FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ma sta ti je opustite se, kad ZAGRMI JUG;ISTOK I SJEVER " I NAPRIJED PLAVI PJESMA SE ORI BODRI VAS CIJELI STADION HILJADE SRCA SAD ZA VAS KUCA JER TI SI ŽELJO ŠAMPION ALEALEAEL .. ! "
Dan poslije revanša, znači petog augusta...MaJaBa je napisao/la:znatel' kada je izvlacenje parova za play-off
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
steta xD bilo bi bolje da se izvlaci prije revansaHawking je napisao/la:Dan poslije revanša, znači petog augusta...MaJaBa je napisao/la:znatel' kada je izvlacenje parova za play-off

Željezničar za život cijeli.
I NAPRIJED PLAVI PJESMA SE ORI NAVIJA CIJELI STADION HILJADE SRCA SAD ZA VAS KUCA JER TI SI ŽELJO ŠAMPION ALE ALE ALE ALE 

Željezničar za život cijeli.
Pročitaj opetKB-TM87 je napisao/la:Nije tačno play off se izvlači poslije dvomeča

Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- KB-TM87
- Kontakt:
Hawking je napisao/la:Pročitaj opetKB-TM87 je napisao/la:Nije tačno play off se izvlači poslije dvomeča

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- KB-TM87
- Kontakt:
Kakvih mi pjesama imamo ali se ne pjevaju iz određenih razloga, prije sve od JU-a, a pjesme su strašne.
Al da se osvrnem na Makabi, po meni treba Medu uštopat i ovog Kolautija. Odigrati borbeno i srčano pa šta bude, remi ekstra bez golova ili minimalna pobjeda za senzaciju. Naše je da ispunimo Hadison i damo podršku plavim momcima.
Al da se osvrnem na Makabi, po meni treba Medu uštopat i ovog Kolautija. Odigrati borbeno i srčano pa šta bude, remi ekstra bez golova ili minimalna pobjeda za senzaciju. Naše je da ispunimo Hadison i damo podršku plavim momcima.
Željezničar - kult glavnog grada
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
boli tebe briga, samo zagrmiš, svi se ušute, sta je reć' autoritetaleksandar_veliki je napisao/la:Sve mi se cini da ce Aca zagrmiti iz fotelje "Bice banova, bice banova". Tribina negdje drugo, opet ste se opsustili.

Za zivot cijeli!
Jer kada mi... JER KADA MI.. Navijamo.. NAVIJAMO..aleksandar_veliki je napisao/la:Sve mi cini da ce Aca zagrmiti iz fotelje "Bice banova, bice banova". Tribina negdje drugo, opet ste se opsustili.
JER KADA MI NAVIJAMO, STADION GORI SVE SE TRESE, NA JUGU OPSTE LUDILOOOOOOO...

U sumarku skrivenog Ace je mali dom, on cak i leti, pogleeeedajteeeeeeeeee...

Europe says NO for F.K. Nja*evo !!! 

utorak i srijeda 2 dana šutnje sve do četvrtka do kretanja kortea , i onda u 20 i 30 LUDILO IZ SVEG GLASA 90 MIN. !
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Protiv Maccabija treba da odigramo u stilu da ne primimo gol, nego da damo...
Vjerovatno će biti i takva postavka igrača na terenu, zato me neće začuditi svakakve reakcije navijača...prvenstveno onih naših poznatih sjeveraca, nek odu u četvrtak na sjever pa nek o tamo dobacuju da ih niko živ ne čuje...
Vjerovatno će biti i takva postavka igrača na terenu, zato me neće začuditi svakakve reakcije navijača...prvenstveno onih naših poznatih sjeveraca, nek odu u četvrtak na sjever pa nek o tamo dobacuju da ih niko živ ne čuje...

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Haris Medunja navodno povrjedjen ? Jel ovo namjerno ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- SarajlijaTM
odakle ti to?Elegant je napisao/la:Haris Medunja navodno povrjedjen ? Jel ovo namjerno ?
Ne mogu da vjerujem da vi idalje pišete o Maccabiju
to je prežvakana tema, treba se sad samo skoncetrisati na kuglu na kojoj piše Celtic 

There got to be something for Liverpool big number nine ...
Ne, treba se skoncentrisati na polufinale, ko bi mog'o doc' i koga bi ti volio Rizo?Rizah je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da vi idalje pišete o Maccabijuto je prežvakana tema, treba se sad samo skoncetrisati na kuglu na kojoj piše Celtic

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Sam pao, sam se ubioBuu je napisao/la:Zar je tako Stanceski lijen

Ako je tako, onda će Zolotić sve više šanse dobijati, to će biti strašan igrač za par godina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.