Igrači, za razliku od Torcide, su se već obrukali za proslavu 100 godina protiv SlavijeDevil je napisao/la:Veceras cu pogledati utakmicu,nadam se odlicnoj i da se Hajduk dostojno predstavi Barceloni i ne obruka,sto i ocekujem ipak je 100 godina kluba.
Hajduk Split
Re: Hajduk Split
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
kakav Pedro u prvoj Barce :S nije ni došao on koliko sam upratio...
to će prije izgledat ovako...
Valdez; Dalmau?, Fontas?, Abidal, Maxwel; Busquets, Keita, Iniesta; Afellay, Dos Santos, Villa
to će prije izgledat ovako...
Valdez; Dalmau?, Fontas?, Abidal, Maxwel; Busquets, Keita, Iniesta; Afellay, Dos Santos, Villa
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
ima na HRT2, te mislim da i TV1 također radi prijenos (komentator BAHO) !MaJaBa je napisao/la:ako ce biti prenosa na kojem bi kanalu bilo?
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- alan_kardec
- Kontakt:
eno na osm-u najvaljuju prenos hajduk-barca. 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Pa da mreza,i ja sam tu planirao gledati,verovatno Baho prenosi.alan_kardec je napisao/la:eno na osm-u najvaljuju prenos hajduk-barca.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Devil je napisao/la:Pa da mreza,i ja sam tu planirao gledati,verovatno Baho prenosi.alan_kardec je napisao/la:eno na osm-u najvaljuju prenos hajduk-barca.
Kod: Označi sve
Topalbećirević je pitao Guardiolu sjeća li se Mehe Kodre.
"Kako ga se neću sjećati. Naravno, da se sjećam kada je igrao u dresu Barcelone, jako dobro se poznajemo", odgovorio je Guardiola.
Podsjetimo, utakmica Hajduk-Barcelona počinje u 20.30. Meč možete pratiti u direktnom prenosu od 20.20 na TV1 i Mreži, a uživo s Poljuda će se javiti poznati bh. sportski komentator Topalbećirević.Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
i ja imam hrt,ali cu gledat tv1 samo zbog bahe,to se ne propustasilenT je napisao/la:Devil je napisao/la:Pa da mreza,i ja sam tu planirao gledati,verovatno Baho prenosi.alan_kardec je napisao/la:eno na osm-u najvaljuju prenos hajduk-barca.hahahaha pa koji kralj.... imam HRT2, ali i ja ću gledati na TV1Kod: Označi sve
Topalbećirević je pitao Guardiolu sjeća li se Mehe Kodre. "Kako ga se neću sjećati. Naravno, da se sjećam kada je igrao u dresu Barcelone, jako dobro se poznajemo", odgovorio je Guardiola. Podsjetimo, utakmica Hajduk-Barcelona počinje u 20.30. Meč možete pratiti u direktnom prenosu od 20.20 na TV1 i Mreži, a uživo s Poljuda će se javiti poznati bh. sportski komentator Topalbećirević.
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- alan_kardec
- Kontakt:
A to će Baho prenositi? Baš šteta, neću biti kući da gledam, a uželio sam se Bahinih komentara.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- neutralan__
- Kontakt:
Dobro je držite se za sada.Očekujem pobjedu i iskupljenje navijačima za onaj poraz na 100. godišnjicu. 
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Megamon
- Kontakt:
Hajduk se stoicki bori protiv Barcelone.Igraju lijepo,brzo i samo nedostaje zavrsnica.Mislim da im ne ide na ruku ovaj istroseni travnjak.Ocekujem pobjedu Hajduka,samo zbog Dalmacije. 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Hajduk!!
Ta će Barcelona, mogli smo im 3-4 komada uvaliti. Da je Tomasov dao onaj jedan, raspali bi se
Masahiko Inoha!
Ta će Barcelona, mogli smo im 3-4 komada uvaliti. Da je Tomasov dao onaj jedan, raspali bi se
Masahiko Inoha!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Ne znam jel protiv Sibenika bilo, al prije ove utakmice morala se je odati pocast Tomislavu Ivicu 
nema potpisa
bilo je protiv Šibenika....Admir_Sa je napisao/la:Ne znam jel protiv Sibenika bilo, al prije ove utakmice morala se je odati pocast Tomislavu Ivicu
al opet Šibenik je Šibenik, Barca je Barca, a Ivic je bio svjetski tremersilenT je napisao/la:bilo je protiv Šibenika....Admir_Sa je napisao/la:Ne znam jel protiv Sibenika bilo, al prije ove utakmice morala se je odati pocast Tomislavu Ivicu
nema potpisa
- mostarskiplemic
- Kontakt:
Hajduk je veceras protiv Barcelone B odigrao sasvim solidno ...cak su imali i 25% posjed lopte...sto bi bilo da je bila prava Barcelona...0.25% posjed lopte...?!

Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9
Moram priznati da mi se veoma svidja igra Hajduka.Ako ovako budu igrali u narednoj sezoni moglo bi biti svacega u ligi.Vidi se rukomis Balakova u igri,igraci se odlicno krecu,trce,nedostaju jos neke finese koje se daju ispraviti ali za hrvatsku ligu ovakva igra je sasvim dobra.Nema veze sto Barca nije bila u najjacem sastavu,vidi se zelje kod igraca i znanje,i onaj sastav koji je igrao u prvom poluvremenu je za pohvalu.
Inoha je odlican,vidi se da ima znanje,nije dzabe u reprezentaciji Japana,bice on dobro pojacanje,bas kao i Vukovic,Tomasov takodje odigrao dobru partiju koristio je maksimalno nesnalazenje Barcine leve strane i prostor koji se ukazivao ali nije imao zavrsnicu.
Sve u svemu Balakov moze biti zadovoljan igrom,rezultat je svakako bio u drugom planu,ali je lepo kada vidis Hajduk-Barcelona 0:0 bez obzira na sastave timova.
Inoha je odlican,vidi se da ima znanje,nije dzabe u reprezentaciji Japana,bice on dobro pojacanje,bas kao i Vukovic,Tomasov takodje odigrao dobru partiju koristio je maksimalno nesnalazenje Barcine leve strane i prostor koji se ukazivao ali nije imao zavrsnicu.
Sve u svemu Balakov moze biti zadovoljan igrom,rezultat je svakako bio u drugom planu,ali je lepo kada vidis Hajduk-Barcelona 0:0 bez obzira na sastave timova.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
ne znam,možda sam naivan,ali meni nekako ovaj Hajduk vraća nadu.treba vidjeti šta če biti protiv Stoke-a,ali mislim da bi se moglo tu proći.nakon dugo vremena,s užitkom sam ih gled'o.
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...
već protiv Šibenika je to ličilo na jedan mnogo jači i ozbiljniji Hajduk....
ja smatram da Hajduk itekako može proći Stokea... ma toliko sam optimističan da mislim da se uz malo sreće ove godine može prezimit i u Europi...
Inoha i Vuković odskaču kvalitetom.... Lima također izvrstan..
ja smatram da Hajduk itekako može proći Stokea... ma toliko sam optimističan da mislim da se uz malo sreće ove godine može prezimit i u Europi...
Inoha i Vuković odskaču kvalitetom.... Lima također izvrstan..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.