dosao sam kuci, zao mi stvarno(da nebi bilo zabune, ovo sam sad odlucio pisati, jer nisam zelio kod rodjaka, jer ima glup i spor internet), da barem Sarajevo igra 28. prvu utakmicu na Kosevu ostao bih jos, ali tako je kako je, morao sam nazad kuci, ucinit cu sve sto je u mojoj moci da opet dodje i bodrim Sarajevo, ustvari moram, zaljubio sam se previse u Sarajevo, u Sjever... sto se tice utakmice predobro je bilo, barem meni, kojem je ovo tek druga utakmica, prva na sjeveru sto sam dosao navijat za Bordo Bijele, sjecam se davno kad smo igrali protiv Genka, tad sam bio na zapadnoj tribini, bilo je prelijepo gledati navijace, sjecam se onoga-
SJEVER: Naprijed naprrije naprijed ISTOK: Naprijed Sarajevo. SJEVER: Volim volim volim. ISTOK: Volim Sarajevo
to sam prizeljkivao i na utakmici protiv Ovreba, ali nazalost nije bilo, pa onda kad su igraci Sarajeva izlazili na teren na zagrijavanje, a zatim ona himna Sarajeva ( Sarajevoooo Sarajevooo ) [jos da su cesce pustali himnu Sarajeva, jer mi ona daje samo taku energiju] tad sam imao osjecaj da cu poletiti od srece, dragosti. Sad mi se vrti pjesma Za Bordo Bijele, nju nikad i ne mogu zaboraviti. Pokusao sam koliko toliko pomoci Sarajevu, kupio sam majicu koja je kostala 15 km, nisam se pokajao, mislio sam ici na istocnu tribinu, ona je kostala 10 km, ali sam se ipak odlucio na sjever, jer sam zelio da budem medju Hordama, hvala Bogu i bio sam, trazio sam da kupim onu kiselu od Kiseljaka, al nazalost nisam nasao, jer sam vidio na poluvremenu da je vecina uzela sebi u casicama... al opet odlicno je bilo, vidimo se aBd na Kosevu, na Sjeveru.. ostanite mi zdravi i zivi, da Sarajevo uz nasu pomoc pobjedi Spartu.....
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

svaka informacija vezana za Spartu je dobrodosla