Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

propuh
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la propuh » 25 jul 2011, 00:00

Dzekop otkako je u City dosao sve me vise podsjeca na Lazu
ucinak mu je nula = katastrofa :shock:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 25 jul 2011, 00:01

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 18 maj 2015, 21:09, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

edo3majka
Kontakt:

Post Postao/la edo3majka » 25 jul 2011, 00:02

Jel ko brojao lopte koliko ih je Dzeko primio u drugom, mislim da nije bilo vise od tri. Nebitno, cijela ekipa je igrala bezidejno i bezvoljno, kostase me 30€ majku im njihovu, Balo mamcu ti sto ono ne dade sad bi i ja slavio. :)
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 25 jul 2011, 00:04

Džeko, Džeko, na šta ja potroših 90 minuta... Kako je samo ofalio frajer. Za City me zaboli neka stvar, ali ako bude ovako "jak" u najdražem nam dresu, nadrapasmo. Ruku na srce, vidio sam jednu loptu da je išla na njega za cijelih 90 minuta (Wright-Phillips), ali frajer mi djeluje pravo slabo, malokrvno... Ni sjena onog lika koji je poderao Bundesligu prije 2 godine.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 25 jul 2011, 00:10

Dzeko ide lagano stopama Misketa i tutora Spahe (samo sto je Spahic fizicki raritet i moze sebi priustiti da se zeza sa karijerom) ... Poslije ove jeseni nece Dzeku htjeti ni u Turskoj ligi.
Zalosno, jos zalosnije sto ce se ovako opet ponasati i u repci ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Rodjeni_BRato
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni_BRato » 25 jul 2011, 00:12

Za dzeku je Stoke ili neki manji engleski klub. gdje se on nemora vracat preko centra da pomaze odbrani.

emir_

Post Postao/la emir_ » 25 jul 2011, 00:13

opet dzekini grobari napadaju... pa citava ekipa od balinog sranja je qrac, nemojte srati bezveze, edin je odsjecen i fali mu lopti
4-IN-A-ROW

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 jul 2011, 00:14

Haha, ova tema uvijek ista. Prije utakmice pumpanje dijamanta, i onda pljuvanje istog. Sta vas boli qurac kako igra u prijateljskoj utakmici za City? Neka odigra dobro za repku, a za ove sta bude.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 25 jul 2011, 00:18

Kakvo pljuvanje covjek se nije kako treba vidio na terenu i to je istina
niko tu nista ne pljuje, a sad sto neki to nece da vide druga je stvar.
U biti ni sjena od onog Dzeke iz Bundeslige :roll:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 25 jul 2011, 00:23

[youtube][/youtube]

Evo te scene sa Balom :lol:

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 25 jul 2011, 00:52

Prvih 20 minuta je bilo OK, i vise od toga, bas na nivou. Poslije Baline gluposti je sve krenulo nizbrdo. Niko se ne moze izdvojiti da kazes kako je vrijedan spomena.
Na kraju penali, nije mi jasno zasto? I u penalima su bili losi. :mrgreen:

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 25 jul 2011, 01:06

Mancini je nevjerovatan (hajde, recimo) trener! :shock: Izvesti Edina 2 minute prije kraja utakmice znajući da će se pucati penali i uvesti onog žuću (mrsko mi tražiti ime) je apsurdno. Pravo mi je drago što mu je golman kasnije i odbranio penal. Samo, jako loše od Mancinija da na ovaj način demonstrira nepovjerenje prema Edinu kad se radi o izvođenju penala. Čini mi se da, dok god je ovaj čovjek tu, niti će Cityjeva igra ličiti na nešto, niti će Edin dobiti pravu šansu da se razvije i dokaže na ovom nivou.
Definitions belong to the definers, not the defined

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 25 jul 2011, 01:07

edina je napisao/la:Mancini je nevjerovatan (hajde, recimo) trener! :shock: Izvesti Edina 2 minute prije kraja utakmice znajući da će se pucati penali i uvesti onog žuću (mrsko mi tražiti ime) je apsurdno. Pravo mi je drago što mu je golman kasnije i odbranio penal. Samo, jako loše od Mancinija da na ovaj način demonstrira nepovjerenje prema Edinu kad se radi o izvođenju penala. Čini mi se da, dok god je ovaj čovjek tu, niti će Cityjeva igra ličiti na nešto, niti će Edin dobiti pravu šansu da se razvije i dokaže na ovom nivou.
A Edin je poznat kao super izvodjac penala :roll:
nema potpisa

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 25 jul 2011, 01:10

Kakva ponizenja sebi i ovaj Mancini dozvoljava.Haj da ti ovo uradi neko deriste dok vodis juniore nekog kluba moglo bi proci nekako ali da se desi jednom ovakvom klubu to je vec sramota...
To je odraz i cijele ekipe.Cim je Mancini dozvolio jednom igracu ovakvo nonsalantno ponasanje odmah ce ga slijediti i drugi.Ne mogu shvatiti da covjek ne moze da smiri jednog balavca,kako ce tek ostale.Smijesan klub nema sta

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jul 2011, 01:12

CoDe je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Ima li preživjelih u Norveškoj? Dobro je živ si, ja se bio zabrinuo...
Lijepo da se zezas sa smrti preko 90 djece. Od tebe nista drugo nisam ni ocekivao.
Naravno da se ne valja zezati ali to je samo neka sala na tvoj racun a ne zrtava.
Upravo tako kolega.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 jul 2011, 01:12

Admir_Sa je napisao/la:
edina je napisao/la:Mancini je nevjerovatan (hajde, recimo) trener! :shock: Izvesti Edina 2 minute prije kraja utakmice znajući da će se pucati penali i uvesti onog žuću (mrsko mi tražiti ime) je apsurdno. Pravo mi je drago što mu je golman kasnije i odbranio penal. Samo, jako loše od Mancinija da na ovaj način demonstrira nepovjerenje prema Edinu kad se radi o izvođenju penala. Čini mi se da, dok god je ovaj čovjek tu, niti će Cityjeva igra ličiti na nešto, niti će Edin dobiti pravu šansu da se razvije i dokaže na ovom nivou.
Zna i Mancini da mu je cak igrac odbranio penal jednom, i da je u Armeniji dobacio loptu do Azerbejdzana.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 25 jul 2011, 01:15

Admir_Sa je napisao/la:
Upravo u tome i jeste poenta. Svaki konstruktivan trener bi svom špicu trebao pomoći da poboljša svoju igru tamo gdje zapinje, a ne da uvodi neke krkane da pucaju penale umjesto tog špica.
Definitions belong to the definers, not the defined

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 25 jul 2011, 01:20

Stvarno mislim da je igra Manchester Cityja kriminalna, nema povezanosti, ne zna se ko pije, ko placa..Edin je skok igrac, igrac koji ulazi u prostor, igrac koji se odlicno gradi i jako je ucinkovit, i stvarno mislim da mu fali lopti kad je u pitanju vezni red ovog kluba.

Nije da ga pravdam jer je "nas", ali zaista mislim da bi u nekom drugom klubu, u kojem se zna ko sta radi, imao puno bolju ucinkovitost, ovako mislim da ce i naredna sezona za naseg napadaca biti jako, jako losa.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jul 2011, 01:24

edina je napisao/la:Upravo u tome i jeste poenta. Svaki konstruktivan trener bi svom špicu trebao pomoći da poboljša svoju igru tamo gdje zapinje, a ne da uvodi neke krkane da pucaju penale umjesto tog špica.
Sa ovim se nebih složio. Krkani, kako ih ti zoveš su uvijek bili najbolji izvođači penala, razlog je jednostavan, golmani su uglavnom znali gdje pucaju najbolji igrači. Najbolji primjer za to ti je Fabio Grosso u finalu Svjetskog prvenstva 2006. godine... Lijevi bek šutira zadnji penal u finalu Svjetskog prvenstva?? Nezamislivo, zar ne? Tako to rade vukovi kao što je Lippi, pored njega je pucao i Materazzi... za Francusku su penale pogodili Abidal, Wiltord, Sagnol (čudno?)... a promašio je samo Trezeguet (napadač!)... da ne idem dalje, shvatila si....
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 25 jul 2011, 01:39

Virtu4l je napisao/la:
edina je napisao/la:Upravo u tome i jeste poenta. Svaki konstruktivan trener bi svom špicu trebao pomoći da poboljša svoju igru tamo gdje zapinje, a ne da uvodi neke krkane da pucaju penale umjesto tog špica.
Sa ovim se nebih složio. Krkani, kako ih ti zoveš su uvijek bili najbolji izvođači penala, razlog je jednostavan, golmani su uglavnom znali gdje pucaju najbolji igrači. Najbolji primjer za to ti je Fabio Grosso u finalu Svjetskog prvenstva 2006. godine... Lijevi bek šutira zadnji penal u finalu Svjetskog prvenstva?? Nezamislivo, zar ne? Tako to rade vukovi kao što je Lippi, pored njega je pucao i Materazzi... za Francusku su penale pogodili Abidal, Wiltord, Sagnol (čudno?)... a promašio je samo Trezeguet (napadač!)... da ne idem dalje, shvatila si....
Ne radi se tu o vukovima, nego o logicnim potezima: Marko Materazzi se moze pohvaliti izuzetno preciznim dugim pasom, ponekad je znao i slobodnjake izvoditi, tako da to sto je njegova pozicija "stoper" ne znaci da ne zna pucat penale, kao i Grosso koji u toku jedne utakmice plasira "milion" upotrebljivih lopti u prostor, i ima jako "mekanu" nogu..

A, razlog zbog kojeg su oni pucali zadnji penale je taj sto napadaci, i vezni red pucaju prvo kako ne bi bili u zaostatku, jer je puno teze pucati 3. ili 4. penal ako si prva 2 promasio, i to je recept za uspjeh pri pucanju penala.
Isto tako sagnol je jako dobar sa pas igrom, a kod penala ti nije dovoljno da pucas konstantno na gol da bi ga iz penala dao, nego samo ono koliko precizno mozes uputiti loptu u zamisljeno mjesto.

Ovaj dio o tome kako golmani znaju gdje pucaju najbolji igraci je stvarno za nasmijat, nadam se da se neces ljutiti..cuj neko zna gdje ce ovaj pucat, pa ako je najbolji igrac on moze uputiti sut bilo gdje, i logika je da ce mijenjati strane..penali su cista lutrija.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.