Na fejsu su postavili pitanje: How do you think Edin will do in his first full season at City?
( po odgovorima se moze zakljuciti da ocekuju puno
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
u 22hrobijasi zenica je napisao/la:ukoliko je utakmica po nasem vremenu

guber90 je napisao/la:Nek se ima na temi:
hehe tek sad ovo vidjo. Sta radi edin, kako se samo hladnokrvno zakucamaston je napisao/la:http://www.mcfc.co.uk/ citytv, training day 13. Dzekson i Balo se poigravaju sa saigracima![]()
![]()
Ako zivis u Americi bit ce na ESPN-u. Za ostale drzave ne znamEdvin_Mg je napisao/la:Znal ko na kojem programu ce biti tekma vcrs ?
Kako to? Na ESPN America? Ja imam taj program na telemachu, al' sav fudbal koji sam na njemu gled'o bio je Americkisoccerfan je napisao/la:Ako zivis u Americi bit ce na ESPN-u. Za ostale drzave ne znamEdvin_Mg je napisao/la:Znal ko na kojem programu ce biti tekma vcrs ?
Yebo finale.Naravno da cemo gledati prijateljsku u kojoj ce Dzeko da dominira.Cartman je napisao/la:Zar ima likova koji ce gledat neku tamo prijateljsku, a ne finale Copa Americe?
Ima i onih koji ce gledati 1. poluvrijeme Copa Americe, pa onda ovu prijateljskuCartman je napisao/la:Zar ima likova koji ce gledat neku tamo prijateljsku, a ne finale Copa Americe?
To se vec moze prihvatit.Goalgetter je napisao/la:Ima i onih koji ce gledati 1. poluvrijeme Copa Americe, pa onda ovu prijateljskuCartman je napisao/la:Zar ima likova koji ce gledat neku tamo prijateljsku, a ne finale Copa Americe?![]()
.
potpis, kakva crna Copa kada Edin igra cc cc ccGoalgetter je napisao/la:Ima i onih koji ce gledati 1. poluvrijeme Copa Americe, pa onda ovu prijateljskuCartman je napisao/la:Zar ima likova koji ce gledat neku tamo prijateljsku, a ne finale Copa Americe?![]()
.
ja sam sve pretrazio i nigdje, pa ni prokleta la jazeera ne prenosi, novasport grcka, niti jedan sky, sve sto mozemo uhvatiti sam pregledo al nista, kada pocne stream vidjecemo s koje je telke pa cemo znatiSamoZeljo je napisao/la:Jos kad bi znali ima li gdje na TVu, da ne moramo gledati online??
Trenutno korisnika/ca: Beledija, darker10, dzemil, General505, GoldenLilies, Muumii, SanaBosna, Sarun, svrakino1921, tuzlanskinacin i 162 gosta.