Nemozes ih koristiti oba istovremeno, ako si zadovoljan sa NOD 32 nemoj ga mjenjatialan_kardec je napisao/la:Me ne zanima sljedeće, znači antivirus mi je nod32 business edition, jaran mi je nahvalio ovaj neki kaspersky pure (kako sam ga ja skontao to je neko kvalitetnije izdanje od kaspersky internet securityja), pa me zanima dal da instaliram ovaj kaspersky pure i da ga koristim uporedo sa nod-om. Preporučujete li mi to? Hoće li mi se usporiti računar ili tako nešto?
Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
@Titova Juga hvala na pomoći odradio sam sve i radi perfektno ovaj program 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- alan_kardec
- Kontakt:
Hvala.
Jel taj kaspersky pure ujedno i antivirus i internet security?
Jel taj kaspersky pure ujedno i antivirus i internet security?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Jel ima neko da bi mogao dati upustvo za podizanje sistema ali step by step imam CD ali ne znam kako,neko mi rece treba nesto bios ovo ono,jel moze neko pomoci?
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
@ alan_kardec
Posebno je Internet Security i AntiVirus program.
@ LudLo 4
javi se meni na PP,pa ću ti objasniti na MSN-u,da ne švrljam ovdje.
Posebno je Internet Security i AntiVirus program.
@ LudLo 4
javi se meni na PP,pa ću ti objasniti na MSN-u,da ne švrljam ovdje.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Možda ti ovo može pomoći, meni jest kad sam ja sebi instalirao: " onclick="window.open(this.href);return false; . 

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- Titova-Juga
- Kontakt:
alan_kardec je napisao/la:Me ne zanima sljedeće, znači antivirus mi je nod32 business edition, jaran mi je nahvalio ovaj neki kaspersky pure (kako sam ga ja skontao to je neko kvalitetnije izdanje od kaspersky internet securityja), pa me zanima dal da instaliram ovaj kaspersky pure i da ga koristim uporedo sa nod-om. Preporučujete li mi to? Hoće li mi se usporiti računar ili tako nešto?
Nikako ti ne preporucujem da uporedo imas dva antivirus programa instalirana da te stite od virusa pa makar se tu radilo i o dva najbolja sto nod i kaspersky sigurno jesu.
Razlika izmedju dva, (bilo internet security-a ili samo antivirusa je ta sto kaspersky detaljnije pretrazuje viruse i u nekim situacijama je i dosta ucinkovitiji dok je prednost noda ta sto je mnogo laksi na memoriji, ne trosi puno). Uglavnom to su vec godinama dva najbolja sto postoje. Sad, taj kaspersky pure nisam probao ali internet security jesam, iako ga nisam nikada kupovao jer je donedavno bio serial na internetu koji bi radio mjesec, dva... pa bi ga stavili na "black listu" a sada vise nema ni to vec ga odmah automatski stavljaju na crnu listu

Dakle, moj ti je odgovor, da usporit ce ti se racunar i definitivno ces imati problem i dosta windows gresaka imajuci dva antivirusa koji ce paralelno raditi. Ako vec oces prekomjernu zastitu onda neka ti samo jedan od ta dva radi, a drugi instaliras ali iskljucis da radi u backgroundu i imas ga da mozes skenirati za viruse ako kojim slucajem jedan od ta dva ne pomogne u uklanjanju istih.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Titova-Juga
- Kontakt:
LBJ MVP je napisao/la:@Titova Juga hvala na pomoći odradio sam sve i radi perfektno ovaj program
Ne'a problema i drugi put

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- alan_kardec
- Kontakt:
Titova-Juga je napisao/la:alan_kardec je napisao/la:Me ne zanima sljedeće, znači antivirus mi je nod32 business edition, jaran mi je nahvalio ovaj neki kaspersky pure (kako sam ga ja skontao to je neko kvalitetnije izdanje od kaspersky internet securityja), pa me zanima dal da instaliram ovaj kaspersky pure i da ga koristim uporedo sa nod-om. Preporučujete li mi to? Hoće li mi se usporiti računar ili tako nešto?
Nikako ti ne preporucujem da uporedo imas dva antivirus programa instalirana da te stite od virusa pa makar se tu radilo i o dva najbolja sto nod i kaspersky sigurno jesu.
Razlika izmedju dva, (bilo internet security-a ili samo antivirusa je ta sto kaspersky detaljnije pretrazuje viruse i u nekim situacijama je i dosta ucinkovitiji dok je prednost noda ta sto je mnogo laksi na memoriji, ne trosi puno). Uglavnom to su vec godinama dva najbolja sto postoje. Sad, taj kaspersky pure nisam probao ali internet security jesam, iako ga nisam nikada kupovao jer je donedavno bio serial na internetu koji bi radio mjesec, dva... pa bi ga stavili na "black listu" a sada vise nema ni to vec ga odmah automatski stavljaju na crnu listu.
Dakle, moj ti je odgovor, da usporit ce ti se racunar i definitivno ces imati problem i dosta windows gresaka imajuci dva antivirusa koji ce paralelno raditi. Ako vec oces prekomjernu zastitu onda neka ti samo jedan od ta dva radi, a drugi instaliras ali iskljucis da radi u backgroundu i imas ga da mozes skenirati za viruse ako kojim slucajem jedan od ta dva ne pomogne u uklanjanju istih.
Ok, hvala ti.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- alan_kardec
- Kontakt:
Pomagajte! Danas kad sam se ulogovao na svoj mail na hotmailu, pojavilo mi se ovo:

Jel zna neko kako da riješim ovaj problem?

Jel zna neko kako da riješim ovaj problem?
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- -Barcelona-
- Kontakt:
jel jos neko ima problem da kad nesto skida sa preko utorrenta,da mu net skroz uspori,to mi se pocelo desavati ima 2 dana,znac treba 2 minute da ocita bilo koju stranicu,a normalno skida sa torrenta oko 350 je brzina
i kad prekinem skidanje i iskljucim torrent opet isto,sve dok ne restartujem kopjuter 

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
care legendo gigantu ili ne znam sta vec nisi, edituj svoj post dok jos ko nije vidio, kad skidas sa torrenta, tj torrent kad skida trosi tvoju download brzinu, a internet je ovisan o tvojoj brzini downloada, i zbog toga ti je usporen net, ne boj se nije nista cudno, i kad pauziras nesto na torentu ne idi na pauzu vec na stop tj onu kocku
nadam se da si shvatio 

- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Uzeo sam sebi joystick i kad ga prikljucim u comp nece da mi ga prepozna.Instalirao sam onaj cd sta je dosao uz njega
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- -Barcelona-
- Kontakt:
e moj jarane,nisam bas tako glupQUARESMA 18<<< je napisao/la:care legendo gigantu ili ne znam sta vec nisi, edituj svoj post dok jos ko nije vidio, kad skidas sa torrenta, tj torrent kad skida trosi tvoju download brzinu, a internet je ovisan o tvojoj brzini downloada, i zbog toga ti je usporen net, ne boj se nije nista cudno, i kad pauziras nesto na torentu ne idi na pauzu vec na stop tj onu kockunadam se da si shvatio

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
slusaj, ti kad skidas nesto, net ti je usporen, jer torent troosi download brzinu, a nekad se zna desiti kad skidas a i surfas netom, da ces surfati normalno, ali download brzina u torentu ce biti spora, jesi me sad razumijo, nebitno koji torrent koristis, bio uTorrent, bitTorrent ili neki deseti, sve je to isto, kao sto neki kazu "isto sr anje samo drugo pakovanje" 

Ma ti momka nisi shvatio koliko ja vidim, barem ne u potpunosti, jer jedan dio si mu pojasnio, ali on kaze da mu je isti problem i kada zaustavi torrent, to jeste iskljuci ga, vjerovatno grijesi i ide samo na onaj X, a ostaje torrent upaljen u system try.QUARESMA 18<<< je napisao/la:slusaj, ti kad skidas nesto, net ti je usporen, jer torent troosi download brzinu, a nekad se zna desiti kad skidas a i surfas netom, da ces surfati normalno, ali download brzina u torentu ce biti spora, jesi me sad razumijo, nebitno koji torrent koristis, bio uTorrent, bitTorrent ili neki deseti, sve je to isto, kao sto neki kazu "isto sr anje samo drugo pakovanje"
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
- -Barcelona-
- Kontakt:
a jesi ti covjek nedokazanQUARESMA 18<<< je napisao/la:slusaj, ti kad skidas nesto, net ti je usporen, jer torent troosi download brzinu, a nekad se zna desiti kad skidas a i surfas netom, da ces surfati normalno, ali download brzina u torentu ce biti spora, jesi me sad razumijo, nebitno koji torrent koristis, bio uTorrent, bitTorrent ili neki deseti, sve je to isto, kao sto neki kazu "isto sr anje samo drugo pakovanje"

Kako mislis da ti ga prepozna? Nema ono njeg sta prepoznavat, nije to usb... Mora ti se samo cut onaj zvuk kad nesto prikljucis (npr.: kameru, mis, usb...). Mozda ti ne funkcionisu komande u nekoj igrici? To onda nije do joystick-a, moras to napraviti u opcijama neke igrice. Npr., za soccer (pes11) ides u settings- pa odaberes controller 2 i pod ovo device odaberes joystick. Isto tako za svaku igricu moras u opcijama napravit. pozzSenaid L.F.C je napisao/la:Uzeo sam sebi joystick i kad ga prikljucim u comp nece da mi ga prepozna.Instalirao sam onaj cd sta je dosao uz njega

Izdržati, to je temelj vrline!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
cuje se zvuk ali mi se prikaze usb device not recongnizedrogeRF je napisao/la:Kako mislis da ti ga prepozna? Nema ono njeg sta prepoznavat, nije to usb... Mora ti se samo cut onaj zvuk kad nesto prikljucis (npr.: kameru, mis, usb...). Mozda ti ne funkcionisu komande u nekoj igrici? To onda nije do joystick-a, moras to napraviti u opcijama neke igrice. Npr., za soccer (pes11) ides u settings- pa odaberes controller 2 i pod ovo device odaberes joystick. Isto tako za svaku igricu moras u opcijama napravit. pozzSenaid L.F.C je napisao/la:Uzeo sam sebi joystick i kad ga prikljucim u comp nece da mi ga prepozna.Instalirao sam onaj cd sta je dosao uz njega
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- alan_kardec
- Kontakt:
Trebao bi možda neke drivere za usb instalirati. Možda je do toga.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.