RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

vm22
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la vm22 » 23 jul 2011, 23:04

mostarskiplemic je napisao/la:
seven je napisao/la:a skim ono zrinjski igra pripremne i kako prolazi :lol: :lol:
Ma pustite provokatore sto sernjaju da je ovo namjesteno...ljubomorne duse...koji je to klub odradio ovakve pripreme sa ovakvim protivnicima sem Zeljeznicara i Veleza...pacenjici koji sve sto je u sportu napredak pokusaju srozati nekakvim kladionicarskim namjestanjima i mnogim drugim ilegalnim radnjama...Velez mi je najljuci rival ali ljudima treba skiniti kapu do poda i reci im SVAKA CAST na ovome veceras gdje su odigrali odlicnu prijateljsku utakmici i promovirali svoj klub u Francuskoj i njihovim medijima...Cestitke rodjenjima i na rezultatu i na dosadasnjem "ljetnom" radu,ovo ce zasigurno donijeti jos vecu kvalitetu kako samom Velezu tako i igracima koji su "gladni" euoropskih terena.
Zrinjski prolazi dosad u pripremnim utakmicama veoma lose...nismo za pohvaliti trenutno ali aBd bit ce valjda bolje. :D
Pozz
hvala ti sto si iskren komsija ;)

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 23 jul 2011, 23:05

Napokon na ovoj temi i jedan navijač Zrinjskog sa kojim se može pričati i koji je malo je reći realan na trenutnu situaciju pozz za tebe jarane,i ostaj nam tako realan ;)
A što se današnje tekme tiče vjerujem da je ovo tek početak dokazivanja u Francuskoj :)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 23 jul 2011, 23:09

Evo vidjeh da je na //www.****/ bila ova prijateljska utakmica, valjda neće sada napadi na Veleža, ne znam što uprava ne zabrani da se Velež pojavljuje na ovim famoznim kladionicama...

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 23 jul 2011, 23:13

AlemC85 je napisao/la:Evo vidjeh da je na //www.****/ bila ova prijateljska utakmica, valjda neće sada napadi na Veleža, ne znam što uprava ne zabrani da se Velež pojavljuje na ovim famoznim kladionicama...
ne treba ni pricat o namjestaljkama..... Momci su dobro igrali i zasluzeno remizirali !

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 23 jul 2011, 23:16

zato i kažem, da ove dvije naredne tekme, uprava, zabrani pojavljivanje rođenih na kladionicama, da ne bude nekakvih priča...

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 23 jul 2011, 23:20

Ne znam zasto se primate na provokativne postove pojedinaca.Uprava vam radi dobar pos'o mada vam je trener rinaka al' et.A i Brest nije neka aman zaman ekipa.Prosjecni klub na nivou Olimpica.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 23 jul 2011, 23:22

Megamon je napisao/la:Ne znam zasto se primate na provokativne postove pojedinaca.Uprava vam radi dobar pos'o mada vam je trener rinaka al' et.A i Brest nije neka aman zaman ekipa.Prosjecni klub na nivou Olimpica.
ti baš nešto ne simpatišeš olimpic, ne znam šta je po srijedi, ali eto, to je tvoje mišljenje...

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 23 jul 2011, 23:24

@mostarskiplemic:

Svaka čast na realnosti i objektivnom komentaru. Fer i korektno od tebe. Da je više ovakvih Ultrasa... ;)

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 23 jul 2011, 23:41

kad tad će se rivalstvo morati bazirati na zdravim osnovama, bez obzira na sve nesuglasice i probleme...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 jul 2011, 23:43

AlemC85 je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Ne znam zasto se primate na provokativne postove pojedinaca.Uprava vam radi dobar pos'o mada vam je trener rinaka al' et.A i Brest nije neka aman zaman ekipa.Prosjecni klub na nivou Olimpica.
ti baš nešto ne simpatišeš olimpic, ne znam šta je po srijedi, ali eto, to je tvoje mišljenje...
Zbog bahatog ponasanja predsjednika im kluba.
BTW Zalizani krenuo ostro i na prvu.Ipak iskustvo koje je stekao nije za bacanja.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 23 jul 2011, 23:45

harishp je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:
Zbog bahatog ponasanja predsjednika im kluba.
BTW Zalizani krenuo ostro i na prvu.Ipak iskustvo koje je stekao nije za bacanja.
;)

On ce prosipati neke ideje gasenja Sarajeva i stvaranja novog kluba.Treba ga negdje okaciti za jajca da visi k'o oni njegovi europlakati.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 24 jul 2011, 00:05

Ma pusti te ovog pacenika sa Grbavice sto sere krivo covjeku sto ga je Velez izvrno na kladionici svaka cast Rodjeni :) :) :) :) :)
Samo jedan klub Velež Mostar

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 24 jul 2011, 00:56

Ne znam jeli ironija ili nije al je Brest ima sedmica dvije razvalio Nanta , pa sad mozda je i Nant kanta nisam siguran :lol: :lol: :lol:

Al opet ne mogu vjerovati pored svega pozitivnog ovog ljeta da smo napokon dobra ekipa , poslije 20 godina razvlacenja pameti opet se spremam za 5-icu ptotiv Sosoa i borbu za opstanak.
Sve vise od toga dozivjet cu kao pozitivno iznenadjenje :D
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 24 jul 2011, 01:00

AlemC85 je napisao/la:Evo vidjeh da je na //www.****/ bila ova prijateljska utakmica, valjda neće sada napadi na Veleža, ne znam što uprava ne zabrani da se Velež pojavljuje na ovim famoznim kladionicama...
Na kojoj je kladionici bio?BWIN -com?Ja se profesionalno bavim klađenjem.Velež je danas bio na 3 kladionice, kvota na Brest je bila 1,30 a na sve tri kladionice (bwin i još neke 2 ljeve) su takvi limiti da bi neko sa uplatom od 200 eura blokirao par, da nepričamo o većim iznosima.Utakmica uopšte nije bila na ponudi u engleskim niti azijskim kladionicama!
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 24 jul 2011, 01:03

kimbo je napisao/la:
Ne znam jeli ironija ili nije al je Brest ima sedmica dvije razvalio Nanta , pa sad mozda je i Nant kanta nisam siguran :lol: :lol: :lol:

Al opet ne mogu vjerovati pored svega pozitivnog ovog ljeta da smo napokon dobra ekipa , poslije 20 godina razvlacenja pameti opet se spremam za 5-icu ptotiv Sosoa i borbu za opstanak.
Sve vise od toga dozivjet cu kao pozitivno iznenadjenje :D
Vjerovatno su nas malo podcijenili, mada vidim da im je najbolji tim igrao.Nemojmo letiti odma u nebesa, što kažeš ja se spremam za 5-icu protiv Sošoa. :mrgreen:
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 24 jul 2011, 01:17

Ma kakav Soson........
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 24 jul 2011, 02:13

Varešanović : Odigrali smo disciplinovano
Subota, 23 Juli 2011 23:32

- Kada u svojoj premijernoj utakmici u Francuskoj odigrate neriješeno sa ekipom iz najelitnije lige Francuske onda definitivno morate biti zadovoljni. Uz to, čak možemo i žaliti za rezultatom, jer prije gola, Kodro je također imao odličnu šansu. Ko zna da je ono pospremio u mrežu, možda smo mogli i pobjediti, ali nema veze. Velež je ovdje pokazao da igra moderan i dobar fudbal i da dostojno predstavlja BiH. Međutim, mene lično, uz naravno rezultat, još više raduje da su svih 90 minuta igrači odigrali izuzetno disciplinovano, upravo onako kako smo se dogovorili na sastanku prije utakmice. Brest je fizički jača i dominantnija ekipa, jer dolazi iz lige koja je mnogo jačeg kvaliteta nego naša, ali nastojali smo i u tome uspjeli da nametnemo igru koja će upravo anulirati njihovo najjače oružje. Ponavljam igrači su me oduševili činjenicom da smo se svih 90. minuta držali dogovorenog. Naravno, ima tu nedostataka i svakako da ih moramo otklanjati. Ova utakmica samo je pokazala šta se sve mora još uraditi, rekao je nakon meča šef stručnog štaba « Rođenih » Mirza Varešanović i dodao :

- Svjestan sam činjenice, a i evo kako već dolaze prve informacije iz Mostara da je ovaj remi izazvao veliko zadovoljstvo i podigao ambicije. Međutim, ne treba dizati nikakvu euforiju. Trebamo nastaviti raditi hladne glave i koncentrisani na otklanjanje nedostataka. Naravno, potrebna nam je pozitivna vibracija i ohrabruje nas da navijači počinju sve više vjerovati u nas, jer ovi momci pošteno rade i trude se da što više napreduju. Ono što obećavam je činjenica da ćemo nastaviti raditi istim intenzitetom, jer rezultat će kad tad doći, ako pošteno pristupate svojim obavezama. Drago mi je da smo večeras obradovali brojne Veležove navijače ne samo u BiH, već i u inostranstvu, jer ovaj klub je zaslužio da ga se ovako dočekuje, kao što je to danas bio slučaj u Ploungovenu, naglasio je Varešanović.

slika

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 jul 2011, 02:18

Hoće li me neko već jednom uštinuti ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

nno9
Kontakt:

Post Postao/la nno9 » 24 jul 2011, 02:44

Ne razumijem po kojim cinjenicam osnovu ili pak primjeru smatrate Mirzu losim.Dove vas je na 2 mjesto u premier ligi zivi covjek za Sarajevo, napravio vam je kostur ekipi i sada plisek samo fura njegovu taktiku i uigranost.Nije ni vase maslo za ramazana kad pljujete na covjeka koji je vecinu zivota posvetio vasem i njegovom klubu.Ja bi na njegovom mjestu sve vas **** i navijace i klub kad mu nedate disat.Imajte malo poniznosti, zahvalnosti i na kraju ljudskosti.Al ja se nadam da ce to Mirzi samo biti dodani motiv da sa Veležom radi i napravi uspjeh na kojem ce te mu pozavidjeti i onda ce vam valjati al bit ce kasno.Dosad sam prezadovoljan sa kompletnom situacijom i misijom Europski Velež jos samo da naprave kraj stadiona dobar betonirani parking sa ocrtanim mjestima jer to je preduslov za dolazak na utakmicu, a onda na jesen reflektore i lagano sredjivat za europsku licencu i ako Bog da iduce godine u ovo doba da navijamo i dignemo BIH na noge.

BEZZA
Kontakt:

Post Postao/la BEZZA » 24 jul 2011, 03:16

Bravo rodjeni, bravo mirza!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Zaboljesutra i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []