Daj Boze da ostane u Realu, neka prodaju Ruda, svakako je penzioner, a Huntelaar je mlad i extra napadac. Zabio je 8 golova u 20 utakmica sto i nije nimalo lose obzirom da mu je ovo prva sezona u Primeri. Znamo da je i nas Dzeko u Bundes ligi prve sezone zabio nesto manje od 10 golova u Bundes ligi, ali je ostao i naredne bio drugi strijelac lige. Tako i Huntelaar ako ostane mogao bi eksplodirati. On je novi Van Nistelrooy.JameS je napisao/la:njegov kraj je siguran sto se tice Reala,eh sad ja mislim da je najblizi Stutgartu i da bo ovaj transfer uskoro mogao biti rjesen...inace i Realova uprava je zadovoljna odstetom za ovog fudbalera,a kako sam negdje procitao i Stutgart mu je voljan dati otprilike onu platu koju je imao u Realu...eh sad jedino moze biti problem ako on mozda zeli u veci klub od StutgartaOtac je napisao/la:http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 77854.aspx Sad i Tottenham se vraca u utrku za Hunta. Cini se kako je njegov kraj 100% dosao
Kad Raul ode u penziju, za godinu-dvije, Huntelaar i Benzema koji ce do tada jos vise sazreti bice najbolji napadacki tandem na svijetu. U to sam siguran samo ako ovaj prvi ostane u Madridu.