to valjda ima 5 levela ja mislim, i kako napredujes sve zayebanije ostrice i oruzja dolaze
i da, zastita za jaja su obavezna oprema
Moderator/ica: insider
Ako ces samo 3 mjeseca trenirati onda ti je boks bolja opcija jer je najjednostavniji od borilacki sportova i puno ces spreminiji i bolji u tuci biti od boksa za 3 mjeseca nego li od kung fua.Dylan Dog je napisao/la:Ne znam sta da pocnem trenirati,dvoumim se izmedju boksa i kunf-fua,pitam se za 3 mjeseca treniranja s kojom bi vjezbom mogao bolje izudarati nekoga
(L) znam ja vecinu tih napametLBJ MVP je napisao/la:Kako se piše srce na poruci u mobitelu znam da je <3,ali kako ide ovaj < na mobu![]()
Kak to breharry_90 je napisao/la:Gdje je legenda reala ?
Bem ti ovu kisu,pozelio sam sunce
Tu sam ba ,za tebe sam uvijek tu ,evo sad se pitam kad je ono takmičenje za forumaša godine i reko ko još ima popularan ovdje ko ja i to si dao dokaz da nema niko ,jer svi mene tražeharry_90 je napisao/la:Gdje je legenda reala ?
Bem ti ovu kisu,pozelio sam sunce
e moj ti, zaradio pare od vaktija, pa mislis da mozes sta hocesVjecna Robija je napisao/la:Posebni selami za malog Edu ! Edo hajd na pivu,evo ja vec pijan !
Pa ko će biti ,da nećeš možda ti ,jedini ja se borim za ovaj forum od vas sviju ,a i ovu omladinu sam okupio oko sebe ima da me poguraju glasovimaharry_90 je napisao/la: Cuj ti forumas godine![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.