Chelsea_CBH je napisao/la:Kad se ujutro probudim prvo što mi padne na pamet su Tom Henning Overbro i njegova djevojka Busquets kako se maze u krevetu, nasmijem se toj bizarnoj situaciji i onda se zahvalim bogu što nisam gay.
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Chelsea F.C.
Ovo je glupost,svaka budala ovo moze napisati,ili jednostavno ja ne nalazim tu humoristicnu notuBlue_He4rt je napisao/la:Chelsea_CBH je napisao/la:Kad se ujutro probudim prvo što mi padne na pamet su Tom Henning Overbro i njegova djevojka Busquets kako se maze u krevetu, nasmijem se toj bizarnoj situaciji i onda se zahvalim bogu što nisam gay.
Pajini postovi me recimo nasmiju,npr.ova poslije utakmice s Partizanom u Beogradu
BIli ste pocastvovani gostovanju najvece ekipe na svijetu bar njene druge postave koja se lako poigrala sa vasim slabasnim timom.Dobro ste se nosili slican otpor nasoj drugoj postavi pruzio je treceligas u Carling kupu prosle sezone.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Dylan Dog je napisao/la:Ovo je glupost,svaka budala ovo moze napisati,ili jednostavno ja ne nalazim tu humoristicnu notuBlue_He4rt je napisao/la:Chelsea_CBH je napisao/la:Kad se ujutro probudim prvo što mi padne na pamet su Tom Henning Overbro i njegova djevojka Busquets kako se maze u krevetu, nasmijem se toj bizarnoj situaciji i onda se zahvalim bogu što nisam gay.![]()
Pitao te neko za misljenje? Oprosti,molim te.Sarkazam me zna nasmijati.Cinjenica je da ga moj kolega po klubu previse koristi.
Zadnja izmjena: Blue_He4rt, dana/u 24 jul 2011, 05:12, ukupno mijenjano 1 put.
Chelsea F.C.
Ma nista drug,blago tebi ako ti je ovo smijesno,ocito si cesto nasmijan 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
- Titova-Juga
- Kontakt:
Dylan Dog je napisao/la:Ma nista drug,blago tebi ako ti je ovo smijesno,ocito si cesto nasmijan
Vala baš...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Sa ovim @ Chelsea_CBH uvijek spektakl
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Thunderstruck je napisao/la:Ban!Chelsea_CBH je napisao/la:Ima ona pjesma navijača Chelseaja:
WHO THE FUCK ARE MAN UNITED, WHO THE FUCK ARE THEY!
Možda ste je čuli možda ne, ali kada igraju ManUtd i Chelsea na Old Traffordu ova pjesma uvjek grmi. 2000 ludih i nabrijanih navijača Plavaca je uvijek pjeva. I uvijek poremeti igrače Manchestera, pogube se na terenu kad je čuju. Zato su prošle godine i izgubili.
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
- Boateng_27
- Kontakt:
Pokušavaju da prikuvu pažnju na sebe nekim glupostima, Ni meni ovo nije nimalo smijesnoDylan Dog je napisao/la: Ovo je glupost,svaka budala ovo moze napisati,ili jednostavno ja ne nalazim tu humoristicnu notu![]()
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
- Titova-Juga
- Kontakt:
Also Known As "Gladni za pažnjom"Boateng_27 je napisao/la:Pokušavaju da prikuvu pažnju na sebe nekim glupostima, Ni meni ovo nije nimalo smijesnoDylan Dog je napisao/la: Ovo je glupost,svaka budala ovo moze napisati,ili jednostavno ja ne nalazim tu humoristicnu notu![]()
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
CBH dominira otkad je Paja nestao. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ako mu je ovo vrhunac, nece on daleko doguratiCartman je napisao/la:CBH dominira otkad je Paja nestao.
Za zivot cijeli!
Jedan je Paja svi ostali su kopije 
P.S.I to blijede
P.S.I to blijede
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
hahaha dosad najboljeadmin je napisao/la:vrlo optimistično.drH je napisao/la:Statisticari su upravo izracunali da decko drH guzi tvoju majku vise u njenoj kuci nego u svojoj. I to nesto znaci!miki917 je napisao/la:Statističari su upravo izračunali da dečko drH ima više postova na temi o gradskom rivalu nego na domicilnoj. Ajde i to nešto znači.
PS. Pozdrav svima, pisemo se za 7 dana!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
dzaba se nekom trudit i sastavljat romane nebi li dospjeli u ovu rubriku, kad admin sa 2 rijeci izdominira temu

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Crveni je najjači, definitivno. 
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
i taj nije dobar ni sekunde, samo uzdiže arsenal i njegove igrace do najviših mogucih granica, sto nema nikakve logikeLBJ MVP je napisao/la:Jedan je Paja svi ostali su kopije
P.S.I to blijede
Za zivot cijeli!
Cini mi se da je danas IN glumit glupu i zaostalu osobu. Njemu se to svidja.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:i taj nije dobar ni sekunde, samo uzdiže arsenal i njegove igrace do najviših mogucih granica, sto nema nikakve logikeLBJ MVP je napisao/la:Jedan je Paja svi ostali su kopije
P.S.I to blijede
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
njemu i nekima jos se to svidja, mozda i oni glume te glupe i zaostale osobe, ko ce im znatiA_d_0 je napisao/la:Cini mi se da je danas IN glumit glupu i zaostalu osobu. Njemu se to svidja.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:i taj nije dobar ni sekunde, samo uzdiže arsenal i njegove igrace do najviših mogucih granica, sto nema nikakve logikeLBJ MVP je napisao/la:Jedan je Paja svi ostali su kopije
P.S.I to blijede
Za zivot cijeli!
Problem je ako ne glume jarane.
Ne znam sto vama to smeta?
Neka glumi ko sta hoce. Ja Paju licno smatram zanimljivim likom, njegovim postovima uvijek se dobro nasmijem i nevjerujem da ga neko shvata ozbiljno.
Taj koji Paju, CBH i slicne shvata ozbiljno taj ima problema a ne ostali ukljucujuci i doticne... 
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!