Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

trebevic
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la trebevic » 23 jul 2011, 17:50

Dirk je napisao/la:
trebevic je napisao/la:Slaba igra, pogotovo igraca koji su dosli ove sezone kao "pojacanja", al' izgleda da ce opet najvise problema imati u zadnjem redu.
Carroll svaki put sve vise i vise dokazuje da je daleko od igraca koji vrijedi 40 miliona.
Pocetak je priprema, ima jos dosta vremena za uigravanje.
Zato je onaj od 50+ opravdao taj novac ...

Pojacanja odradila dobar posao pogotovo Downing , Henderson i Adam, ali JA NE ZELIM DA SE ZANOSIM I VJERUJEM U LIVEPROOL CIJI SU CLANOVI POLUSEN, N GOG I SLICNI LEVATI !
Izgleda da neko jos uvijek ne moze prezaliti sto je Torres crvenim zamijenio sa plavim dresom.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 23 jul 2011, 17:52

Bolje ne prezaliti Nanda, nego kao vi navijati za klub za koji niste culi do dolaska Rusa :D

Komplexi su neizljecivi, treba ove nase titule LP razdjeliti navijacima Arsenala i Chelsea pa da se i oni hvale da imaju taj trofej , njima po jedan i nama opet tri ostanu :mrgreen:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 23 jul 2011, 17:54

Dirk je napisao/la:Bolje ne prezaliti Nanda, nego kao vi navijati za klub za koji niste culi do dolaska Rusa :D

Komplexi su neizljecivi, treba ove nase titule LP razdjeliti navijacima Arsenala i Chelsea pa da se i oni hvale da imaju taj trofej , njima po jedan i nama opet tri ostanu :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
Zabac je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Vidi ti kompleksaša što su se probudili :lol:

@Zabac, vraćaj se u močvaru :mrgreen:
Vraticu se ja, samo mi obrazlozi sto sam komplexas :arrow:
Zato što izlaziš iz rupe samo kada se nešto loše desi, u ovom slučaju poraz.

I samo ne znam zašto se svi palite... Ovo je samo prijateljska utakmica, ne treba se puno brinuti oko ovoga, Kenny zna najbolje.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 23 jul 2011, 17:56

Treba praviti grupu na fejsu :D

Svi mi koji mislimo da bi LFC trebao pokloniti po jednu titulu LP , Chelsea i Arsenalu :lol:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 23 jul 2011, 17:58

Dirk je napisao/la:Treba praviti grupu na fejsu :D

Svi mi koji mislimo da bi LFC trebao pokloniti po jednu titulu LP , Chelsea i Arsenalu :lol:
Mislim da bi imala hrpu clanova :lol:
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 23 jul 2011, 17:59

Senaid L.F.C je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Treba praviti grupu na fejsu :D

Mislim da bi imala hrpu clanova :lol:
Posto nama u tom slucaju ostaju tri trofeja, imal jos koji takav klub sa napacenim navijacima da i njima sta podjelimo, ostavimo jedan nama i ostalo podjelimo i ucinili smo human gest :lol:

Nije tajna da nam je Roman po dolasku u Chelsea nudio Stamford Bridge za jednu titulu LP :lol:
Zadnja izmjena: Dirk, dana/u 23 jul 2011, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 23 jul 2011, 18:00

A nas nigdje ni na temi Arsenala i chelskija, a oni jedva docekaju ovako nesto da mogu hranit svoje komplekse :roll:
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 23 jul 2011, 18:02

Carlo je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Bolje ne prezaliti Nanda, nego kao vi navijati za klub za koji niste culi do dolaska Rusa :D

:mrgreen: :mrgreen:
Zabac je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Vidi ti kompleksaša što su se probudili :lol:

@Zabac, vraćaj se u močvaru :mrgreen:
Vraticu se ja, samo mi obrazlozi sto sam komplexas :arrow:
Zato što izlaziš iz rupe samo kada se nešto loše desi, u ovom slučaju poraz.

I samo ne znam zašto se svi palite... Ovo je samo prijateljska utakmica, ne treba se puno brinuti oko ovoga, Kenny zna najbolje.
znaci da vas mogu komentarisati samo kad dobijate ?
Ja sam fan fudbala a ne nekon napucavanja i mrtve igre.Prije svega preferiram Barcelonu,Valneciju pa i Arsenal i ne znam sto bi se ja skrivao.
Kazem ono sto mislim i sto jeste.Igra LvP je ocajna ,rezultat je na mjestu i on govori sve.Hull nije sila od ekipa da te pocjepa pa makar ti i B tim a njima 1 tim igrao.
Ja koliko znam LvP nije 20+ godina uzeo titulu tako da ne znam kad vam se nesto lijepo desavala pa da sam se mogao skriti.Vjeruj da nisi dozivio niti jednu mozda se jesi rodio ali da si znao sta je fudbal ne vjerujem ;)
Stranger in the night. SIDA in the morning!

trebevic
Kontakt:

Post Postao/la trebevic » 23 jul 2011, 18:04

Zadrzite vi te titule, jer ko zna kad cete opet imati mogucnost da se borite za iste.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 23 jul 2011, 18:08

Stivi_Dzi je napisao/la:A nas nigdje ni na temi Arsenala i chelskija, a oni jedva docekaju ovako nesto da mogu hranit svoje komplekse :roll:
Eto sta seres, gdje si ti na ovoj temi vidio navijaca Arsenala?????
a pitanje za @Dirk Which ship never docked in Liverpool???? :lol: :lol: :lol:
Mi nismo uopste provocirali, nigdje posta ni jednog navijaca Arsenala a vi tako, najlakse je vrijedjati..
Celik!3,2,2.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 23 jul 2011, 18:13

Svi oni znaju da LFC 20 godina nije osvojio Premiership a ne znaju da njihovi klubovi preko 100 godine cekaju trofej LP :mrgreen:

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 23 jul 2011, 18:24

Jedino slike Larisse mogu da ublaze ovaj danasnji poraz :D
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 23 jul 2011, 18:28

Liverpul - Jansen, Sisoko ili Pereira?

http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 46421.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Spominje se i Bastos, inace Porto je kupio novog levog beka Sandro, tako da mozda nesto i bude od Pereire ;)
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 23 jul 2011, 19:45

AllGunsBlazing je napisao/la:
Stivi_Dzi je napisao/la:A nas nigdje ni na temi Arsenala i chelskija, a oni jedva docekaju ovako nesto da mogu hranit svoje komplekse :roll:
Mi nismo uopste provocirali, nigdje posta ni jednog navijaca Arsenala a vi tako, najlakse je vrijedjati..
Pa prelistaj malo temu pa ces naletit na svoje pajdaše sa Assanal teme :!:
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 23 jul 2011, 20:18

ja se bojim chelsia jer ako ovim intenzitetom nastave osvajati titule trebace im nekih 20 godina da prestignu sunderland a 137 godina da bi dostigli velicinu Liverpoola
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

RamoLFC_93
Kontakt:

Post Postao/la RamoLFC_93 » 23 jul 2011, 20:23

Ama dobro vas je vise sto se palite na poraz Liverpool-a,kad malo razmislim to i nije toliko strasno jer nova pojacanja su tu(znaci ljudi nisu uigrani)i jos da dodam za ekipu su igrali sve mladi....A Poulse.Kole,Noga ma najjaci su.... ;) ;) ;) .A ev sad citam da su linkovi slabi ew jedan link na kome sam pratio sve utakmiice Liverpool-a prosle sezone i link je dobar nekad malo secka al inace ide slika je cista(bar je meni dovoljno dobra).......http://atdhenet.tv/" onclick="window.open(this.href);return false;
YNWA_______LIVERPOOL FC_________

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 23 jul 2011, 20:39

@RamoLFC_93

Svakako nije ni ohrabrenje ova danasnja utakmica pred novu sezonu, jest da je to prijateljska ali bas u takvim utakmicama se vidi snaga ekipe naravno ne mora ovaj poraz nista da znaci ali svakako se malo covek zabrine, nije ni Hull uigran pa eto napunise mrezu do vrha, bilo kako bilo sledeca utakmica je protiv Galatasaraya mislim u cetvrtak, verovatno ce tu nesto Dalglish pokusati da izmeni mozda cak i krene sa prvim timom pa cemo videti kako to izgleda, jer ova danasnja igra nije stil velikog kluba Lpoola.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 23 jul 2011, 21:11

Dalglish je takodje ocekivao vise od danasnje utakmice bez obzira sto je bila prijateljska.

Kenny on debutants and Hull

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... s-and-hull" onclick="window.open(this.href);return false;
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 23 jul 2011, 21:30

Stivi_Dzi je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:
Pa prelistaj malo temu pa ces naletit na svoje pajdaše sa Assanal teme :!:
Naici ces na momka koji je pitao sta se desava i postavio link za gledanje utakmice, e ako je to provokacija onda stvarno ne znam. Niko drugi nije vise bio ovdje, govorim od danasnje utakmice pa do sad..
Celik!3,2,2.

The DocTOR!!
Kontakt:

Post Postao/la The DocTOR!! » 23 jul 2011, 22:04

Ja sam skroz prestao da se cimam oko ovih pripremnih utakmica, jer stvarno ne znace ama bas nista! Svaku prijateljsku su igrali igraci koji skoro sigurno nece odigrati zajedno ni jednu utakmicu u PL! Nema igraca koji nam cine 50 posto ekipe, tako da ne treba previse da se uzbudjujete i nervirate. ;)
YOU'LL NEVER WALK ALONE!!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.