FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Gavaric pred potpisom za Indjiju ?! Steta sto nas ovakav fudbaler napusti,ali nije do nas,vec do odgovornih ljudi u upravi 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Nakon jučerašnjeg sastanka s predstavnicima klupske uprave i menadžmenta, nogometaši Slobode dali su rok do četvrtka da im se isplate dugovi. To je razlog što je prekninut štrajk, ali ako se obećanje ne ispoštuje, nova obustava rada najavljena je za 28. juli, ili devet dana prije početka prvenstva.
Danas prijateljska utakmicaa Nk Zvijezda-Fk Sloboda na Banji , utakmica pocinje u 18 i 30 sati. U ovoj utakmici svi igraci ce bit na raspolaganju treneru.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- SaltCityAttack
- Kontakt:
evo Jasminu se covjek obratio na njegovoj stranici i napisao samo da je bezobrazluk sta su dozvolili da se desava sa nasim sportom u gradu...Jasmin je odlucio da ga izbrise iz prijatelja i td...dovoljno je tim pokazao sta mu je u cilju i da od njega nikad necemo imati neke pomoci
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
zvijezda sloboda 3:3
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
-
- Kontakt:
1:3 pa 3:3 ko je dao golove jedan je Jogetov a ostali
Za 0-1 Mešanović Jasmin, a za 1-3 Rahmanović Amarmedjed_orijas je napisao/la:1:3 pa 3:3 ko je dao golove jedan je Jogetov a ostali
-
- Kontakt:
OK hvala brate
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa i dobri smo kakvo je stanje
... mi jos nismo ni pripreme poceli
...nisu se obavljali treninzi jer je bio zagradjen teren i onda s eigrale samo te prijateljske utkamice... s obirom na sve okolnosti i sa ovakvim igrackim kadrom ipak nije tako lose
...cak su dali 3 gola eto i vodili 1;3 ahahahah

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Ma ne bi se baš reklo da je dobro. Više ste imali sreće nego što ste dobro igrali. Naš golman katasrofa, sve što je upućeno prema golu to je i ušlo. Igra vam se svodila samo na izbacivanje lopte u protivničku polovinu. Većinom ste u odbrani igrali sa 8 igrača. Nego Jogeta i Mujkića čuvajte ko oči u glavi, ima tu još jedan mališan dobro je igro ali ne znam kako se zove. Mislim da je to bio onaj vaš junior što je najbolji strijelac lige, ali nisam siguran.SaltCityAttack je napisao/la:pa i dobri smo kakvo je stanje... mi jos nismo ni pripreme poceli
...nisu se obavljali treninzi jer je bio zagradjen teren i onda s eigrale samo te prijateljske utkamice... s obirom na sve okolnosti i sa ovakvim igrackim kadrom ipak nije tako lose
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
- Omerbavarac
- Kontakt:
I pored ogromnih problema momci daju sve od sebe, pa cak evo i u ovim prijateljskim mecevima. Postici 3 gola nije malo, bez obzira sto mec nema rezultatskog znacaja.
Isplatite ove momke, previse su dobri da bi im se nesto lose uradilo.
Isplatite ove momke, previse su dobri da bi im se nesto lose uradilo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
:O oooo rodjakSaltCityAttack je napisao/la:pa i dobri smo kakvo je stanje... mi jos nismo ni pripreme poceli

Bas fin rezultat u Gradaccu , izgleda ovi nas ne mogu pobijedit ni u prijateljskoj utakmici, jbg zna se ko je gazda

mnogo ste jaki

Da nije Mujkića i Jogunčića nebi bili ni za prve lige,ta dvojica vas drze u životu.Ovaj prvi branio je reprezentativno,ovaj drugi sve je sam zatvarao i blokirao.
Ajd ne serduckaj majketi, znaci 2 igraca samo igraju a ostali setajuzvjezdas je napisao/la:Da nije Mujkića i Jogunčića nebi bili ni za prve lige,ta dvojica vas drze u životu.Ovaj prvi branio je reprezentativno,ovaj drugi sve je sam zatvarao i blokirao.

Zadnja izmjena: fukara87, dana/u 24 jul 2011, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.
Jos samo da isplate momke i dobro je
Joj sto ne mogu ovih komentara Joge i Mujkic vas odrzavaju,pa sta ovi ostali rade,gledaju ??

Joj sto ne mogu ovih komentara Joge i Mujkic vas odrzavaju,pa sta ovi ostali rade,gledaju ??
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- slani grad
- Kontakt:
a sad se skontaj kakav odron od ekipe vi imate kad je Joge sve sam zatvarao i blokiraozvjezdas je napisao/la:Da nije Mujkića i Jogunčića nebi bili ni za prve lige,ta dvojica vas drze u životu.Ovaj prvi branio je reprezentativno,ovaj drugi sve je sam zatvarao i blokirao.

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
- slani grad
- Kontakt:
2 posta..od toga 1 na temi SlobodeRobija94 je napisao/la:mnogo ste jaki![]()

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
mozda ne zelim da budem tako popularan na forumu ko sto si ti 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.