FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
U Banjaluci su zakupili skoro cijeli hotel, nisi im mogao prici na 10m, a nisu uopste napustali hotel, osim odlaska na stadion na trening i utakmicu. 
pa kad mi možemo u evropskim takmičenjima vazda dobijati azijate... 
@zlatandr
Kjosevski je golman kadeta, vrhunski talenat, ako ovako natavi, biće jedan od najvećih golmana Željezničara svih vremena, bez pretjerivanja. Osim mu bio nudio profesionalni ugovor s ekipom, ali odbio, želi završiti prvo srednju školu. Ima 16 godina, moje godište.
Kjosevski je golman kadeta, vrhunski talenat, ako ovako natavi, biće jedan od najvećih golmana Željezničara svih vremena, bez pretjerivanja. Osim mu bio nudio profesionalni ugovor s ekipom, ali odbio, želi završiti prvo srednju školu. Ima 16 godina, moje godište.
Hvala za info.Omar500 je napisao/la:@zlatandr
Volim te Zeljo!!!
najjača obavještajna služba na svijetu je izraelski mossad, najjači masonski pokret na svijetu je židovska masonerija, moć i novci ovoga svijeta su u njihovim rukama, šta hoćemo dalje, mi se ništa ne pitamo, nažalost, i puno sreće protiv izraelaca, trebat će vam..
Ma ovo za izraelce nije nista novo( kad ih skoro cijeli dunjaluk mrzi)! A ovo sa pasosima... Pa prosle godine je gostovao Hapoel,pu pu pu
tako da,mislim da nam ipak nece trebati za ovu tekmu 
-MI SMO ZELJINI,ZELJO JE NAS-
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Samo sto je razlika izmedju svih hapoela i svih makabija ko nebo i zemlja_plavac_ je napisao/la:Ma ovo za izraelce nije nista novo( kad ih skoro cijeli dunjaluk mrzi)! A ovo sa pasosima... Pa prosle godine je gostovao Hapoel,pu pu putako da,mislim da nam ipak nece trebati za ovu tekmu
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Samo sto je razlika izmedju svih hapoela i svih makabija ko nebo i zemlja[/quoteSarajlijc@ je napisao/la:_plavac_ je napisao/la:Ma ovo za izraelce nije nista novo( kad ih skoro cijeli dunjaluk mrzi)! A ovo sa pasosima... Pa prosle godine je gostovao Hapoel,pu pu putako da,mislim da nam ipak nece trebati za ovu tekmu
Vjeruj da mi je to dole sve manje vise isto(jer nisam najbolje upoznat iskreno,bar sto se tice tih eto imena) ! A vise mi sega sto se tice tog pasosa jer u onom clanku pise da je utakmica igrana u gradu koji je udaljen samo nekih 40-ak km od granice sa Iranom. Tako da je to kao razlog...
-MI SMO ZELJINI,ZELJO JE NAS-
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
Pustite ba sada celik ko yebe njih , ionako ce ispasti okrenimo se macabiju 
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
citate li vi da je ovo igrano u blizini iranske granice a da su osiguranje sproveli Azerbejdzanci,kao sto bi u Sarajevu bilo kad bi dosla ZvezdaSarajlijc@ je napisao/la:Samo sto je razlika izmedju svih hapoela i svih makabija ko nebo i zemlja_plavac_ je napisao/la:Ma ovo za izraelce nije nista novo( kad ih skoro cijeli dunjaluk mrzi)! A ovo sa pasosima... Pa prosle godine je gostovao Hapoel,pu pu putako da,mislim da nam ipak nece trebati za ovu tekmu
bolje je tako nego da se popije visegodisnja suspenzija zbo nekog pojedinca
Sa 16 ne mozes potpisati profesionalni ugovor,Il sam ja nesto pobrkao?Omar500 je napisao/la:@zlatandr
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ma nema to s Izraelcima nikakve veze s Muslimanima, oni su jednostavno takvi, gdje god da krenu. Jednostavno nakon dobro poznatih igara i slucaja te svega ostalog, ne prepustaju nista slucaju i moze im biti jer im klubovi imaju velike kolicine novca. Kad je Maccabi gostovao prvi put na Pecari, sjecam se smijali smo se zesce, Široki im posalje dopis, klub taj i taj, odatle i odatle, titule te i te, itd., sta je sve osigurano i sta im treba, vraca Maccabi na nekoliko stranica odgovor, klub taj i taj, titule na cijeloj jednoj stranici.
A onda tek idu zahtjevi. Situacije je takva da taj klub, npr., gdje god dodje, zahtjeva svoje ljude u svakoj prostoriji. Dakle, to je bilo doslovno udje ekipa u svlacionicu, postave svog covjeka, idu kroz hodnik, postave svog covjeka, idu u wc, postave svog covjeka, ulaze na teren, postave svog covjeka, uglavnom, kroz koju god prostoriju prodje netko njihov, u toj prostoriji ostaje jedan iz izraelskog osiguranja. Isto je vrijedilo i za smjestaj u hotelu, uz potpunu izolaciju i udovoljavanje, tako da, to je jednostavno standard, tako je i gotovo. Pricam naravno o kosarkaskom klubu, ali princip je u sustini isti.
...Život za Široki...
znam neke primjere da je potpisan sa nepunih 17 ali da li je to do fudbalskih zakona drzave ili FIFA-emalta071 je napisao/la:Sa 16 ne mozes potpisati profesionalni ugovor,Il sam ja nesto pobrkao?Omar500 je napisao/la:@zlatandr
Ma ima onaj fazon kad se igrač proglasi vanserijskim talentom, Wenger ih godinama uzima na tu foru.santos je napisao/la:znam neke primjere da je potpisan sa nepunih 17 ali da li je to do fudbalskih zakona drzave ili FIFA-e
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
mislim da je tu maximum 3 god trajanje ugovoraVirtu4l je napisao/la:Ma ima onaj fazon kad se igrač proglasi vanserijskim talentom, Wenger ih godinama uzima na tu foru.santos je napisao/la:znam neke primjere da je potpisan sa nepunih 17 ali da li je to do fudbalskih zakona drzave ili FIFA-e
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
Joj što sam uzbuĐen još 3 dana , samo da ne pada kiša da nas IMA na hadisonu 
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Kako god okrenes nece nam biti lako sa Maccabijem, najvise me strah sudija da nas ne ostete. 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
znali iko koji timovi docekuju ako Bog da Zelju u play offu ? 
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Sve krenem nešto analizirati Makabi, kontati kakve su naše šanse... I onda se opet vratim na taj žrijeb gdje smo bili NOSIOCI i trebali smo bar izvući slabiju ekipu od Šerifa!
Ovo je puno veća nesreća nego izvlačenje Šerifa, jer ostali protivnici u 2.pretkolu su isto bili koliko-toliko bolji...al' u 3.pretkolu među nenosiocima, mi izvučemo Makabi
Ne želim se predavati, al ovakva prilika, gdje bi uz lakšeg protivnika prošli u play-off i napunili Koševo sa npr. Atl.Madridom, je možda uništena.
Ne želim se predavati, al ovakva prilika, gdje bi uz lakšeg protivnika prošli u play-off i napunili Koševo sa npr. Atl.Madridom, je možda uništena.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Sto se tice popunjavanja Koseva,to je mislim gotova prica,Jug i istok ce biti svakako popunjeni,sjever ako bude dosao i jedan žuti ce biti za njih a zapad ko zapad 
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Trenutno korisnika/ca: kosuljaplava, WeekendOffender i 53 gosta.