Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
onda bih nam sošo odgovarao u 4.pretkoluKB-TM87 je napisao/la:Lilestrom, Akranes, Šerif su žuti, kao i Makabi![]()
Oko , villareal ne igraFCS-FCS je napisao/la:Ma može i Vilareal...ništa posebno
ragazzidelsud1987 je napisao/la:Oko , villareal ne igraFCS-FCS je napisao/la:Ma može i Vilareal...ništa posebno
Koji je tvoj problem ? Jel s tobom sve uredu ? Virsle udarile u glavu ?FCS-FCS je napisao/la:Znam da ne igra oko nego kontam volite i pricate o "žutim" ekipama i dominaciji nad
istim.
jeli ti pokušavaš biti smiješan ili pametanFCS-FCS je napisao/la:Znam da ne igra oko nego kontam volite i pricate o "žutim" ekipama i dominaciji nad
istim.
daj ba, popusti malo... pricas kako sjedis u kafani i pises sa i phone-a onom djetetu iz bihaca. pa ako je stvarno tako ja te zalim, jer si ocigledno sam, valjda bi malo paznje posvetio drustvu. ili, mozda, zbog tvog mentaliteta i nemas drustva?FCS-FCS je napisao/la:Znam da ne igra oko nego kontam volite i pricate o "žutim" ekipama i dominaciji nad
istim.
koliko je 1/1Virtu4l je napisao/la:20:30
FK Zeljeznicar 2.70
X 3.10
Maccabi Tel Aviv 2.40
Ne znam, to će biti tek na dan utakmice u ponudi. Znam da je prolaz Želje @4,10... UZETOnidi je napisao/la:koliko je 1/1Virtu4l je napisao/la:20:30
FK Zeljeznicar 2.70
X 3.10
Maccabi Tel Aviv 2.40
Po meni Adilovic treba da igra od pocetka, ali ako bude kao protiv Seriffa isprepadan (odbijala mu se lopta od nogu na sve strane), onda bih probao sa Viscom i Selimovicem umjesto Adilovica i Beslije npr.tm8782 je napisao/la:Da preskocimo malo trenutnu raspravu, ne zanimaju nas drugi klubovi na ovoj temi. Samo jedan klub, a to je Zeljo. Okrenimo se narednoj utakmici i aBd dobrom izdanju nasih momaka. Lijepo bi bilo kad bi mogli igrati(ili ce igrati) Kvesic i Selimovic. Pa po nekoj mojoj procjeni sastav bi najbolji bio ovako: Karic, Markovic, Nyema, Bogicevic, Kvesic, Stanceski, Svraka, Beslija, Smajic, Zeba i Selimovic. Adilovica bi ubacio drugo poluvrijeme, te Savica i Viscu. Znam nisam Amar ovo je samo neko moje skromno misljenje.
Uglavnom bilo kako bilo nase je da budemo gdje treba da budemo, a ostalo cemo prepustiti strucnim ljudima za to. Volim te Zeljo!!!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 12 gostiju.