Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 25 jul 2011, 15:19

Megamon je napisao/la:Ma veceras ce stara popricati sa nekim rodjakom koji ima jake veze u muriji,tako da cemo vidjeti njegov savjet.Al' jedno je sigurno,ja ne dajem lovu.

Jos mu onaj kolega govori,daj ba pusti momka vidis da zuri kisa a on se nameracio na mene :evil:

ACAB
shvati ih, mozda je i njih stislo, trebo si im dati odma tu dati 5 km i poslati ih na kafu, a ne zayebavati se s njima :mrgreen:

al poslusaj Emirov savjet, prosao je on kroz dosta toga u svom zivotu :mrgreen:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 25 jul 2011, 15:30

Megamon je napisao/la:Kako su samo pogani ovi sarajevski drotovi.Juros oko pola osam,kisa lije k'o iz kabla a ja zurim.I sad dole kod Vrazova ja prelazim preko ulice a tu nema pjesacki prelaz.Pretohdno sam se uvjerio da je gore kod Alipasine dzamije crveno svijetlo.I ide jedan gospodin i ja.Kad izletise drotovi.Prodje covjek jedno 40 godina njemu nista ne uradise kad mene zaustavise uzese mi licnu i poceli me peglati.Naplatise mi kaznu majku mi ebem.Sad to moram da uplatim u roku od 4 mjeseca. :evil:

Yebem li mu familiju,daBogda mu kcerka umjesto qurca primala pendrek :twisted: .
Pa jel moguce da jos neko ne zna da vec 3 mjeseca tu love raju :lol: Pored tog prelaza ima jos jedan na Stupu kod Gadzo Komerca gdje love raju i to je to,ali eto naucio si sad :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 25 jul 2011, 15:33

Boateng_27 je napisao/la:Čuj platit ???

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kod nas u Zenici samo oni tebi mogu platit, jedino ako si kakav Budža ili stranac ili smoto pa da im platis :roll:
Mislim da sam dosad zapisan brat bratu jedno 5-6 puta, naravno nikad ništa nisam dobio. :D

Najjače mi je bilo kad je drot napiso mi kaznu za "uništavanje zelene površine". :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vjecna Robija
Kontakt:

Post Postao/la Vjecna Robija » 25 jul 2011, 15:42

Bosco bio sam juce sa 2 trebe iz tetova (Nermina i Almira) znas li ih ? :mrgreen:
Samo godine tuge s tobom imam ja, a ti si moja sreca najveca..

Samo godine bola i nadanja od SLAVNOG kluba ostalo je samo ime..

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 25 jul 2011, 15:42

slika slika

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 25 jul 2011, 15:44

Vjecna Robija je napisao/la:Bosco bio sam juce sa 2 trebe iz tetova (Nermina i Almira) znas li ih ? :mrgreen:
Mislim da tu prvu znam, za drugu nisam siguran. :D

Vjecna Robija
Kontakt:

Post Postao/la Vjecna Robija » 25 jul 2011, 15:45

Za prvu i nisam siguran da je Almira (Amira ili Almira) nisam siguran :mrgreen:
Al dobre su koke :D

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 25 jul 2011, 15:48

Vjecna Robija je napisao/la:Za prvu i nisam siguran da je Almira (Amira ili Almira) nisam siguran :mrgreen:
Al dobre su koke :D
Jesu l' very nice ? :lol: :mrgreen:
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 25 jul 2011, 15:52

Dobi me @Devil 5:4 na konkvistadoru u sportu :x Al' eto, ipak je on enciklopedija, jos Magicu cekam, legendu sam dovoljno der'o, kaze Devil ce te 5:0 dobit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Vjecna Robija
Kontakt:

Post Postao/la Vjecna Robija » 25 jul 2011, 15:55

neutralan__ je napisao/la:
Jesu l' very nice ? :lol: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:

joj da vidis u male guzova jbt zljeb :mrgreen:

P.S Edo ajd na pivu,mene vec krenulo

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 25 jul 2011, 15:57

Edin TM87 je napisao/la:Dobi me @Devil 5:4 na konkvistadoru u sportu :x Al' eto, ipak je on enciklopedija, jos Magicu cekam, legendu sam dovoljno der'o, kaze Devil ce te 5:0 dobit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ti jučer reče da nećeš više pisati na podforumu 'Diskusije',osim na temi 'Najsmješniji postovi na forumu',a ovo čini mi se nije ta tema ? :?

Vjecna Robija
Kontakt:

Post Postao/la Vjecna Robija » 25 jul 2011, 15:58

Pokusava me stici sa brojem postova na ovoj temi.Ne mozes brale prekucao sam . Usvari legenda je prvi,njega ganjam 8-) 8-)

:mrgreen:

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 25 jul 2011, 15:58

Edin TM87 je napisao/la:Dobi me @Devil 5:4 na konkvistadoru u sportu :x Al' eto, ipak je on enciklopedija, jos Magicu cekam, legendu sam dovoljno der'o, kaze Devil ce te 5:0 dobit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ti jučer reče da nećeš više pisati na podforumu 'Diskusije',osim na temi 'Najsmješniji postovi na forumu',a ovo čini mi se nije ta tema ? :?
Mor'o sam, kad legenda i emir prozivaju. Eto necu vise obecavam! Na pdf diskusije ni posta, osim na teme 'Najsmješniji postovi na forumu' i 'Sportsko Znanje'.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 25 jul 2011, 15:58

bistrikboy je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Kako su samo pogani ovi sarajevski drotovi.Juros oko pola osam,kisa lije k'o iz kabla a ja zurim.I sad dole kod Vrazova ja prelazim preko ulice a tu nema pjesacki prelaz.Pretohdno sam se uvjerio da je gore kod Alipasine dzamije crveno svijetlo.I ide jedan gospodin i ja.Kad izletise drotovi.Prodje covjek jedno 40 godina njemu nista ne uradise kad mene zaustavise uzese mi licnu i poceli me peglati.Naplatise mi kaznu majku mi ebem.Sad to moram da uplatim u roku od 4 mjeseca. :evil:

Yebem li mu familiju,daBogda mu kcerka umjesto qurca primala pendrek :twisted: .
Pa jel moguce da jos neko ne zna da vec 3 mjeseca tu love raju :lol: Pored tog prelaza ima jos jedan na Stupu kod Gadzo Komerca gdje love raju i to je to,ali eto naucio si sad :mrgreen:
Pricam ja to tetku on poludio.Kaze ici cu ja sutra da predjem tu da vidim hoce li meni nesto uraditi :mrgreen:

PS:Sad sam siguran 100% da necu platiti :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 25 jul 2011, 16:02

Edin TM87 je napisao/la:
Mor'o sam, kad legenda i emir prozivaju. Eto necu vise obecavam! Na pdf diskusije ni posta, osim na teme 'Najsmješniji postovi na forumu' i 'Sportsko Znanje'.
Ma uredu je,samo pitam iz radoznalosti,pošto ne volim kada neko gazi svoju riječ.

@Vjecna Robija :lol: I znači very nice su. :mrgreen: Ma tamo u Boscovom kraju je sve very nice. :mrgreen:
Hajde sada idi na pivu,al' nemoj više od jedne ne valja ti to,to nije very nice. ;) :mrgreen: Ustvari isćejfi dok možeš još malo pa će Ramazan.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 25 jul 2011, 16:37

Molim vas nek mi neko pomogne, poludit cu.. :o :o :o :o :o :o

Po 100-i put pokusavam instalirati cs 1.6 i sve uspijem, i kad krenem igrati, tj. pronadjem server koji zelim, ili bilo koji drugi kad odaberem, desava mi se da igrica samo zastopa i ne mrda... :x
To mi se desilo i na obicnom 1.6, i na V42 full pack, sto znaci nije do Kantera, nego nesto do compa.. E sta moze biti u pitanju, sta bi trebao podesiti.. ??

Evo dio na kojem igrica svaki put zaledi:

slika
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 25 jul 2011, 16:38

Devil je napisao/la:I ja kazem budala si ako platis,mislim ne znam kakav je kod vas zakon,ali ja imam dve prijave i kazne tamo iz 2004 zbog posedovanja baklji,naravno nisu placene. ;)
Ali kod nas ne mozes dobiti nista ako ne platis kazne,ni pasos,ni vozacki,ni bilo sta dok ne ocistis sve kazne.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 jul 2011, 16:52

Pa meni na Yt isli Volela je vodku i kafanu,i Ja volim balkan,pa kako ti mislis da ja potrefim pravu opciju sa tim pesmama. :mrgreen:
LudLo 4 je napisao/la:
Devil je napisao/la:I ja kazem budala si ako platis,mislim ne znam kakav je kod vas zakon,ali ja imam dve prijave i kazne tamo iz 2004 zbog posedovanja baklji,naravno nisu placene. ;)
Ali kod nas ne mozes dobiti nista ako ne platis kazne,ni pasos,ni vozacki,ni bilo sta dok ne ocistis sve kazne.
Ne mozes ni kod nas za neke jace prekrsaje,ovo su smesne kazne po 2000,cenim da na to niko nije ni obracao paznju,inace bi mi do sada milion puta stigla opomena.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Vjecna Robija
Kontakt:

Post Postao/la Vjecna Robija » 25 jul 2011, 17:01

LudLo 4 je napisao/la: Ali kod nas ne mozes dobiti nista ako ne platis kazne,ni pasos,ni vozacki,ni bilo sta dok ne ocistis sve kazne.
Ko kaze da ne mozes ? Kaznom za baklju 200 km i par sitnih prekrsaja gdje me samo zapisalo a nisam platio sam izvadio pasos a prije toga i licnu ;) ;)

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 25 jul 2011, 17:03

Kod nas su kazne rigorozne, moja drugarica nije htjela platiti isto tako što je prešla preko ceste, a bilo crveno za pješake i kasnije morala ići kod sudije...300 kermi valjda morala platiti, šta ja znam... :lol:

Ja znam da dokumente ne možeš vaditi ukoliko imaš neku saobračajnu kaznu da platiš, to za baklju ili konzumiranje alkohola na javnom mjestu ne znam...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: darker10 i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []