alal vera šinkoCitizen-X je napisao/la:Ross County Elgin - 2 . KV 7.5
Nyonnais Etoile-Carouge - X KV 3,6
Zurich Servette - 2 KV 5.5
na 40 eura - cca 4000 €
popravilo me malo ovo
izvinjavam se sto nisam mog'o ranije postirat al znam da svejedno ne bi niko igro ovo
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- __Liedson__
- Kontakt:
sta se kurcis sadCitizen-X je napisao/la:Ross County Elgin - 2 . KV 7.5
na 40 eura - cca 4000 €
popravilo me malo ovo
izvinjavam se sto nisam mog'o ranije postirat al znam da svejedno ne bi niko igro ovo
- Vjecna Robija
- Kontakt:
Jaruga nisi stavio Jordan 7+ na golove kvota 5.60 
Samo godine tuge s tobom imam ja, a ti si moja sreca najveca..
Samo godine bola i nadanja od SLAVNOG kluba ostalo je samo ime..
Odlicno samo da si jos dobio bilo bi odlicno nea sta svaka cast__Liedson__ je napisao/la:sta se kurcis sadCitizen-X je napisao/la:Ross County Elgin - 2 . KV 7.5
na 40 eura - cca 4000 €
popravilo me malo ovo
izvinjavam se sto nisam mog'o ranije postirat al znam da svejedno ne bi niko igro ovo![]()
nemoj se nervirat bolan pusti ljude malo
Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!
- __Liedson__
- Kontakt:
Kako nije eto ti sve crno na bijelo.Emirrr je napisao/la:Odlicno samo da si jos dobio bilo bi odlicno nea sta svaka cast__Liedson__ je napisao/la:sta se kurcis sadCitizen-X je napisao/la:Ross County Elgin - 2 . KV 7.5
na 40 eura - cca 4000 €
popravilo me malo ovo
izvinjavam se sto nisam mog'o ranije postirat al znam da svejedno ne bi niko igro ovo![]()
nemoj se nervirat bolan pusti ljude malo
Jos samo da nam ubaci tiket da vidimo, i ako bude on odigrao to sto je napisao ja prestajem da se kladim za sva vremena, i zakunem se da nikada necu uplatiti niti 1€ na kladionici!!!

- Vjecna Robija
- Kontakt:
Imas li ti tiket druze ?
Sada cu da ga slikam da ga ubacim!!!Vjecna Robija je napisao/la:Imas li ti tiket druze ?
K'o zna, zna! Bio ti je malo gusto za Servette, ali ipak...Citizen-X je napisao/la:Ross County Elgin - 2 . KV 7.5
na 40 eura - cca 4000 €
popravilo me malo ovo
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby

Uploaded with ImageShack.us
Ev mozda se malo lose vidi al da se primjetiti sta sam igrao koliko sam ulozio koliko sam dobio!!!
- Vjecna Robija
- Kontakt:
cestitke.Ali pazi ovdje nikad nemoj stavljati poslije meca,jer mi to ne prihvatamo 
Pazi izvinuo sam se gore, jer danas nisam bio u mogucnosti da objavim, jer sam ovo "u prolazu uplatio".....Vjecna Robija je napisao/la:cestitke.Ali pazi ovdje nikad nemoj stavljati poslije meca,jer mi to ne prihvatamo
- __Liedson__
- Kontakt:
Svaka cast...sad ocekujemo jarugu da uslika svoj dobitniEmirrr je napisao/la:Pazi izvinuo sam se gore, jer danas nisam bio u mogucnosti da objavim, jer sam ovo "u prolazu uplatio".....Vjecna Robija je napisao/la:cestitke.Ali pazi ovdje nikad nemoj stavljati poslije meca,jer mi to ne prihvatamo
Tacno tako ako bude onakav kao sto je objavio, ja ostajem pri svome da se odricem kladjenja zauvjek__Liedson__ je napisao/la:Svaka cast...sad ocekujemo jarugu da uslika svoj dobitniEmirrr je napisao/la:Pazi izvinuo sam se gore, jer danas nisam bio u mogucnosti da objavim, jer sam ovo "u prolazu uplatio".....Vjecna Robija je napisao/la:cestitke.Ali pazi ovdje nikad nemoj stavljati poslije meca,jer mi to ne prihvatamo![]()
Macko,alal vera...Emirrr je napisao/la:
Ev mozda se malo lose vidi al da se primjetiti sta sam igrao koliko sam ulozio koliko sam dobio!!!
JARUGA,NA TEBE JE RED
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Usutio nam se jaruga, da ne pravi kakve tamo tikete preko PHOTOSHOPO-ova ili kakvih programcicakelner je napisao/la:Macko,alal vera...Emirrr je napisao/la:
JARUGA,NA TEBE JE RED![]()
![]()
![]()
- Citizen-X
- Kontakt:
znate svi koja je moja dijagnoza kad vidim neke supljakane nakon meceva.Emirrr je napisao/la:Usutio nam se jaruga, da ne pravi kakve tamo tikete preko PHOTOSHOPO-ova ili kakvih programcicakelner je napisao/la:Macko,alal vera...Emirrr je napisao/la:
JARUGA,NA TEBE JE RED![]()
![]()
![]()
ali onaj tiket sto je on odigrao nemoguce je uplatiti hahahahaha, imao sam jos jedan na 50€ al ispao sam na cirihu
![]()
Popisditis Acuta
a evo oko Jarugino da vidis kako se pogadja - samo sto ja ovo ne stepam na forum POSLIJE jer kod mene kurcenja nema - osim ako ne pogodim nesto sto sam postiro prije - uzivaj a obrati paznju na kvote
http://www.ifor" onclick="window.open(this.href);return false; tuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=ODk5MjAxMDQ0NzcyNjEwMDp6YHu61ozjqcQbYsI%3D&preview=hide_code&kind=LIVE
http://www.ifo" onclick="window.open(this.href);return false; rtuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=ODk5MjQxMDQ0Nzc3NzEwMDqCT9XAxp7YdLFzWk4%3D&preview=hide_code&kind=LIVE
http://www.ifort" onclick="window.open(this.href);return false; una.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=ODk5MTIxMTMwNzM3MjQwMDqq7VjPqXZE7XyYN6o%3D&preview=hide_code&kind=LIVE
http://www.ifor" onclick="window.open(this.href);return false; tuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=ODk5MTgxMTgzNTM3ODQwMTqk0v1OLTJjqHG95yk%3D&preview=hide_code&kind=LIVE
http://www.ifor" onclick="window.open(this.href);return false; tuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=ODk5MjQxMTkyNTIyNjYwMDp7TgMmCqmrtTGElx8%3D&preview=hide_code&kind=LIVE
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
A i da ti kazem da nije kurcenje, svaki tiket sam izbacivao i uplatu koliko sam kada stavljao i sve, samo sto danas nisam mogao da ubacim tiket, i ovo mi je prvi tiket koji sam odigrao i zadnjih nekoliko mjeseci....
A moram li imati neki poseban program da bi otvorio da vidim ove tvoje "LINKOVE"
A moram li imati neki poseban program da bi otvorio da vidim ove tvoje "LINKOVE"
- Vjecna Robija
- Kontakt:
Kopiraj link i ovo odvojeno IFOR TUNA.CZ samo sastavi i to je to
Ma sve bi to bilo okic kada bi se dalo vidjeti sta je sada ovdje cudni tu, nekakve uplate strane?!?!?!?!?! ili koja je ovo vec valuta?!?!?!?! ceska ili cija vecc sta je ko ce ga znati......trebao sam i ja staviti da sam uplatio 100 000 liraVjecna Robija je napisao/la:Kopiraj link i ovo odvojeno IFOR TUNA.CZ samo sastavi i to je to
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.