Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ovo je opet 'silovanje' mozga od strane City-a, njihova igra je kriminalna da se ima sta drugo raditi sigurno ne bih ovo gledao
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Losa igra City nemaju organizatora igre da valja, a i Edin lose se krece u napadu gore, stane na jedno mjesto i 2-3 metra ljevo pa 2-3 metra desno i sve tako, jbg mora se tu trcati izmedju stopera da napravi pometnu izmedju njih pa mu neko i gurne neki pass u prostor gdje moze utrcati i zabiti gol, previse je statican nas Edin 
Mes Que Un Club
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Bolje je City izgled'o sa Balotelijem, negoli sa Milnerom. Loša utakmica, loša partija skoro svih City-jevih igrača, kao da se nastavilo tamo gdje se prošle godine stalo. Potreban je još jedan vizionar u ekipi i jedan vrhunski napadač. Džeko im'o jedan slab udarac, odigr'o dupli pas sa Clichy-jem i učestvov'o u onoj akciji nakon koje je Baloteli pokaz'o koliko je glup igrač. Ono što bi moglo biti dobro je to što nema napadača na klupi, tako da bismo mogli Edina gle'ati do kraja tekme.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
A da on nije mislio da je ofsajd, pa je onako reagovao (mislim na Balonju) iako ni govora o ofsajdu. Covjek je ziva legenda

Izdržati, to je temelj vrline!
?,,kimbo je napisao/la:@TKC
Sorry drug , zezam se ... prizeljkivam tako nesto samo .. iz penala je Balo dao . Bezze tekma u kojoj je Edin mozda dirnuo loptu 5 puta i imao jednu super sekvencu ..
izgleda da od tih streamova ne mozete uvidjeti da je city mnogo napredovao. pa ne moze se u prijateljskoj protiv LA koji je u sred sezone igrati kao inace... ja sam zadovoljan jer do onog blentavog detalja bilo je i bolje...
4-IN-A-ROW
A njega da nema trebalo bi ga izmislitirogeRF je napisao/la:A da on nije mislio da je ofsajd, pa je onako reagovao (mislim na Balonju) iako ni govora o ofsajdu. Covjek je ziva legenda![]()
![]()
vidi se da covjek uziva igra za sebe i za raju samo to mnogi ne razumiju
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
treba njima Nasri pod hitnom
Ja mislim da je Edin dobro odigrao, razigravao je sve, jbg, nema suteva ali nije njegova krivica kad niko ne ubacuje
-
robijasi zenica
- Kontakt:
imal ko link da nestopa i da je fina slika
http://www.veetle.com/index.php/channel ... 48bac38a06" onclick="window.open(this.href);return false;robijasi zenica je napisao/la:imal ko link da nestopa i da je fina slika
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Napredovali?Oni ako ovako budu igrali u epl nece ni evrope vidjeti.Znam ja da je prijateljska ali ovo je ipak jadno.emir_ je napisao/la:izgleda da od tih streamova ne mozete uvidjeti da je city mnogo napredovao. pa ne moze se u prijateljskoj protiv LA koji je u sred sezone igrati kao inace... ja sam zadovoljan jer do onog blentavog detalja bilo je i bolje...
@TKC i ja mislim da bi sa Nasrijeem to sve izgledlo mnogo bolje
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
- Megamon
- Kontakt:

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Bogati, jel u vas pocelo drugo poluvrijeme? 
Nasri, Pjanic, Modric, ma bilo ko, ko zna da doda loptu kvalitetno, brzo, ali istovremeno i precizno, ono sto bi rekli da je proturi ili podkopa kada treba, ali takvih nema u Citiyu.malta071 je napisao/la:Napredovali?Oni ako ovako budu igrali u epl nece ni evrope vidjeti.Znam ja da je prijateljska ali ovo je ipak jadno.emir_ je napisao/la:izgleda da od tih streamova ne mozete uvidjeti da je city mnogo napredovao. pa ne moze se u prijateljskoj protiv LA koji je u sred sezone igrati kao inace... ja sam zadovoljan jer do onog blentavog detalja bilo je i bolje...
EDIT: To cak sta vise, najbolje u cijelom njihovom timu zna Dzeko da uradi.
Zadnja izmjena: guber90, dana/u 24 jul 2011, 23:14, ukupno mijenjano 2 puta.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
ev dobar link http://www.soccertvlive.net/watch/74780 ... -city.html" onclick="window.open(this.href);return false;
koji su profesionalci na ovom ESPN-u americkom, pricaju o povredi Tourea i odmah ide video dok se nista ne desava na tekmi, sitnica a pravi ugodjaj
4-IN-A-ROW
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 18 maj 2015, 21:09, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
-----------Dzeko--Tevez(Aguero)malta071 je napisao/la:Napredovali?Oni ako ovako budu igrali u epl nece ni evrope vidjeti.Znam ja da je prijateljska ali ovo je ipak jadno.emir_ je napisao/la:izgleda da od tih streamova ne mozete uvidjeti da je city mnogo napredovao. pa ne moze se u prijateljskoj protiv LA koji je u sred sezone igrati kao inace... ja sam zadovoljan jer do onog blentavog detalja bilo je i bolje...
Silva---Nasri----Yaya Toure----Johnson
Clichy---Kompany---Toure------Micah richards
----------------Hart
Nesto slicno ovoga ali im playmaker obavezno treba.
Pa cekaj jesu li izbacili balotellia odmah posliej wannabe Zidane sekvencije.,
DaTKC je napisao/la:-----------Dzeko--Tevez(Aguero)malta071 je napisao/la:Napredovali?Oni ako ovako budu igrali u epl nece ni evrope vidjeti.Znam ja da je prijateljska ali ovo je ipak jadno.emir_ je napisao/la:izgleda da od tih streamova ne mozete uvidjeti da je city mnogo napredovao. pa ne moze se u prijateljskoj protiv LA koji je u sred sezone igrati kao inace... ja sam zadovoljan jer do onog blentavog detalja bilo je i bolje...
Silva---Nasri----Yaya Toure----Johnson
Clichy---Kompany---Toure------Micah richards
----------------Hart
Nesto slicno ovoga ali im playmaker obavezno treba.
Pa cekaj jesu li izbacili balotellia odmah posliej wannabe Zidane sekvencije.,
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, FerdinandF, Micron, Proximic, tuzlanskinacin, zikerrz21 i 41 gost.