Ok, hocel onda neko drugi ?defender je napisao/la:nije do mene, kapiten se ne javlja a drh je banovan
Delfini, hocete li sa nama ?
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Ok, hocel onda neko drugi ?defender je napisao/la:nije do mene, kapiten se ne javlja a drh je banovan
Kolko nam nudite para da odigramo svama? Ipak smo mi atrakcija za vas.Goalgetter je napisao/la:Ok, hocel onda neko drugi ?defender je napisao/la:nije do mene, kapiten se ne javlja a drh je banovan
Delfini, hocete li sa nama ?
BIHfan je napisao/la: Ocemo kapitenu kakvu utakmicu da organizujemo, da vidimo na cemu smo prije pocetka sezone?
Ajde drug evo igramo svama. Vama prepustamo domacina i organizaciju susreta.Goalgetter je napisao/la:Cuj,![]()
![]()
. Ma moramo i mi malo iskustva skupljati, jer cemo sljedece sezone (aBd
) igrati u prvoj
.
Ma nemorate sve svoje zvijezde dovoditi, neka igra rezervni tim
Taj grb jos nije oficijalan, al nema veze.Goalgetter je napisao/la:Kako ce vam se to podcjenjivanje doci glave![]()
.
Evo tekma je postavljena, nadam se samo da sam vam uzeo pravi grb, (onaj sto je @deyo napravio, neznam jeste li ga potvrdili).
http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... =52&t=5066
BIHfan je napisao/la: Taj grb jos nije oficijalan, al nema veze.
adnan24 je napisao/la:BIHfan je napisao/la: Taj grb jos nije oficijalan, al nema veze.
Meni svejedno...sto se mene tice moze i ovaj novi grb
adnan24 je napisao/la:BIHfan je napisao/la: Taj grb jos nije oficijalan, al nema veze.
Meni svejedno...sto se mene tice moze i ovaj novi grb
daj da glasam za kapitena..defender je napisao/la:Molim sve kapitene da ostave svoj post na temi
ANKETA: Licna karta kluba
Izglasano je da se biraju gradovi iz BiH i bilo bi fino zavrsiti sa ovim do pocetka sezone.
Isto tako ako se clanovima ekipa svidjaju grbovi koje je radio @deyo (Predstavljanje novih dresova za sezonu 6.) neka se preko kapitena obrate bilo kom clanu saveza da promijene stari grb.
Hvala .
123456 je napisao/la: Nije svejedno.ti si kapiten i tvoja je zadnja.Do pocetka sezone mora se znati dali stari ili novi grb.Evo meni se svidja ovaj novi.
Isto tako nije fino svake sezone mjenjati te grbove.Izaberi jedan i neka ga do daljnjeg
Mozda uce za popravni.T-MAC je napisao/la:daj da glasam za kapitena..defender je napisao/la:Molim sve kapitene da ostave svoj post na temi
Izglasano je da se biraju gradovi iz BiH i bilo bi fino zavrsiti sa ovim do pocetka sezone.
Isto tako ako se clanovima ekipa svidjaju grbovi koje je radio @deyo (Predstavljanje novih dresova za sezonu 6.) neka se preko kapitena obrate bilo kom clanu saveza da promijene stari grb.
Hvala .![]()
nema mi nikog iz ekipe...posl'o sam mu opet pp da se javi nekom iz saveza gdje mene imenuje za kapitena,ali eto ociggledno nije..
ni DiNno ni zenicanin nisu usli na forum vise od mjesec dana...
Nama kapitena nema,ne znam sta cemo,odavno ga nisam video na forumu.defender je napisao/la:Molim sve kapitene da ostave svoj post na temi
Hvala .
T-MAC je napisao/la:ja ne znam sta da radim sa svojim klupskim kolegama..
nema ih,,poj'o ih mrak..
@DiNno i @zenicanin
jeste zivi..![]()
sekretaru(ili bilo ko iz saveza) ako se ova dvojica ne jave,ocul ja morati prva tri kola sam igrat..

Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Pensioner26 i 10 gostiju.