak samo hrabro, jedno znam, Kosevo ce da gori.
Jos sam pod utiskom, ne mogu da vjerujem da smo prosli
Svaka cast nasim momcima, strucnom stabu, veliki rezultat ! Svi su odigrali odlicno, nadam se da ce dobru igru ponoviti i protiv Maccabija pa sta bude, i ako ispadnemo nema veze vidi se napredak u odnosu na proslu godinu. U cetvrtak samo hrabro, jedno znam, Kosevo ce da gori.
-
Zgembo Adislić
- Kontakt:
Evo mene s još jednim čudnim postom, mislim da nam se ponavlja historija XD u ONOJ sezoni igrali smo s Akranesom i Lilestromom koji su bili u ŽUTIM dresovima i prošli smo ih iako su bili favoriti, pogotovo lilestrom, imali smo mislim slicnu formaciju, Guvo visoki špic... OSIMA imamo opet... ove sezone opet smo igrali s Sherifom - žuti dresovi, čeka nas Maccabi isto žuti dresovi.... malo čudno zar ne, malo čudno zar da... pa nek dobijemo CRno BIJELE u playoffu, npr Bešiktaš (i onda nas pogleda osim najstarji - BOG i suspenduje uefa sve turke zbog namjestanja i upadnemo u grupe XD)... mada opet mislim da kad bi prošli ove žute da dobijemo jednu cska sofiju da bi mogli s njima igrat poneku ekipu koja sad prođe ovaj krug il možda čak Sošo(i oni su žuti hahaha) ; čito sam da je Meša izjavio da su mu iz uprave rekli da nemaju nikakvih ambicija u europi) sve je ovo nekako optimistično maštanje, al ko zna možda nam se posreći... SAMO OPTIMISTIČNO...
je li ravno ovo? je li ravno?
Objektivno, možemo se nadati prolasku u grupnu fazu jedino ako izvučemo Rapida Bucurest, Birmingham City, Celtic ( ove bih najviše volio ) i Sochaux.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Hahahahaha gigantaRizah je napisao/la:Objektivno, možemo se nadati prolasku u grupnu fazu jedino ako izvučemo Rapida Bucurest, Birmingham City, Celtic ( ove bih najviše volio ) i Sochaux.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
TOOO !TeaM87 je napisao/la:11 savovaOmar500 je napisao/la:Hoće, u pitanju je bila veća posjekotina, ali biće spreman !jug-onostalgicar je napisao/la:zna li iko stanje karica ? ocel bit 100% spreman ?
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Trenutno korisnika/ca: kontra, NerminFatic, Zeljoo1921 i 40 gostiju.