FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bianconeri1988 » 23 jul 2011, 02:03

Buu je napisao/la:Hoce li imati pravo nastupa Kvesic ? I sta je sa Selimovicem, jel se oporavio ?
Obojica će biti prijavljeni, Kvesić će konkurisati za prvih 11, a za Selimovića nisam siguran, trebam otići na trening da vidim to malo bolje... :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 23 jul 2011, 02:04

Da li su ovi Jevreji (da ih Allah dz.s. unisti) igrali u evropskim takmičenjima proslih sezona, a ako da onda molim rezultate...

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 23 jul 2011, 02:06

Bianconeri1988 je napisao/la:
Buu je napisao/la:Hoce li imati pravo nastupa Kvesic ? I sta je sa Selimovicem, jel se oporavio ?
Obojica će biti prijavljeni, Kvesić će konkurisati za prvih 11, a za Selimovića nisam siguran, trebam otići na trening da vidim to malo bolje... :D
Prati pa javi kako su se pokazali
NO PYRO NO PARTY

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 23 jul 2011, 02:21

bayer 04 je napisao/la:Da li su ovi Jevreji (da ih Allah dz.s. unisti) igrali u evropskim takmičenjima proslih sezona, a ako da onda molim rezultate...
Uspjeli su uci u l.prvaka preko Paoka prije 6-7 godina,onda nista naravno nisu mogli u super teskoj grupi sa Bayernom,Juventusom i Ajaxom..

naredne sezone(2005/2006) ispali su od Apoela u kvalifikacijama kupa uefe,onda jednu sezonu nisu izlazili u Evropu da bi u sezoni 2007/2008 nakon sto su izbacili predstavnika Andore ispali takodje u kvalifikacijama za kup uefa od Erciyesspora..

Naredni izlazak u Evropi je bio prosle sezone,u kvalifikacijama za evropa ligu gdje su nakon sto su izbacili Olympiacosa ispali od Paris SG..

Onaj zeleni Maccabi je izgleda ipak bolji :mrgreen:
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 23 jul 2011, 02:23

@bayer 04 I ja sam poprilično religiozan i praktikujem istu vjeru kao ti, ali tvoj komentar fkt nema mjesta na ovom forumu...sam ga uredi jer možda dobiješ ban... ;)

@buuu...Hajmo mi jednu našu...

ŠALALALALALALALALA ŽELJEZNIČAR!!! ŠALALALALALALALALA ŽELJEZNIČAR!!! :D
Ž '21!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 23 jul 2011, 02:29

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 23 jul 2011, 02:33

Oni će početi tekmu u fazonu kako ćemo lako ćemo...Moje mišljenje, najbitnije je izdržati prvih 20 minuta, ne primiti gol i onda ćemo lagano...

Kontat će Hapoel nas prošle godine uništio, ove godine drugi Maccabi izbacio Borca, pa će oni misliti da će i nas opet tako...ali nisu svjesni da je ovo skroz druga ekipa Želje...
Ž '21!

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 23 jul 2011, 02:40

Hvala i na odgovorima i na savjetima... Ali i nisam toliko aktivan da bih se plasio bana, ali opet hvala :)

Cini mi se da Zeljo moze preko ovih, ukoliko se stvari poklope... :)

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 23 jul 2011, 02:40

Utakmice protiv Maccabia ce pokazati sta je istina:

1.Sheriff je ionako manje vrijedna ekipa od Zeljeznicara,prosle sezone na srecu izbacili Dinama i usli u evropa ligu,ove jos prodali neke od najboljih igraca,svi smo ih potpuno procjenili i cinjenica da u 2 utakmice nisu postene akcije napravili govori da se radi o vrlo limitiranoj ekipi cijim izbacivanjem se nema razloga diciti.

2.Zeljeznicar je sjajno poslozena ekipa,uigrana i sjajno odbrambeno postavljena,tim koji bi mogao biti iznanedjenje ove sezone u Evropi.

A doduse,istina je uvijek negdje u sredini :D

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 23 jul 2011, 02:44

Bianconeri1988 je napisao/la:Oni će početi tekmu u fazonu kako ćemo lako ćemo...Moje mišljenje, najbitnije je izdržati prvih 20 minuta, ne primiti gol i onda ćemo lagano...

Kontat će Hapoel nas prošle godine uništio, ove godine drugi Maccabi izbacio Borca, pa će oni misliti da će i nas opet tako...ali nisu svjesni da je ovo skroz druga ekipa Želje...
Mi kod kuće moramo njih stisnut prvih 20 minuta i pokazat zube, to smo uradili i protiv Sheriffa, to je Sarajevo uradilo protiv Orebra, a to je i Borac uradio protiv Haife. Kad igraš kod kuće i hoćeš nešto, a mi hoćemo, onda moraš na početku stisnut iz sve snage, naši to uz navijače sigurno mogu. ako tad padne gol onda odlično, a ako ne onda će im biti bar jasno da ovdje teško mogu do dobrog rezultata. Nema sumnje da će oni tamo napraviti isto pa čak i žešće, ali ako mislimo proći moramo napraviti pravi rezultat u Sarajevu, npr. 2:0, a 1:0 je neki minimum da možemo reći da idemo s nečim tamo. Svjesni smo da nam tamo ništa neće biti naklonjeno i da teško možemo do nekog senzacionalnog rezultata. A ako naši tamo pobjede onda im treba dignut spomenik, u onom paklu se ni mnogo jači nisu baš proslavili...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 23 jul 2011, 04:21

Popio sam nekakvo energetska s.ranj.e pa mi se neda oka sklopiti. Da vam kazem, ja sam istrazivao ovaj Makabi odmah u cetvrtak navecer i mogu vam reci samo da imam neki lijep osjecaj da cemo pobijediti na Kosevu! Revans ce biti ta odluka najveca.
Mozemo li dalje?
Mozemo i hocemo.
Plava lokomotiva ide dalje!
Osim - drugo ime za Želju !

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 23 jul 2011, 04:25

rossoner je napisao/la:Popio sam nekakvo energetska s.ranj.e pa mi se neda oka sklopiti. Da vam kazem, ja sam istrazivao ovaj Makabi odmah u cetvrtak navecer i mogu vam reci samo da imam neki lijep osjecaj da cemo pobijediti na Kosevu! Revans ce biti ta odluka najveca.
Mozemo li dalje?
Mozemo i hocemo.
Ja sam tražio neke njihove forume, al ubiše ona idiotska slova :mrgreen:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 23 jul 2011, 04:55

Dylan Dog je napisao/la:Utakmice protiv Maccabia ce pokazati sta je istina:

1.Sheriff je ionako manje vrijedna ekipa od Zeljeznicara,prosle sezone na srecu izbacili Dinama i usli u evropa ligu,ove jos prodali neke od najboljih igraca,svi smo ih potpuno procjenili i cinjenica da u 2 utakmice nisu postene akcije napravili govori da se radi o vrlo limitiranoj ekipi cijim izbacivanjem se nema razloga diciti.

2.Zeljeznicar je sjajno poslozena ekipa,uigrana i sjajno odbrambeno postavljena,tim koji bi mogao biti iznanedjenje ove sezone u Evropi.

A doduse,istina je uvijek negdje u sredini :D
Slusaj zagore

Pun mi je qrac ovih sto poslije pobjede umanjuju vaznost i znacaj iste jer kao ono, kad smo ih mi pobijedili i nisu Bog zna sta.
Nije to onaj isti tim sto je izbacio Dinamo, jer kako bi ih mi pobijedili a Dinamo nije mog'o.
Uopste nisu jaki jer su ipak bili drugi u svom prvenstvu i to je dokaz da je Zeljo imao najlakseg protivnika od svih ostalih i ocekivano je prosao.
Hajde sad da se dohvatimo druge tvoje tacke.
Ko kaze da sa ovom pobjedom nismo napravili podvig nema pojma o cemu prica.Pa ljudi moji mi smo bili treci u ligi koj je dno dna.Koji Zeljo?Jel ovo onaj isti Zeljo sto je prosle godine fasovao petardu za 20 i nesto minuta?
Nije se tu nista ekstremno promijenilo.To je velikim dijelom isti klub i isti igraci.
Zeljeznicar je daleko od savrseno poslozene ekipe, sjajno uigrane i odbrambeno postavljene i sto je najzalosnije je daleko od tima koji bi mogao biti iznenadjenje u Evropi ali je Zeljo tim koji je srcem odigrao proslu utakmicu i zasluzeno slavio protiv daleko "jaceg" rivala i to je ono sto mi i citava drzava treba da pozdravimo i pamtimo.Pobijediti ove milionere nije mala stvar i za to veliko hvala nasim igracima na savrseno odigranom dvomecu i sta god da nam se desi u slijedecim utakmicama nek im je halal jer su mene a vjerujem i sve realne obozavatelje i vise nego obradovali.
Procitao sam i komentar jednog fudbalskog znalca na ovom forumu koji je poslije zavrsenih rezultata rekao "jesam li rekao da je siroki dobio najtezeg protivnika".Svakakvih nas ima, ali treba makat biti covjek i priznati kad se "cuda" dese treba i cestitati cudotvorcima.
pozdrav
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 23 jul 2011, 07:59

MMOŽEMO DALJE !

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !!!
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 23 jul 2011, 09:28

rossoner je napisao/la:Popio sam nekakvo energetska s.ranj.e pa mi se neda oka sklopiti. Da vam kazem, ja sam istrazivao ovaj Makabi odmah u cetvrtak navecer i mogu vam reci samo da imam neki lijep osjecaj da cemo pobijediti na Kosevu! Revans ce biti ta odluka najveca.
Mozemo li dalje?
Mozemo i hocemo.
Evo i ja sam isto to uradio(istrazivao) malo, ono do kakvog sam zakljucka dosao uzimajuci sve okolnosti u obzir mislim da mozemo s njima igrati. Uz malo srece, svega moze biti. Uglavnom vidjecemo...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 23 jul 2011, 09:30

tm8782 je napisao/la:
Mozemo li dalje?
Mozemo i hocemo.
Evo i ja sam isto to uradio(istrazivao) malo, ono do kakvog sam zakljucka dosao uzimajuci sve okolnosti u obzir mislim da mozemo s njima igrati. Uz malo srece, svega moze biti. Uglavnom vidjecemo...
Nema potrebe da se zanosimo,sto se tice Europe mi smo za ovu godinu vec ostvarili cilj,ovo sa Maccabi-em dodje kao neka nagrada za trud...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 23 jul 2011, 09:34

bistrikboy je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:
Mozemo li dalje?
Mozemo i hocemo.
Nema potrebe da se zanosimo,sto se tice Europe mi smo za ovu godinu vec ostvarili cilj,ovo sa Maccabi-em dodje kao neka nagrada za trud...
sto se ne bi zanosili? nije Maccabi neka sila da ne mozemo igrati s njima, nisu oni daleko od Sheriffa ...

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 23 jul 2011, 09:36

bistrikboy je napisao/la:
Nema potrebe da se zanosimo,sto se tice Europe mi smo za ovu godinu vec ostvarili cilj,ovo sa Maccabi-em dodje kao neka nagrada za trud...[/quote]

Ma iskreno ne zanosim se, onako sam malo gledao, cilj je vise nego ostvaren. Protiv Seriffa sam rekao samo da nas ne obrjaku, a desilo se suprotno. Isto to kazem i protiv ovih, ali vidjecemo... U ovom prvom slucaju Golijat nije pobjedio... :D :D :D
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

sreca
Kontakt:

Post Postao/la sreca » 23 jul 2011, 11:29

ocekujem borbu do zadnje kapi krvi kao protiv serifa i uopste ne sumnjam u prolaz

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 23 jul 2011, 11:55

Nama prioritet treba ove godine da bude liga, vrijeme je za novu titulu, ili dupla kruna ili uprava napolje :mrgreen: :mrgreen:

I ja se slažem sa @ bistrik boyom mi smo svoje odradili ove godine u Evropi, ne znači da se ne treba boriti i ostalo, samo već ako treba da ispadnemo da onda ispadnemo časno...
Ž '21!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 8 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []