Adam Malys sa onim svojim brkovima jednostavno simpatican a i dobar
Damir Mulaomerovic od kosarkasa me se posebno dojmio i spada u ove old school kako taj covjek jednostavno igra sa 40+ na ledjima a nosioc igre postao vec u 20-tim.I jos jedan Damir ovaj put Mrsic(Kaan

) volim kako taj covjek pogadja trice i playa igra ledjima prema kosu a i tako sve vidi.
Petrov nije old school ali je simpatican jest da uze titulu Alonsu al hajde
Padose mi na pamet i ovi kosarkaski velikani:Bob Cousy svi ga gledali na klipovima zacetnik moderne kosarke,nakon njega Pistol Pete Maverich taj je imao punu torbu trikova od dodavanja preko suteva.Onda dodjem do DR Jay-a po meni najelegantnijeg zakucavaca svih vremena.Pa mozda najbolji clutch igrac naravno Larry Bird od 10 najbojih cluctch poteza on ima barem 3,i na kraju kazu prvi covjek koji je u potpunosti izveo no look pas,znaci bas gleda desno a dodaje lijevo i to gleda desno 3 sekunde prije pasa lijevo znaci nikako ne moze vidjeti igraca jednostavno ima taj osjecaj neponovljivi Magic Johnson
I jedno pitanje za ove atleticare

kako se zove skakac u vis sa Bahama koji je na proslom ili predproslom prvenstvu uzeo neku medalju,prije bio kosarkas tek u 16 godini poceo skakati on mi je isto legenda
PS Sergej Bubka