Kozić je NEISKUSAN -----TO JE ISTINA JARANEAvalanche je napisao/la:Odakle ti to da imamo problem golmana? Koliko znam Kozic je tu,koji je prosle sezone napravio novi rekord BiH iznosi 1277 minuta bez primljenog gola.pabizo je napisao/la:imate problem golmana i to morate rešiti ,,,,,,,,Daleko ste od Dinčića jer košta MALO VISE PARA,,,,Radnicki Kragujevac mu nudi za godinu 25000eura i platu 800eura na mjesecKreKre je napisao/la:vec nekoliko puta u novinama citam da planiraju da dovedu dincica, cini mi se, iz baska iz srbije, prvog strijelca prve lige srbije, koja je ja mislim jaca od PL, to je sam marinovic izjavio, ali kaze da predstavlja problem jer ima jos godinu dana ugovora ali da su ozbiljni da njega angazuju. ako bi to bilo, to je extra, vrhunsko pojacanje...
Takodje ne vjerujem da ce Dincic doci jer su vec doveli Mujica i Nikica a i Spasojevic je ostao.
FK Kozara Gradiška
Re: FK Kozara Gradiška
Aha, znači nova dvorana. Lijepo, uistinu. Ma bitno je da se gradi i da omladina ima gdje provoditi slobodno vrijeme i kaniti se ulice.Avalanche je napisao/la:Ti kompleksi sto si vidio da se grade je nova sportska dvorana Servicium a iza ce biti poslovni centar Robot.dubrava je napisao/la:Jučer kad sam bio u Gradišci, pored stadiona sam vidio dva ogromna betonska kompleksa. E sad, jesu li to neki poslovni prostori u sklopu stadiona, neka pomoćna infrastruktura ili nešto sasvim treće?! Stadion uopće nije loš, može se lijepo urediti za Premijer Ligu, jer ima širine sa strane, tako da se bez problema mogu napraviti dodatne tribine. Samo što su pare problem. Sad, kolko općina daje para i da li uopće daje, to ja ne znam.
Jesi to bio na nekom poslovnom putu? prepostavljam jer smo jedan od najprometnijih granicnih prelaza u BiH
A bome je Gradiška, uz Brod najprometniji prelaz u BiH. Samo, isto ko i u Brodu, da vam je nekako prelaz premjestiti van centra, jer onakav prelaz samo stvori i kolonu i buku i smeta građanima. valjda će se i onaj autoput dovršiti jednom..
Sretno vam u Prvoj Ligi

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
A taj problem sa guzvom ce biti rjesen kad se zavrsi autoput i novi most, pa ce tako biti i jos jedan granicni prelaz, ali kojom brzinom grade to nece biti jos za 10 god.dubrava je napisao/la:Aha, znači nova dvorana. Lijepo, uistinu. Ma bitno je da se gradi i da omladina ima gdje provoditi slobodno vrijeme i kaniti se ulice.Avalanche je napisao/la:Ti kompleksi sto si vidio da se grade je nova sportska dvorana Servicium a iza ce biti poslovni centar Robot.dubrava je napisao/la:Jučer kad sam bio u Gradišci, pored stadiona sam vidio dva ogromna betonska kompleksa. E sad, jesu li to neki poslovni prostori u sklopu stadiona, neka pomoćna infrastruktura ili nešto sasvim treće?! Stadion uopće nije loš, može se lijepo urediti za Premijer Ligu, jer ima širine sa strane, tako da se bez problema mogu napraviti dodatne tribine. Samo što su pare problem. Sad, kolko općina daje para i da li uopće daje, to ja ne znam.
Jesi to bio na nekom poslovnom putu? prepostavljam jer smo jedan od najprometnijih granicnih prelaza u BiH
A bome je Gradiška, uz Brod najprometniji prelaz u BiH. Samo, isto ko i u Brodu, da vam je nekako prelaz premjestiti van centra, jer onakav prelaz samo stvori i kolonu i buku i smeta građanima. valjda će se i onaj autoput dovršiti jednom..
Sretno vam u Prvoj Ligi

To sto sad pricas su tvoja nagadjanja, momak igra u prvom timu vec 5 godina iz godine u godinu sve je bolji, tako da ne vjerujem da bas neiskusan....pabizo je napisao/la:imate problem golmana i to morate rešiti ,,,,,,,,Daleko ste od Dinčića jer košta MALO VISE PARA,,,,Radnicki Kragujevac mu nudi za godinu 25000eura i platu 800eura na mjesecpabizo je napisao/la:
Kozić je NEISKUSAN -----TO JE ISTINA JARANE
Ja sam napisao da vam treba golman ------a to isto je potvrdio VINKO MARINOVIC u tekstu spotsport.baAvalanche je napisao/la:To sto sad pricas su tvoja nagadjanja, momak igra u prvom timu vec 5 godina iz godine u godinu sve je bolji, tako da ne vjerujem da bas neiskusan....pabizo je napisao/la:imate problem golmana i to morate rešiti ,,,,,,,,Daleko ste od Dinčića jer košta MALO VISE PARA,,,,Radnicki Kragujevac mu nudi za godinu 25000eura i platu 800eura na mjesecpabizo je napisao/la:
To je druga stvar ti si govorio da je neiskusan itd... ali nije bitno. aj ziviopabizo je napisao/la:Ja sam napisao da vam treba golman ------a to isto je potvrdio VINKO MARINOVIC u tekstu spotsport.bapabizo je napisao/la:imate problem golmana i to morate rešiti ,,,,,,,,Daleko ste od Dinčića jer košta MALO VISE PARA,,,,Radnicki Kragujevac mu nudi za godinu 25000eura i platu 800eura na mjesecpabizo je napisao/la:

-
- Kontakt:
Fudbaleri Kozare su danas u polufinalnoj utakmici 16.tradicionalnog turnira Gradiška 2011 savladali ekipu Crvene Zemlje,novog člana prve lige Republike Srpske.Rezultat je bio 3:0 (Kojić,Spasojević i Kovačević).Sutra u finalnoj utakmici koja počinje u 18:00 h,protivnik Kozari je ekipa Rudara iz Prijedora.
finale FK Kozara - FK Rudar 1-1 (1-0) strelac za Kozaru Senad Mujic, nakon penala 6-5 za FK Kozaru 

Znaš li možda ko je strijelac za Rudar?Avalanche je napisao/la:finale FK Kozara - FK Rudar 1-1 (1-0) strelac za Kozaru Senad Mujic, nakon penala 6-5 za FK Kozaru
Samo njega volem, jer sam seljak golem! FKRP 1928
-
- Kontakt:
Jeftic,nakon prekida.
Hvala. Inače, kako vam djeluje Rudar? Kako igraju, jeste zapazili neke pojedince? Imamo li šanse za gornji dio tabele naredne sezone?legenda 74 je napisao/la:Jeftic,nakon prekida.

Srdačan pozdrav iz Prijedora.
Samo njega volem, jer sam seljak golem! FKRP 1928
-
- Kontakt:
Dosta čvrsto i organizovano,mislim da će vam faliti jedan klasični gol igrač,đorić i šuka se trude ali su mi nekako u završnici dosta bezopasni,danas je dobro odigrao krezović.Mislim da ce te sa nama i još 6-7 ekipa voditi borbu za opstanak!
E sad ne znam jel vam ono bio prvi sastav, po onom sto sam vidio djelujete za sitnicu bolje na terenu od nas ali mi nismo igrali u punom sastavu ali mislim da smo tu po kvalitetu i sto rece moj kolega, vjerovatno nam sljedi grcevita borba za opstanakHemuli je napisao/la:Hvala. Inače, kako vam djeluje Rudar? Kako igraju, jeste zapazili neke pojedince? Imamo li šanse za gornji dio tabele naredne sezone?legenda 74 je napisao/la:Jeftic,nakon prekida.![]()
Srdačan pozdrav iz Prijedora.

-
- Kontakt:
Ako budete igrali kao danas u Gradaccu,od vas nema nista,sigurno ispadate.Zvijezda pobjedila sa 6:2(3:0) a mogla je zabiti sigurno jos toliko.Oba gola ste postigli u drugom poluvremenu,nakon sto je nas trener napravio veliki broj izmjena.Za citavu utakmicu imali ste 2 suta na gol i zabili 2 gola zahvaljujuci nespretnoscu Zvijezdine odbrane.Uglavnom,jako lose izdanje Kozare.
Pratio sam pripremne utakmice Zvijezde koja je slabija nego u prosloj sezoni,i mislim da ce se boriti za opstanak a kada sam vidio kakva ekipa igra u PL,nemogu vjerovati,vi nemate sta traziti u ovoj ligi,nazalost,jos jedna slicna vama i ne treba se niko sikirati za ispadanje
U subotu i nedelju igrali su ovde kod nas turnir pa je moguce da su malo izmoreni ali to naravno nije opravdanje!!! Jel znas mozda ko je dao golove za Kozaru?Bosanski zmaj je napisao/la:Ako budete igrali kao danas u Gradaccu,od vas nema nista,sigurno ispadate.Zvijezda pobjedila sa 6:2(3:0) a mogla je zabiti sigurno jos toliko.Oba gola ste postigli u drugom poluvremenu,nakon sto je nas trener napravio veliki broj izmjena.Za citavu utakmicu imali ste 2 suta na gol i zabili 2 gola zahvaljujuci nespretnoscu Zvijezdine odbrane.Uglavnom,jako lose izdanje Kozare.
-
- Kontakt:
Ne poznajem igrace Kozare da bi ti mogao reci ko je bio strijelac,ne znam ni koji brojevi igraca.Ne bih rekao ni da je umor, jer je ova ekipa Zvijezde takodjer igrala utakmice u subotu i nedjelju.Po prikazanom na terenu tesko da mozete sacuvati premijerligaski status.Puno srece u prvenstvu !Avalanche je napisao/la:U subotu i nedelju igrali su ovde kod nas turnir pa je moguce da su malo izmoreni ali to naravno nije opravdanje!!! Jel znas mozda ko je dao golove za Kozaru?Bosanski zmaj je napisao/la:Ako budete igrali kao danas u Gradaccu,od vas nema nista,sigurno ispadate.Zvijezda pobjedila sa 6:2(3:0) a mogla je zabiti sigurno jos toliko.Oba gola ste postigli u drugom poluvremenu,nakon sto je nas trener napravio veliki broj izmjena.Za citavu utakmicu imali ste 2 suta na gol i zabili 2 gola zahvaljujuci nespretnoscu Zvijezdine odbrane.Uglavnom,jako lose izdanje Kozare.
Samo da pozelim srecu Kozari, jer ce im trebati ove sezone, i nadam se da ce izboriti opstanak, jer imaju dobar tim, iako ove pripremne utakmice to nisu pokazale, ali nadam se da ce Vinko to posloziti jer je dobar trener. Imao je prosle godine super ekipu koja se prosetala prvomRS, granitna odbrana, dobio je dobra, solidna pojacanja, i ja stvarno mislim da je to dovoljno za opstanak. Za pocetak, nadam se bodu protiv Borca, ipak je on u 2-3 najbolje ekipe, a iako izgube, idemo dalje, uzeti bodove sebi ravnima, srecno momci, da izborite opstanak, a Borac titulu!
www.fkkozara.net
Poslije nekoliko natpisa u pojedinim medijima da za utakmicu protiv Borca na startu sezone ne računa na pojedine igrače poput Gorana Popovića reagirao je trener Vinko Marinović.
"Nikad nisam u javnosti otpisao nijednog igrača. Tako je i sa Popovićem koji je u konkurenciji za utakmicu protiv Borca. Kritika je bilo poslije nekih kontrolnih utakmica, ali ne zbog loših rezultata, već zbog određenih propusta u igri. To je valjda normalna i logična komunikacija trenera i igrača. Svi smo mi na istom zadatku koji za cilj ima što bolje rezultate kluba u narednoj sezoni", rekao je Marinović.
Kozara će novu sezonu da otvori na svom stadionu subotu protiv Borca od 17,30 sati.
"Nikad nisam u javnosti otpisao nijednog igrača. Tako je i sa Popovićem koji je u konkurenciji za utakmicu protiv Borca. Kritika je bilo poslije nekih kontrolnih utakmica, ali ne zbog loših rezultata, već zbog određenih propusta u igri. To je valjda normalna i logična komunikacija trenera i igrača. Svi smo mi na istom zadatku koji za cilj ima što bolje rezultate kluba u narednoj sezoni", rekao je Marinović.
Kozara će novu sezonu da otvori na svom stadionu subotu protiv Borca od 17,30 sati.
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Jedva cekam, vec sam zamjenio smjenu na poslu da mogu doci na utakmicu
Upad na stadion 5 km, malo skupo al stas....
Nove stolice se postavljaju i bice gotove do subote, znaci sve je spremno jos samo da dodje ta subota

Upad na stadion 5 km, malo skupo al stas....
Nove stolice se postavljaju i bice gotove do subote, znaci sve je spremno jos samo da dodje ta subota

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.