FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
utorak i srijeda 2 dana šutnje sve do četvrtka do kretanja kortea , i onda u 20 i 30 LUDILO IZ SVEG GLASA 90 MIN. !
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Protiv Maccabija treba da odigramo u stilu da ne primimo gol, nego da damo...
Vjerovatno će biti i takva postavka igrača na terenu, zato me neće začuditi svakakve reakcije navijača...prvenstveno onih naših poznatih sjeveraca, nek odu u četvrtak na sjever pa nek o tamo dobacuju da ih niko živ ne čuje...
Vjerovatno će biti i takva postavka igrača na terenu, zato me neće začuditi svakakve reakcije navijača...prvenstveno onih naših poznatih sjeveraca, nek odu u četvrtak na sjever pa nek o tamo dobacuju da ih niko živ ne čuje...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Haris Medunja navodno povrjedjen ? Jel ovo namjerno ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- SarajlijaTM
odakle ti to?Elegant je napisao/la:Haris Medunja navodno povrjedjen ? Jel ovo namjerno ?
Ne mogu da vjerujem da vi idalje pišete o Maccabiju
to je prežvakana tema, treba se sad samo skoncetrisati na kuglu na kojoj piše Celtic 
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Ne, treba se skoncentrisati na polufinale, ko bi mog'o doc' i koga bi ti volio Rizo?Rizah je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da vi idalje pišete o Maccabijuto je prežvakana tema, treba se sad samo skoncetrisati na kuglu na kojoj piše Celtic
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Sam pao, sam se ubioBuu je napisao/la:Zar je tako Stanceski lijen
Ako je tako, onda će Zolotić sve više šanse dobijati, to će biti strašan igrač za par godina
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Sljeeći put kad odem na trening tražit ću ovog acu
Vidim sve je fino upratio...Stančeski poprilično lijen izgleda na treninzima, ali bio bi on na utakmici sasvim drugi igrač...Stančeski jeste polijen ali to nije razlog što ne igra prvu postavu...
Osim se na treninzima i na Zebu i Adilovića izgalami, a na utakmici nam najbolji budu...
Vidim sve je fino upratio...Stančeski poprilično lijen izgleda na treninzima, ali bio bi on na utakmici sasvim drugi igrač...Stančeski jeste polijen ali to nije razlog što ne igra prvu postavu...
Osim se na treninzima i na Zebu i Adilovića izgalami, a na utakmici nam najbolji budu...
Ž '21!
Gdje si to procitao?Elegant je napisao/la:Haris Medunja navodno povrjedjen ? Jel ovo namjerno ?
Dobro bi bilo da je istina i da ta povreda ne bude ozbiljna, nesto oko 15 dana.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Armageddon2012
- Kontakt:
Kakve su sanse u procentima da Zeljo prodje ovaj Maccabi?
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
-
zlaja-73TM87
- Kontakt:
"NAPRIJED Ž E LJ O,
SAMO NAPRIJED,
GDJE TI IGRAŠ TU SMO MI,
N I K A D NEČEŠ BITI SAM,
MI SMO TVOJI S I N O V I"!!!
SAMO NAPRIJED,
GDJE TI IGRAŠ TU SMO MI,
N I K A D NEČEŠ BITI SAM,
MI SMO TVOJI S I N O V I"!!!
100% da će proći, 0 % da neće- To je moje mišljenje.Armageddon2012 je napisao/la:Kakve su sanse u procentima da Zeljo prodje ovaj Maccabi?
Edine, bitno je samo da nam u fazi izbacivanja ne dođe neka ekipa iz LP
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Armageddon2012 je napisao/la:Kakve su sanse u procentima da Zeljo prodje ovaj Maccabi?
40% prolazimo, 100% ne prolazimo.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Bez 100% zalaganja ja ga isto nebi uveo ni minut da igra,on ako na treningu ne shvata ozbiljno nece se puno ni na utakmici to promijeniti. Bolje je da igraju oni koji daju 100% sebe neka su losi,nego neki koji se igraju preko qrcaBianconeri1988 je napisao/la:Sljeeći put kad odem na trening tražit ću ovog acu![]()
Pa jel Perica dobio priliku da igra preko qurca? Normalno da je sjeban i da mu je vatra, doveden je kao veliko pojacanje a sad grije klupu Savicu , od kojeg je sigurno bolji igrac. Pa u 2 evropske utakmice nije zaigrao ni minute a zna se da igrace prodaju ovakve utakmice i statistika u njimazuka_TM je napisao/la:Bez 100% zalaganja ja ga isto nebi uveo ni minut da igra,on ako na treningu ne shvata ozbiljno nece se puno ni na utakmici to promijeniti. Bolje je da igraju oni koji daju 100% sebe neka su losi,nego neki koji se igraju preko qrcaBianconeri1988 je napisao/la:Sljeeći put kad odem na trening tražit ću ovog acu![]()
Pa valjda je on kao novi trebao izboriti mjesto u ekipi,a takvim zalaganjem sigurno nece ili ipak ga je Amar trebao od prve utakmice kada je stigao staviti da igra u prvoj

- bistrikboy
- Kontakt:
Ekipa nam pobjeđuje znaci sve je dobro,sta se sikirate...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Pasa, nije dosao kao anonimus iz neke FK Sumadije vec kao ciljano pojacanje, zelja Amara Osima u klub koji bi mu bio odskocna daska za odlazak vani, te price o nezalaganju su suplja prica, za ne zalaganje se igrac istjera sa treninga ili se finansiski kazni.zuka_TM je napisao/la:Pa valjda je on kao novi trebao izboriti mjesto u ekipi,a takvim zalaganjem sigurno nece ili ipak ga je Amar trebao od prve utakmice kada je stigao staviti da igra u prvoj![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.