FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SrdjanBL
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SrdjanBL » 24 jul 2011, 23:13

U Banjaluci su zakupili skoro cijeli hotel, nisi im mogao prici na 10m, a nisu uopste napustali hotel, osim odlaska na stadion na trening i utakmicu. ;)

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 24 jul 2011, 23:31

pa kad mi možemo u evropskim takmičenjima vazda dobijati azijate... :roll:

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 24 jul 2011, 23:40

@zlatandr
Kjosevski je golman kadeta, vrhunski talenat, ako ovako natavi, biće jedan od najvećih golmana Željezničara svih vremena, bez pretjerivanja. Osim mu bio nudio profesionalni ugovor s ekipom, ali odbio, želi završiti prvo srednju školu. Ima 16 godina, moje godište.

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 24 jul 2011, 23:42

Omar500 je napisao/la:@zlatandr
Kjosevski je golman kadeta, vrhunski talenat, ako ovako natavi, biće jedan od najvećih golmana Željezničara svih vremena, bez pretjerivanja. Osim mu bio nudio profesionalni ugovor s ekipom, ali odbio, želi završiti prvo srednju školu. Ima 16 godina, moje godište.
Hvala za info.
Volim te Zeljo!!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 24 jul 2011, 23:44

najjača obavještajna služba na svijetu je izraelski mossad, najjači masonski pokret na svijetu je židovska masonerija, moć i novci ovoga svijeta su u njihovim rukama, šta hoćemo dalje, mi se ništa ne pitamo, nažalost, i puno sreće protiv izraelaca, trebat će vam..

_plavac_
Kontakt:

Post Postao/la _plavac_ » 24 jul 2011, 23:50

Ma ovo za izraelce nije nista novo( kad ih skoro cijeli dunjaluk mrzi)! A ovo sa pasosima... Pa prosle godine je gostovao Hapoel,pu pu pu :D tako da,mislim da nam ipak nece trebati za ovu tekmu :mrgreen:
-MI SMO ZELJINI,ZELJO JE NAS-

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 jul 2011, 23:52

_plavac_ je napisao/la:Ma ovo za izraelce nije nista novo( kad ih skoro cijeli dunjaluk mrzi)! A ovo sa pasosima... Pa prosle godine je gostovao Hapoel,pu pu pu :D tako da,mislim da nam ipak nece trebati za ovu tekmu :mrgreen:
Samo sto je razlika izmedju svih hapoela i svih makabija ko nebo i zemlja
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

_plavac_
Kontakt:

Post Postao/la _plavac_ » 25 jul 2011, 00:02

Sarajlijc@ je napisao/la:
_plavac_ je napisao/la:Ma ovo za izraelce nije nista novo( kad ih skoro cijeli dunjaluk mrzi)! A ovo sa pasosima... Pa prosle godine je gostovao Hapoel,pu pu pu :D tako da,mislim da nam ipak nece trebati za ovu tekmu :mrgreen:
Samo sto je razlika izmedju svih hapoela i svih makabija ko nebo i zemlja[/quote
Vjeruj da mi je to dole sve manje vise isto(jer nisam najbolje upoznat iskreno,bar sto se tice tih eto imena) ! A vise mi sega sto se tice tog pasosa jer u onom clanku pise da je utakmica igrana u gradu koji je udaljen samo nekih 40-ak km od granice sa Iranom. Tako da je to kao razlog...
-MI SMO ZELJINI,ZELJO JE NAS-

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 25 jul 2011, 00:04

Pustite ba sada celik ko yebe njih , ionako ce ispasti okrenimo se macabiju :roll:
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 25 jul 2011, 00:04

Sarajlijc@ je napisao/la:
Samo sto je razlika izmedju svih hapoela i svih makabija ko nebo i zemlja
citate li vi da je ovo igrano u blizini iranske granice a da su osiguranje sproveli Azerbejdzanci,kao sto bi u Sarajevu bilo kad bi dosla Zvezda :mrgreen:

bolje je tako nego da se popije visegodisnja suspenzija zbo nekog pojedinca

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 25 jul 2011, 00:05

Sa 16 ne mozes potpisati profesionalni ugovor,Il sam ja nesto pobrkao?
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 25 jul 2011, 00:08

Ma nema to s Izraelcima nikakve veze s Muslimanima, oni su jednostavno takvi, gdje god da krenu. Jednostavno nakon dobro poznatih igara i slucaja te svega ostalog, ne prepustaju nista slucaju i moze im biti jer im klubovi imaju velike kolicine novca. Kad je Maccabi gostovao prvi put na Pecari, sjecam se smijali smo se zesce, Široki im posalje dopis, klub taj i taj, odatle i odatle, titule te i te, itd., sta je sve osigurano i sta im treba, vraca Maccabi na nekoliko stranica odgovor, klub taj i taj, titule na cijeloj jednoj stranici. :lol: A onda tek idu zahtjevi. Situacije je takva da taj klub, npr., gdje god dodje, zahtjeva svoje ljude u svakoj prostoriji. Dakle, to je bilo doslovno udje ekipa u svlacionicu, postave svog covjeka, idu kroz hodnik, postave svog covjeka, idu u wc, postave svog covjeka, ulaze na teren, postave svog covjeka, uglavnom, kroz koju god prostoriju prodje netko njihov, u toj prostoriji ostaje jedan iz izraelskog osiguranja. Isto je vrijedilo i za smjestaj u hotelu, uz potpunu izolaciju i udovoljavanje, tako da, to je jednostavno standard, tako je i gotovo. Pricam naravno o kosarkaskom klubu, ali princip je u sustini isti.
...Život za Široki...

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 25 jul 2011, 00:09

malta071 je napisao/la:
Sa 16 ne mozes potpisati profesionalni ugovor,Il sam ja nesto pobrkao?
znam neke primjere da je potpisan sa nepunih 17 ali da li je to do fudbalskih zakona drzave ili FIFA-e :?:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jul 2011, 00:10

santos je napisao/la:znam neke primjere da je potpisan sa nepunih 17 ali da li je to do fudbalskih zakona drzave ili FIFA-e :?:
Ma ima onaj fazon kad se igrač proglasi vanserijskim talentom, Wenger ih godinama uzima na tu foru.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 25 jul 2011, 00:12

Virtu4l je napisao/la:
santos je napisao/la:znam neke primjere da je potpisan sa nepunih 17 ali da li je to do fudbalskih zakona drzave ili FIFA-e :?:
Ma ima onaj fazon kad se igrač proglasi vanserijskim talentom, Wenger ih godinama uzima na tu foru.
mislim da je tu maximum 3 god trajanje ugovora

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 25 jul 2011, 00:13

Joj što sam uzbuĐen još 3 dana , samo da ne pada kiša da nas IMA na hadisonu 8-)
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 jul 2011, 00:23

Kako god okrenes nece nam biti lako sa Maccabijem, najvise me strah sudija da nas ne ostete. :|
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 25 jul 2011, 09:39

znali iko koji timovi docekuju ako Bog da Zelju u play offu ? :D
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 25 jul 2011, 10:13

Sve krenem nešto analizirati Makabi, kontati kakve su naše šanse... I onda se opet vratim na taj žrijeb gdje smo bili NOSIOCI i trebali smo bar izvući slabiju ekipu od Šerifa! :o Ovo je puno veća nesreća nego izvlačenje Šerifa, jer ostali protivnici u 2.pretkolu su isto bili koliko-toliko bolji...al' u 3.pretkolu među nenosiocima, mi izvučemo Makabi :o

Ne želim se predavati, al ovakva prilika, gdje bi uz lakšeg protivnika prošli u play-off i napunili Koševo sa npr. Atl.Madridom, je možda uništena. :(
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

deyo
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la deyo » 25 jul 2011, 10:29

Sto se tice popunjavanja Koseva,to je mislim gotova prica,Jug i istok ce biti svakako popunjeni,sjever ako bude dosao i jedan žuti ce biti za njih a zapad ko zapad ;)
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: kosuljaplava, WeekendOffender i 53 gosta.