Ko je Cocaic????Prosetaj malo jarane,udahni cistog vazduha.Postoje mnoga druga mjesta gdje mozes prosipati svoje gluposti.babilonTM je napisao/la:**** vas Torlak kroz Želju prošli štoperi tipa Cocaić, Kerla koji su za dotičnog BETON!
Trebutno imamo Nijemu i Bogičevića koji su opet za njega Canavaro! Osim ga je tražio radi poboljšanja konkurencije i nista vise!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
To , to to sam cekao Nijema onaj crnac mali BetonbabilonTM je napisao/la:**** vas Torlak kroz Želju prošli štoperi tipa Cocaić, Kerla koji su za dotičnog BETON!
Trebutno imamo Nijemu i Bogičevića koji su opet za njega Canavaro! Osim ga je tražio radi poboljšanja konkurencije i nista vise!
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Dupovac će ipak igrati , jer tek u narednoj rundi važe dva žuta kartona, za ovu su potrebna tri za suspenziju.. A Maskumić je prijavljen, dok će se vejrovatno još prijaviti Škoro, ako sve bude u redu....
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Zagor je napisao/la:Dupovac će ipak igrati , jer tek u narednoj rundi važe dva žuta kartona, za ovu su potrebna tri za suspenziju.. A Maskumić je prijavljen, dok će se vejrovatno još prijaviti Škoro, ako sve bude u redu....
To majstore,obradova me za Amera,ziv bio
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ev snimak na bht1 SARAJEVO - orebro i -šerif - fkž
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Evo gledam upravo posto nisam pogledao do sada utakmicu,za pocetak da kazem da je atmosfera odlicna bila,jos ovi izgledala stavili mikrofon na sever pa se ori kuca jbt.Zagor je napisao/la:ev snimak na bht1 SARAJEVO - orebro i -šerif - fkž
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Dodju na temu Sarajeva i govore kako je zeljo najjaci. A mozga i logike
Ima ona tema zeljo pa na njoj pisite da ste jaci i od Liverpoola kad ste Partizan vec davno presli 
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Devile ba, sta ce ti taj Gay avatar? Gdje nadje Edwina Po-a

nece igrati dupovac jer je zaradio suspenziju sa dva kartona u obe utakmiceZagor je napisao/la:Dupovac će ipak igrati , jer tek u narednoj rundi važe dva žuta kartona, za ovu su potrebna tri za suspenziju.. A Maskumić je prijavljen, dok će se vejrovatno još prijaviti Škoro, ako sve bude u redu....
Hebo mu Sprzo i njegov text mater sto poletih da ce Dupovac igrati 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jos se moderator zaleti da objavi.
Gdje se jos u Evropi tri kartona dobijaju za suspenziju?!
Joint Union
Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."
Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."
Grmi sa sjeveru 
Sad kad je Torlak presjece a strumfovima srce puca
Sad kad je Torlak presjece a strumfovima srce puca
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Trebaju 3 zuta kartona za suspenzijuhordas'87 je napisao/la:nece igrati dupovac jer je zaradio suspenziju sa dva kartona u obe utakmiceZagor je napisao/la:Dupovac će ipak igrati , jer tek u narednoj rundi važe dva žuta kartona, za ovu su potrebna tri za suspenziju.. A Maskumić je prijavljen, dok će se vejrovatno još prijaviti Škoro, ako sve bude u redu....
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Ma 2 su zuta,bgm neznam ni sto skocismo na ovo,kao da od jucer fudbal pratimo 
- Sarajlijc@
- Kontakt:
nije nego do grupne faze su 2 !afa97 je napisao/la:Do play-offa su 3 zuta
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
„Dupovac će igrati, jer za pauzu u ovoj fazi takmičenja potrebno je tri žuta kartona. Tek od naredne runde važe dva žuta kartona“, riječi su Hadžialagića.Sarajlijc@ je napisao/la:nije nego do grupne faze su 2 !afa97 je napisao/la:Do play-offa su 3 zuta
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Mr.senzacija se zahebo,nije na ti sa Engleskimafa97 je napisao/la:„Dupovac će igrati, jer za pauzu u ovoj fazi takmičenja potrebno je tri žuta kartona. Tek od naredne runde važe dva žuta kartona“, riječi su Hadžialagića.Sarajlijc@ je napisao/la:nije nego do grupne faze su 2 !afa97 je napisao/la:Do play-offa su 3 zuta
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Citiram sa drugog foruma
nebitnokoje je napisao/la:U pravilniku UEFA-e za Evropsku ligu 2011/2012 stoji:
Article 22:
Yellow and red cards
22.01 As a rule, a player who is sent off the field of play is suspended for the next match in a UEFA club competition. The Control and Disciplinary Body is entitled to augment this punishment. For serious offences the punishment can be extended to all UEFA competition categories.
22.02 In case of repeated cautions:
a) before the group stage, a player is suspended for the next competition match after two cautions in two different matches, as well as after the fourth and sixth caution;
b) from the first match in the group stage, a player is suspended for the next competition match after three cautions in three different matches, as well as following any subsequent odd-numbered caution (fifth, seventh, ninth, etc.).
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 26 gostiju.