Vjecna Robija je napisao/la:e moj Cema![]()
![]()
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Facebook ;)
Ljumani_Banovici je napisao/la:Vjecna Robija je napisao/la:e moj Cema![]()
![]()
![]()
![]()
@neutralan dje cu tebi vjerovat, radi tebe mi je sad ovaj nick na ss.ba kojeg ne znam ni napisati
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- neutralan__
- Kontakt:
Papastathopoulos je napisao/la:Ljumani_Banovici je napisao/la:Vjecna Robija je napisao/la:e moj Cema![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ono "hvala na informaciji" je bilo ironicno
![]()
![]()
@neutralan dje cu tebi vjerovat, radi tebe mi je sad ovaj nick na ss.ba kojeg ne znam ni napisati![]()
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja kad god uđen ma fb pokazuje mi se da imam nepročitanih poruka, a uđem u poruke sve pročitano 
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Mrzim ove lančane poruke.....
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
mrzim i ja kad ih ne proslijedim drugima pa umremUnica_Liverpool_ je napisao/la:Mrzim ove lančane poruke.....
Ne citajte poruke hi.how are you to je virus !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Vidim da se mnogo raje zali na ovaj novi chat, pa sada ima neka skripta da se vrati na stari.
To niposto ne instalirati i ne raditi te stvari prebacivanja na stari izgled chata, da ne bi izgubili profil ili slicno.
To niposto ne instalirati i ne raditi te stvari prebacivanja na stari izgled chata, da ne bi izgubili profil ili slicno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Pa imate onaj popout, to netreba instalirat vec samo kad si na Faceu otvoris novi tab u Mozilli i imas stari chat.
Evo ga:
http://www.facebook.com/presence/popout.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo ga:
http://www.facebook.com/presence/popout.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
A sta za nas koji smo ga vec instalirali?Elegant je napisao/la:Vidim da se mnogo raje zali na ovaj novi chat, pa sada ima neka skripta da se vrati na stari.
Kako se deaktivira? Cisto prevencije radi.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
i ja sam vratio stari chat...
eh sad,do sad nisam im'o problema to oko hackovanja...valjda se vi svi ne zajebajete kolektivno..
idem sad promjenit pass,ako se jos nekom prohakaju profil,nek pise odma kako da vratimo na ono sranje od chata
eh sad,do sad nisam im'o problema to oko hackovanja...valjda se vi svi ne zajebajete kolektivno..
idem sad promjenit pass,ako se jos nekom prohakaju profil,nek pise odma kako da vratimo na ono sranje od chata
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Ja sam za svaki slucaj promijenio sve. Mail, pass i ono pitanje. To troje jedino i znam promijeniti. xD
Mada i ja mislim da nas `ebu ovdje posteno ali eto za svaki slucaj. Ako neko zna kako se vraca stari chat neka napise a za vas sto nas furate imam jedan veliki da vam pokazem....prst!
Mada i ja mislim da nas `ebu ovdje posteno ali eto za svaki slucaj. Ako neko zna kako se vraca stari chat neka napise a za vas sto nas furate imam jedan veliki da vam pokazem....prst!
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- Papastathopoulos
- Kontakt:
e ja sam ono izbrisao i sve promijenio....al ako vi zajebajete, jedite ****...
PA HOCEL NEKO NAPISATI KAKO SE BRISE **** GA TITO VISE!
P.S:
@Titova Juga izvini izletilo mi.
P.S:
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- Papastathopoulos
- Kontakt:
udjes u mozzilu, ides ovo gore tools, add-ons i ovo greasemonkey ides disable i restartujes mozillu....Rooney88 je napisao/la:PA HOCEL NEKO NAPISATI KAKO SE BRISE **** GA TITO VISE!
P.S:
A sta ako mi nije Mozzila nego Chrome?Papastathopoulos je napisao/la:udjes u mozzilu, ides ovo gore tools, add-ons i ovo greasemonkey ides disable i restartujes mozillu....Rooney88 je napisao/la:PA HOCEL NEKO NAPISATI KAKO SE BRISE **** GA TITO VISE!
P.S:
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- Papastathopoulos
- Kontakt:
e onda ti ne bih znao pomocRooney88 je napisao/la:A sta ako mi nije Mozzila nego Chrome?Papastathopoulos je napisao/la:udjes u mozzilu, ides ovo gore tools, add-ons i ovo greasemonkey ides disable i restartujes mozillu....Rooney88 je napisao/la:PA HOCEL NEKO NAPISATI KAKO SE BRISE **** GA TITO VISE!
P.S:
**** ga. Promijenio sam sve zivo. Password, mail i tako to, pa hajd` nek` ga hakuje, hoce me i zajebat` u PM. 
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- Papastathopoulos
- Kontakt:
hahahhaRooney88 je napisao/la:**** ga. Promijenio sam sve zivo. Password, mail i tako to, pa hajd` nek` ga hakuje, hoce me i zajebat` u PM.
- majestic24
- Kontakt:
de to prevedi na bosanski da znam sta da trazim
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Trenutno korisnika/ca: huntingseason, L-Train, Marsal, napoleon72, NebeskaSila96, Wilshere10 i 13 gostiju.