Edin TM87 je napisao/la:Number1 je napisao/la:ima bolji prijem lopte nego IbiševićZeljovac je napisao/la:
Travnjak u Vancouveru![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
FKŽ !
hahahahahahkelner je napisao/la:Je.bo me svatk ako se ja ikad ozenim,stara mi otisla sa sestrom na more 7 dana,evo drugi dan,otac ured izludio,spavamo u istoj sobi,ustaje u po noci i vice,KO JE POCEO RAT,a ja lika boog te...
- Megamon
- Kontakt:
samosarajvo je napisao/la:Smjesniji od najsmjesnijihbabilonTm je napisao/la:**** vas Torlak kroz Želju prošli štoperi tipa Cocaić, Kerla koji su za dotičnog BETON!
Trebutno imamo Nijemu i Bogičevića koji su opet za njega Canavaro! Osim ga je tražio radi poboljšanja konkurencije i nista vise!
A je l' ih ovo Torlak ispalio
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
estakvirulahsamosarajvo je napisao/la:Smjesniji od najsmjesnijihbabilonTm je napisao/la:**** vas Torlak kroz Želju prošli štoperi tipa Cocaić, Kerla koji su za dotičnog BETON!
Trebutno imamo Nijemu i Bogičevića koji su opet za njega Canavaro! Osim ga je tražio radi poboljšanja konkurencije i nista vise!
Ovaj post je gori od onog da je Zeljeznicar jaci od Partizana od prosle sezonesamosarajvo je napisao/la:Smjesniji od najsmjesnijihbabilonTm je napisao/la:**** vas Torlak kroz Želju prošli štoperi tipa Cocaić, Kerla koji su za dotičnog BETON!
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- Megamon
- Kontakt:
Nemojte tako ipak ga je Osim trazio samo da pojaca konkurenciju.Jos da je rek'o da bi onaj Zolotic im'o prednost nad njim. 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Joj i ova se tema pretvara u rat između navijača Želje i Sarajeva. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
admin je napisao/la:vrlo optimistično.drH je napisao/la:Statisticari su upravo izracunali da decko drH guzi tvoju majku vise u njenoj kuci nego u svojoj. I to nesto znaci!miki917 je napisao/la:Statističari su upravo izračunali da dečko drH ima više postova na temi o gradskom rivalu nego na domicilnoj. Ajde i to nešto znači.
PS. Pozdrav svima, pisemo se za 7 dana!
oplakaaah
1947!
admin je napisao/la:vrlo optimistično.drH je napisao/la:Statisticari su upravo izracunali da decko drH guzi tvoju majku vise u njenoj kuci nego u svojoj. I to nesto znaci!miki917 je napisao/la:Statističari su upravo izračunali da dečko drH ima više postova na temi o gradskom rivalu nego na domicilnoj. Ajde i to nešto znači.
Jao, koja budala
FKŽ !
Hahahah....legende.admin je napisao/la:vrlo optimistično.drH je napisao/la:Statisticari su upravo izracunali da decko drH guzi tvoju majku vise u njenoj kuci nego u svojoj. I to nesto znaci!miki917 je napisao/la:Statističari su upravo izračunali da dečko drH ima više postova na temi o gradskom rivalu nego na domicilnoj. Ajde i to nešto znači.
Oj,stomak me zaboli smijajući se.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Raspolozen bio admin tu vecer, jbga 
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Admin legenda, moze te pricat sta hocete al lik sa nekim ozbiljnim postom napravi provalu za suza

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Rizah je napisao/la:Meni nikad neće biti jasno zašto postoji tema F.K. Sarajevo, kad već postoji tema najsmješniji postovi.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Edin TM87 je napisao/la:Rizah je napisao/la:Meni nikad neće biti jasno zašto postoji tema F.K. Sarajevo, kad već postoji tema najsmješniji postovi.![]()
![]()
Rizo je uvijek bio kralj,ali sad je nadmašio i moja očekivanja
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Probisvjet je napisao/la:Sta ste se usutili, dabogda vam Mujic bio gradonacelnik i presjednik kluba!
1947!
- alan_kardec
- Kontakt:
Ovo je sa teme ljepotice
Vjecna Robija je napisao/la:Jarane tema je ljepotice.
Ova prva kao da je izasla iz sarkazama.
A ova druga,koliko ima godina ? ako je preko 17 moze![]()
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
harishp je napisao/la:Jeste,spremio ti ga je.harry_90 je napisao/la:Da li je spremio taktiku koju napredni fudbal jos do sad nije vidio ?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Evo jedna i od mene.
S prva sam se suzdržav'o od smijeha misleći da fale još 3-4 nule, al' kad sam vidio da bi trebao Željin stadion koštat samo 200 000 eura, onda sam shvatio da je ozbiljan. Mor'o sam ,bilo jače od mene.
S prva sam se suzdržav'o od smijeha misleći da fale još 3-4 nule, al' kad sam vidio da bi trebao Željin stadion koštat samo 200 000 eura, onda sam shvatio da je ozbiljan. Mor'o sam ,bilo jače od mene.
Chelsea_CBH je napisao/la:Mainz 05, novi stadion. Stadion nosi naziv Coface Arena i koštao je 60.000 eura. Kapacitet mu je 34.034, od čega je 27.000 sjedećih mjesta. Dimenzije travnjaka su 105x68.
Slike:
I šta sad Željo treba da gradi stadion od 200.000 eura? Ovo bi bilo idealno i naravno da je manji, tj. da ima do 25.000 mjesta, od toga 20.000 sjedećih.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Chelsea_CBH je napisao/la:Skontao sam strašnu pjesmu u inat Barceloni:
O majko ne donosi upaljač
Jer meni treba benzin, meni treba gas.
Zapalit ću Kataloniju, zapalit ću sve nas.
Neka gori neka gori, neka sada svi znaju
U bijelom dresu nikad se ne predaju.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.